Avent lahve, savičky - jaký materiál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
21.9.11 11:26
RadanaH píše:
aha,super diky…ja prave premyslim nad tou novorozeneckou sadou,jak tam jsou 2male,2velke,dudlik a kartac na lehve…co myslzte?

tak si spocitej kolik toho potrebujes a na kolik te to vyjde. Ten kartac je moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
21.9.11 11:31

tohle není špatný http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a na MMB je spousta nabídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.9.11 11:38
careynka píše:
RadanaH píše:
aha,super diky…ja prave premyslim nad tou novorozeneckou sadou,jak tam jsou 2male,2velke,dudlik a kartac na lehve…co myslzte?
tak si spocitej kolik toho potrebujes a na kolik te to vyjde. Ten kartac je moc fajn

jj kartac je super… ja mam prave tu novorozeneckou sadu a ty male proste tolik neuziju… obcas jednu, stejne mam vetsinou uz netekouci hrnecky na vodu…

• Citovat
  • Upravit
10482
21.9.11 12:29

já myslím, žeta sada je dobrá. já v té nejmenší míchám sunar i svému staršímu (na podzim nasazuju 120ml sunaru denně kvůli vitamínům a probiotikům, jako prevenci nemocí…). ne že by to z toho pil, ale mám takovou tu záslepku na kroužek a v tom se bezva míchá :palec:
myslím, že dvě malé klidně užiješ.. z malé flaštičky pil dlouho, do 3m určitě nepil víc jak sunar do 120ml vody a ten se tam v poho vejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.9.11 16:48
Nataša píše:
já myslím, žeta sada je dobrá. já v té nejmenší míchám sunar i svému staršímu (na podzim nasazuju 120ml sunaru denně kvůli vitamínům a probiotikům, jako prevenci nemocí…). ne že by to z toho pil, ale mám takovou tu záslepku na kroužek a v tom se bezva míchá :palec:
myslím, že dvě malé klidně užiješ.. z malé flaštičky pil dlouho, do 3m určitě nepil víc jak sunar do 120ml vody a ten se tam v poho vejde..

co to je za sunar s brobiotikama?promin,jsem v tom zatim zabar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 21:29
RadanaH píše:
Nataša píše:
co to je za sunar s brobiotikama?promin,jsem v tom zatim zabar :mrgreen:

není to Sunar,je to Nestle bifidus 2..

promiň, mám ve zvyku říkat sunar místo UM :oops: , a nemyslím tím Sunar jako značku, musím si na to dávat bacha, je to matoucí… :oops:

bohužel, Sunar nemá mlíko s prob.- na mladšího mám Sunar Nutradefense, a probiotika dávám zvlášť, biogaia..
probiotika obecně jsou v Bebě, to je Nestle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
22.9.11 15:08

oki,dekuji…jen jeste dotaz,tak u nas doma je sunar :mrgreen: a te aventka jednicka se savicka obsas ucpava,vyresi to savicka s dvema dirkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.9.11 18:24

no, taky se mi zacpávaly dírky. na chvíli to vyřešila větší velikost, ale zas začal víc ublinkávat.. prostě si nevybereš..
u dvojkových dudlíků jsem měnila po měsíci na nové stejné velikosti a zacpávaly se chvíli méně..
(u nás bylo odstříkaný mlíko + sunar, od mala jen lahev.. takže 7-8× denně, to jim dá zabrat..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
22.9.11 18:28

mě se teda dírky nikdy neucpávali. jo a na lahve Avent jdou i dudlíky MAM - mám ho na kaši, ty Avent nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.9.11 20:12

avent dělá variabilní průtok, to je na kaši.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
22.9.11 20:30
Nataša píše:
avent dělá variabilní průtok, to je na kaši.. :wink:

ten nám právě nějak nevyhovoval, ten MAM mi přijde lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
23.9.11 15:24

holky,jdu si pro radu,snad budete vedet…

vlastne krmime um+mm dohromady a nekdy z te flasky to maly taha krasne a nekdy hrozne zgrnda a pousti spodnim rtem,delaji se mu bubliny,proc to tak je?

diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.9.11 20:53
RadanaH píše:
holky,jdu si pro radu,snad budete vedet…

vlastne krmime um+mm dohromady a nekdy z te flasky to maly taha krasne a nekdy hrozne zgrnda a pousti spodnim rtem,delaji se mu bubliny,proc to tak je?

diky :hug:

a neblbne s tim jenom? Nejak si to nedovedu predstavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.9.11 07:37

jako on nekdy pije krasne,ze mu to ani netece koutkem a podobne,vypije treba na jeden zatah,nechce ani flasku pustit jak je spokojeny a nekdy jakoby hlta ci co,tece mu to koutkama,jakoby z podsavicky pres spodni ret-plina co mu davam pod pusu je uplne mokra a mam pocit,ze vic vyzgrynda nez vypoije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
15.12.13 07:17

Holky jaké máte zkušenosti s těma medovýma lahvičkama? Já psala už na jiné diskusi…v těch větších bílých lahvičkách se mi drží taky pach ( doslova zatuchlý smrad ) a nemůžu je používat, že bych si koupila dvě ty větší medový, ty to prý nedělají, jak psala maminka výše nade mnou…akorát bych si odkoupila jedničkový savičky, nám stačí…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová