Autoškola - co vám dělalo největší potíže? :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Melody 4 píše:
no a byl ten instruktor aspon fešák? Když už jste byli v tom křoví
Bohužel nebyl
ale byl to flegmouš, vylezl ven, dal si cígo na uklidnění a zase jsme pokračovali v jízdě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca
Já měla z autoškoly takový nervy, že jsem se i rozbrečela v autěasi tak
![]()
Tak se mi ulevilo, že už je hotovo
Já si říkám - podívej se na ty lidi okolo - přece nemůžeš být horší!
U nás v autoškole je asi 3/4 holek, všechny fotí a holky mají jasnou převahu
Nikdo se se mnou nesral, že bych jela na začátku jela někde, kde slunce nesvítí, ehm auta nejezdí, ale prostě pěkně do provozu
Při druhé jízdě jsem jela s jiným instruktorem a ten mi nevěřil, že jsem před autoškolou neřídila (fakt jsem neřídila).
@Nainuva píše:
Jé, já krátce po autoškole chtěla zaparkovat na sídlišti a nějak mi to nevyšlo- bála jsem se dopředu i dozadu, že odřu auto. Tak jsem volala kamarádovi, a't mi to zaparkuje
No jako podle toho kolik teď - v půlce kurzu - potřebuju místa na zaparkování, tak u nás na sídlišti nezaparkuju nebo půlka sousedů raději zaparkuje své plecháčky jinam než jim je naberu, uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
No jako podle toho kolik teď - v půlce kurzu - potřebuju místa na zaparkování, tak u nás na sídlišti nezaparkuju nebo půlka sousedů raději zaparkuje své plecháčky jinam než jim je naberu, uvidíme
parkování jsem se učila u seper/hypermarketů
Chlap vždycky nadával, že parkuju šíleně daleko.
A ještě jsem s parkováním měla dobrý zážitek… po autoškole jsem občas jezdila felicií (auto bez posilovače, takže se s ním fakt blbě začátečníkovi parkuje), pak mi chlap svěřil své auto s posilovačem a aŤ ho jedu zaparkovat. Vyhlídla jsem si 3 volná místa vedle sebe s tím, že zaparkuju na to prostřední. Zahnula jsem a stála jsem na tom nejbližším
Ještěže tam nebylo žádný auto.
- Citovat
- Upravit
@Happy Hippo píše:
zvidavajanca jooo, tak rozjezdy taky taky, ještě nedávno mi to chcípalo skoro na každé světelné křižovatce. Měla jsem co dělat, abych s tím neseklaTed už je to lepčí…ale přibyly jiný věci
někdy nemrknu do zrcátka, často mě musí upozornit, dále parkování - práce se spojkou a pohotová reakce jako na co ted šlápnout atd. Rychlé rozhodování a občas i trochu zapanikařím :-/
Uklidním tě, mě taky a je to dost na to skočit pod vlak
Protože bez toho člověk nedá nic a ještě když jsou do toho nějaký nervy s projetím křižovatky nebo něčeho… A když člověk stojí první a neprojede křižovatku na dvě zelený…
![]()
Jinak dělá mi pravé zrcádko a odhad v něm, levé úplně vklidu.
A nájezdy na odbočení doleva by mohly být lepší, ale na to mám ještě chvíli (no nemám, těch 6 jízd uteče)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca rychlokurz? To je za jako dlouho hotové
chápu, že se ptám jako trubka, myslela jsem že dřív jak za ty tři měsíce se to nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bozska-mrcha za tri mesice? nevim ja mela normalni kurz az mesic hotovy se vsim vsudy a uz sem jen cekala na papiry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka jojo to samy se stalo i me nejak mi ta nadrz nechtela povolit bylo to teda v pujcene feline ale nez mi panska obsluha u benziny prisla pomoct tak se pul hodiny bavili dobre na muj ucet i s kolegy prej bloncka asi dneska neodjede:-)a ja samozrejme hrda jsem si o pomoc rict nesla zeee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bozska-mrcha píše:
@zvidavajanca rychlokurz? To je za jako dlouho hotové![]()
chápu, že se ptám jako trubka, myslela jsem že dřív jak za ty tři měsíce se to nedá
4 týdny, autoškola píše délku, ale chce to dost času, jízda skoro každý den. A peněz - je dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilinka001 píše:
@bozska-mrcha za tri mesice? nevim ja mela normalni kurz az mesic hotovy se vsim vsudy a uz sem jen cekala na papiry
Ono záleží kde, jak jsou zkoušky, kolik je žáků/instruktorů/aut a kolik ty máš času.
Já mám třeba 2 jízdy za týden a hádám, že to stihnu za cca 2 měsíce + kousek i se 14 denní dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca ja mela teda normalni kurz 4 tydny ale drazsi to nebylo ja jezdila uz pred tim takze jen slo o to si to udelat oficialne a jizdu jsem mela jen trikrat z 24 no to je pravda. a cena 6900 ale majitel autoskoly uchyl nejvetsi…rad sahal zakynim na prsa, takze jsem rada ze uz to mam za sebou uf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně parkování
to do dneška, vybírám místa kde není moc aut a tak i na parkovišti u obchodu stojím klidně co nejdál, jen abych parkovala bezpečně a pohodlně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilinka001
Aha, tak to chtělo dopsat, že ![]()
Tak mě jen těší, že jsem platila míň a instruktor je super a sahá mi maxiálně na volant, když jedu kam nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě byl největší problém udržet nervy na uzdě při závěrečkách…
Teď čekám na řidičák, tak uvidíme, co budu říkat, až sednu do našeho auta… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit