Autosugesce po ovulaci

5006
6.5.19 12:39

@BGH A nemáš náhodou ovulaci zrovna teď? Na těhotenství to je fakt brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
BGH
12
6.5.19 12:42

@Helca83 Nene, podle menstruačního kalendáře mělal být 4.5., ale měla jsem ji buď ve stredu nebo ve čtvrtek,, test jsem si dělala v pátek po úměrný bolesti vaječníku -byl silný ale ne stejne a pak už to mělo sestupnou tendenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.19 12:46

No, to bys musela mít opravdu krátké cykly abys už byla těhotná a měla příznaky 🤔 já měla poslední ms 11.4. (cykly dlouhé 32 dní) a myslím, že i u mě je brzo na nějaké příznaky(7dpo) po nehodě co se stala kolem ovulace a přesto nějaké mám. Sugesce je mocná…

• Citovat
  • Upravit
5006
6.5.19 12:47

Hmm, tak ale teď stejně nic nepoznas, až kolem MS, leda si udělat test třeba par dni před očekávaným termínem, ale když nenajdes //, stejně to nebude nic znamenat, vlastně ani když je najdeš… proste to bude příliš brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
6.5.19 12:50
@Anonymní píše:
No, to bys musela mít opravdu krátké cykly abys už byla těhotná a měla příznaky 🤔 já měla poslední ms 11.4. (cykly dlouhé 32 dní) a myslím, že i u mě je brzo na nějaké příznaky(7dpo) po nehodě co se stala kolem ovulace a přesto nějaké mám. Sugesce je mocná…

Taky si myslím :think: Některé ženy prý cítí, i kdy dojde k otěhotnění; jedna známa mi říkala ze to věděla už 4 dny po sexu :nevim: za sebe ale musím říci ze jsem to poznala až po terminu vynechane ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BGH
12
6.5.19 12:52

@Helca83 ja vím, fakt mi to jen vrtá hlavou 🙂tak zkouším, jestli někdo nemá podobnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí