Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BGH A nemáš náhodou ovulaci zrovna teď? Na těhotenství to je fakt brzy.
@Helca83 Nene, podle menstruačního kalendáře mělal být 4.5., ale měla jsem ji buď ve stredu nebo ve čtvrtek,, test jsem si dělala v pátek po úměrný bolesti vaječníku -byl silný ale ne stejne a pak už to mělo sestupnou tendenci…
No, to bys musela mít opravdu krátké cykly abys už byla těhotná a měla příznaky 🤔 já měla poslední ms 11.4. (cykly dlouhé 32 dní) a myslím, že i u mě je brzo na nějaké příznaky(7dpo) po nehodě co se stala kolem ovulace a přesto nějaké mám. Sugesce je mocná…
Hmm, tak ale teď stejně nic nepoznas, až kolem MS, leda si udělat test třeba par dni před očekávaným termínem, ale když nenajdes //, stejně to nebude nic znamenat, vlastně ani když je najdeš… proste to bude příliš brzy ![]()
@Anonymní píše:
No, to bys musela mít opravdu krátké cykly abys už byla těhotná a měla příznaky 🤔 já měla poslední ms 11.4. (cykly dlouhé 32 dní) a myslím, že i u mě je brzo na nějaké příznaky(7dpo) po nehodě co se stala kolem ovulace a přesto nějaké mám. Sugesce je mocná…
Taky si myslím
Některé ženy prý cítí, i kdy dojde k otěhotnění; jedna známa mi říkala ze to věděla už 4 dny po sexu
za sebe ale musím říci ze jsem to poznala až po terminu vynechane ms ![]()
@Helca83 ja vím, fakt mi to jen vrtá hlavou 🙂tak zkouším, jestli někdo nemá podobnou zkušenost