Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
RadanaH píše:
holky,jake krouzek?ja mam ty nezluty lahvicky a tam neic takoveho nevidim…
Jakoby těsnění.. Já ho mám ![]()
RadanaH píše:
http://www.aventbaby.cz/…-do-pp-lahve
mají to jen mléčně zbarvené lahvičky, z mírně měkčího materiálu.
staré tvrdé bílé flašky to nemají. to jsou ty s BPA, vyrobené z PC.
RadanaH píše:
jsou uplne pruhledny lahvick, ty to nemaj, maji vysokej kraj, pak jsou takovy mlecne bily a ty jsou mekci a ten krouzek uz maji a ted delaji ty medovy, ty jsou zase uplne pruhledny ale se zlutym nadechem a ty uz maji zase vysokej okraj a nemaj krouzek. Ty prvni jsou spatny, jeste s BPA a proto uz se neprodavaj a nemely by se pouzivat. Vsude ve svete ti je vymeni, u nas ne :-/
careynka píše:Laknelka píše:ty krouzky bych hodila z okna, jsou uplne k ***careynka píše:Jojo, ty medový jsou určo lepší, ten kroužek navíc u tech druhejch mě rozčiluje
ty dudliky jsou porad stejny, ale jestli muzu poradit, tak kup ty medovy, tady na netu je maji levne, dovazi je totiz primo z anglie a tam nejsou tak drahy jako u nas. http://www.alfababy.cz/…philips.htmlnaštěstí mám jen jednu
ted jsem si poridila dve ty tristovky medovy a to je jina pohoda
v tech bilejch se i drzi pach a musim je vzdy prohnat myckou na vysokou teplotu.
jj souhlas, hlavne se mi ty lahvicky jako by zakalily, spatne se myji.. ty PES jsou mnohem lepsi, prijde mi, ze se chovaji trochu jako sklo.. taky uz jsme ty PP vyradili a koupili PES, na ne nedam dopustit.
Anielkha píše:careynka píše:jj souhlas, hlavne se mi ty lahvicky jako by zakalily, spatne se myji.. ty PES jsou mnohem lepsi, prijde mi, ze se chovaji trochu jako sklo.. taky uz jsme ty PP vyradili a koupili PES, na ne nedam dopustit.Laknelka píše:ty krouzky bych hodila z okna, jsou uplne k ***careynka píše:Jojo, ty medový jsou určo lepší, ten kroužek navíc u tech druhejch mě rozčiluje
ty dudliky jsou porad stejny, ale jestli muzu poradit, tak kup ty medovy, tady na netu je maji levne, dovazi je totiz primo z anglie a tam nejsou tak drahy jako u nas. http://www.alfababy.cz/…philips.htmlnaštěstí mám jen jednu
ted jsem si poridila dve ty tristovky medovy a to je jina pohoda
v tech bilejch se i drzi pach a musim je vzdy prohnat myckou na vysokou teplotu.
asi to taky udelam, u nas jsou lahvicky jeste na dlouho
a ty maly jsou k nicemu, max na caj na noc…a ty mlecny jsou tak naprd a furt nekde hledam krouzky ![]()
já si jako doplněk koupila obyčejnou z DM s kulatým dudlíkem protože mě nebaví furt hledat ten kroužek.. točím víceméně dvě, PES avent a tu z DM..
bohužel, lahvičky mi kupovala ségra u nich v podnikovce a ona se v tom nevyzná a já tehdy nevěděla, že mléčně zbarvený mají ten blbej kroužek
(mám dvě 260ml PP) dneska abych si je nekoupila, rozhodně bych volila PES lahve (ty medově zabarvené)
holky,takze se asi vyplati koupit ty medove a asi vetsi 260ml,ze?
vypada to ,ze budem jen na lahvickach
![]()
RadanaH píše:
holky,takze se asi vyplati koupit ty medove a asi vetsi 260ml,ze?vypada to ,ze budem jen na lahvickach![]()
![]()
určtitě ![]()
RadanaH píše:
holky,takze se asi vyplati koupit ty medove a asi vetsi 260ml,ze?vypada to ,ze budem jen na lahvickach![]()
![]()
Jj, a nebud z toho smutna ![]()
RadanaH píše:
![]()
jj, ty male jsou fakt male… ja je pouzivala jen na vodu.. ale nevim, jake jsou u te vetsi savicky… asi dvojky? vi nekdo? u 330 je savicka s variabilnim prutokem.
Anielkha píše:RadanaH píše:jj, ty male jsou fakt male… ja je pouzivala jen na vodu.. ale nevim, jake jsou u te vetsi savicky… asi dvojky? vi nekdo? u 330 je savicka s variabilnim prutokem.
![]()
jojo, u 260 jsou savičky č.2, my je používali od 6 týdnů. Jedničky se dají dokoupit samostatně. Lepší dokoupit savičky než za chvíli kupovat nové lahve, protože budou malé
ty 260ml maji jednickovou savicku?jestli ta dvojkova by nebyla na nej velka.....
RadanaH píše:
ty 260ml maji jednickovou savicku?jestli ta dvojkova by nebyla na nej velka.....
jak jsem ti posilala ty stranky alfa baby, tak tam koupis i samotny dudliky na to, usetris hooodne penez, kdyz toho vezmes rovnou vic. Ke dvojkam se urcite dostanete ![]()
u 260tkových jsou dudlíky vel. 2. jedničky se dají dokoupit zvlášť, vždycky po dvou.
taky bych už koupila ty 260lahve. maličkou mám jednu a používám jí na vodu.
pravda, náš mladej si ještě dává mlíko po obědě
normálně 200g skleničku a na to za hodinku sunar do 120ml vody a pak chrápe jak zabitej
takže jí užiju i teď.. ale jedna fakt stačí…
aha,super diky…ja prave premyslim nad tou novorozeneckou sadou,jak tam jsou 2male,2velke,dudlik a kartac na lehve…co myslzte?