Autoškola Lovosice či Litoměřice

3
23.1.13 17:54

Autoškola Lovosice či Litoměřice

Zdravim všechny z okolí Litoměřic a Lovosic :mavam: Chystám se dělat řidičák a chtěla bych se Vás zeptat, jaké máte zkušenosti z místními autoškolami, pište prosím u koho jste ji dělali a jak jste byli spokojení či nespokojení. Děkuji všem za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
23.1.13 18:08

@Kaki44 Ahoj, já před lety dělala autoškolu v Litoměřicích u pana Pavla Boudy - Autoškola Sport. Byla jsem moc spokojená s přístupem, poměrem cena-kvalita výuky, a i výukou samotnou.Sice funguje pořád, ale mohlo se cokoliv změnit nebo každý může mít jinou zkušenost, jiné nároky atd :nevim:
Teoretická výuka probíhala každé pondělí večer v 18hod u něj doma v obýváku, kde se sešlo 5-max. 8lidí, a právě to se mi líbilo, že byl skoro individuální přístup. Jízdy časově přizpůsobil našim požadavkům i večer ve 20hod.
Nyní to však může být jinak, ale jako člověk mi sedl svým učením přímo v provozu - vysvětloval, zbytečně za mě nešlapal pedály, takže mě donutil se rozhodnout za mě samotnou, a tím jsem se naučila nejvíc. Autoškolu sjem absolvovala přes celou zimu, takže vlastně příprava v praxi super…to se asi nezměnilo ;)
Přeji hezké ježdění u kohokoliv :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko