Autoškola - co vám dělalo největší potíže? :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Mě v autoškole přišlo absolutně nemožný stíhat tolik věcí naráz - řadit, šlapat na pedály, sledovat semafory, značky, provoz…A jako většina jsem taky neměla ráda rozjezdy - vždycky jsem hypnotizovala semafor a připadala si jak závodník really, který musí na světelný pokyn vystřelit ![]()
- Citovat
- Upravit
Na motorce rozjezdy do kopce a křižovatky při odbočování do leva.
V autě jsem měla největší hrůzu z protijedoucích aut. Ale za to mohl tehdejší přítel. Jezdila jsem bez řidičáku
a jednou jsme na takové „úzké“ cestě potkali traktor, navíc já bez brýlí.. No peklo pro mě.. traktorista se smál, vešly by se tam totiž i dva kombajny vedle sebe, ale já málem zajela do pangejtu..:D A když jsem měla čerstvé papíry tak jsem na parkovišti před obchodem nabořila ženské auto.. Odnesl to teda jen u ní rozbitý blink naboku a u mě održený nárazník. Neuměla jsem parkovat mezi auta co stály po čumáku. Ke krajnici nebyl problém..
Kolikrát mi v práci parkovali kluci.. Jen jsem odevzadala klíčky..:D Dneska už bez problémů. Ani chlap už mi do toho nekecá. Odnaučit ho to byl ale očistec..
Občas jen utrousí, že do té zatáčky najíždím jak připo.. důchodce, ale on mohl jezdit závodně kdyby matka nezatrhla.. Měl i sponzory, auto, všechno.. Teď mám auto nabořené na totálku tak mi zbyla filcka bez posilovače a to je teda žrádlo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Happy Hippo
Občas při odbočení doleva najedu do křižovatky tak, že protisměr nemá kam jet
Nebo jsme snad při druhé jízdě viděla, že auto odbočilo doprava a tak jsem si řekla, že mám volno, no ještěže borec co jel rovně dával bacha ![]()
@CarolS
Ještě přidej čumět na tachometr. Mi tam oči lítají dost, až bych řekla, že tam čumím jak na televizu, ale neodhadnu, že zpomaluju/zrychluju a když je někde 20/30/40, tak mám co dělat.
@white_black
Posilovna, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca to by me zajimalo kolik teda platis za kurz ty protoze 6900 je snad nejmizsi taxa jakou znam a navic nikde pod sedmicku vetsinou nejodu tak jako nevim no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilinka001
6 490,–
Dá se najít i za 5 500,–, ale na danou autoškolu jsem moc pochval neslyšela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilinka001
Svým způsobem je to dost, ale autoškolu bych nevybírala jen podle ceny ![]()
A že jsou autoškoly, kde chtějí 10 000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca No posilovna velmi kvalitní.. Hlavně to hekání, které provází každé couvání z parkoviště..:D Lidi skoro padají do kanálů když mě vidí..:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca tak me to bylo celkem jedno kde papiry udela ja jezdit umela jen sem potrebovala dostat na to stempl takze me bylo jedno za kolik atd..ale v mem regionu toho na vyber moc neni a tato autoskola by la levna seriozni a hlavne mi jako jediny vysli vstrict co se tykalo me prace. delala jsem na smeny a byli ochotni pro me jezdit a zas odvazet domu. jinde jsem musela dojizdet sama atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A udělaly jste někdy třeba nějakou echt botu??
Mně se jednou stalo, že jsme chtěli z hlavní (dost frekventované) odbočovat vpravo na vedlejší, po jejíž pravé straně byly auta zaparkovaný, celkově je užší, dvě auta se nevejdou, a najdenou se naproti, ještě než sem na tu vedlejší vůbec najela, „vyřítil“ nákladák a já místo toho, abych si přibrzdila někde z kraje a počkala až odjede, tak jsem se radši jala pokračovat dál po té hlavní.
Už jsem byla mírně odbočená vpravo, ale rychle sem radši stočila zpět a jela rovně. Naštěstí za mnou nic nejelo
Trapas.