Avent lahve, savičky - jaký materiál?

7213
20.9.11 18:32

avent lahve,savicky-jaky material?

dobry den, kojime,dokrmujem UM, pres strikacku a nebo alternativni podavani nam nejak nesedlo a tak pouzivame lahvicku,malemu sedi piti z lahve avent,ale mame jen jednu,kterou jsem koupila jiz v tehu, vim jen ze byla antikolikova 125ml avent naturally na lahvicce a savicka cislo 1,chtela bych koupit vic lahvicek,ale na netu jsem nevidela primo tu radu naturally,tak nevim jestli je to jen znak na lahvi a nebo jsou ty savicky taky jine…

na netu maji ted k mani se savickama s polykarbonatem,ci polypropylen a nebo polyetersulfon-je meni nima rozdil v tuhosti???????jde mi o to,at nenakoupim neco co pak nebude chtit :nevim: :nevim: :nevim:

rada bych vic lahvicek,at je to pohodlnejsi,skrz cisteni,sterilizaci apd.,tocit jen jednu lahev je naprd :-P

poradite prosim nektera??????moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
20.9.11 18:37

Tak já jsem kupovala různé savičky, od 2 měsíců číslo dvě, od 3 číslo 3, a nikdy jsem si nevšimla materiálu nebo nějakých rozdílů.. přijde mi že to je stejné :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.9.11 18:45

ja prave chceme koupit tu novorozeneckou sadu se savickama c.1-to ma na jak dlouho,nez se vymeni savicka?jak poznam,ze mam dat treba c.2 s dvema otvory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.9.11 18:49
RadanaH píše:
ja prave chceme koupit tu novorozeneckou sadu se savickama c.1-to ma na jak dlouho,nez se vymeni savicka?jak poznam,ze mam dat treba c.2 s dvema otvory?
že pije dlooouho a vzteká se u toho.. Malej se vztekal, že mu to neteče.. a i podle měsíců jsou ty savičky no… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
20.9.11 19:29

Ahoj,
neporadím přímo s lahvičkami, jenom k těm dudlíkům. Asi záleží jak často kojía jak často dáváš um. Pokud je zvyklý na kojení klidně bych koupila dudlík č.1. Kluci byli kojení a tento dudlík měli ještě možná v 10ti měsících(oba asi od cca 8mi měsíců dostávali místo jednoho kojení UM), byli prostě zvyklí tahat a když měli ty s více otvory, tak se „topili“.
A asi bych se zašla podívat do obchodu co teď momentálně Avent vyrábí a podle toho se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
20.9.11 19:33

Avent má savičky jen jeden druh a liší se počtem dírek. Na č.2 jsme přešli zhruba v 6 týdnech, na č. 3 ve 3 měsících. Na netu mývají dobré ceny v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.9.11 19:45
Laknelka píše:
Avent má savičky jen jeden druh a liší se počtem dírek. Na č.2 jsme přešli zhruba v 6 týdnech, na č. 3 ve 3 měsících. Na netu mývají dobré ceny v akci

a vy jste jen lahvickovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.9.11 19:45

měla jsem avent před 4 lety a mám i teď.
v dudlíku = savičce mi nepřijde rozdíl.

lahvičky se nyní musí vyrábět bez tzv. BPA, proto avent změnil materiál lahviček. už nejsou k dostání avent klasické světlé, ale jedna řada mírně nažloutlá (PES)a pak mléčně zakalená (PP) s adaptérem, tyhle sjou levnější,ale ten adaptér je fakt otravný :-?
osobně doporučuju tuhle http://www.aventbaby.cz/…bez-bpa-1-ks-

a neboj, dudlík je fakt furt stejný..
já plně krmila z lahve a točila jsem via kelímky (měla jsem 3 adaptéry) a jednu malou flašku (PES) a i tak to bylo málo, .. jenže já odstříkávala ..

jinak vel 1 dudlíku jsme používali do 3m, (vel 3 má od 5.5měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.9.11 19:47
Kacka2 píše:
Ahoj,
neporadím přímo s lahvičkami, jenom k těm dudlíkům. Asi záleží jak často kojía jak často dáváš um. Pokud je zvyklý na kojení klidně bych koupila dudlík č.1. Kluci byli kojení a tento dudlík měli ještě možná v 10ti měsících(oba asi od cca 8mi měsíců dostávali místo jednoho kojení UM), byli prostě zvyklí tahat a když měli ty s více otvory, tak se „topili“.
A asi bych se zašla podívat do obchodu co teď momentálně Avent vyrábí a podle toho se rozhodla.

ted prave mame problem s prsama,maly nechtel tahat,tak z prikladani a odsavani je mam na padrt,mam min mlika,tak mame dokrmovat,ale pro bolesti prsou ted jen lahvickujem,s prevahou sunarujem a kdyz uz nazbiram normalni porci,tak MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
20.9.11 19:50
RadanaH píše:
Laknelka píše:
a vy jste jen lahvickovali?

Jojo, lahvičkujeme od začátku, mám 6 lahví, ale koupila jsem rovnou větší 260ml, aby vydržely. A mám i sterilizátor od Aventu, tak vždy tam večer vše nandám a za 6 minut v mikrovlnce mám připraveno na druhý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.9.11 19:55

ty dudliky jsou porad stejny, ale jestli muzu poradit, tak kup ty medovy, tady na netu je maji levne, dovazi je totiz primo z anglie a tam nejsou tak drahy jako u nas. http://www.alfababy.cz/…philips.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.9.11 19:57

konkretne tuhle http://www.alfababy.cz/…bez-bpa.html jsou takovy nazloutly, jsou bez toho otravnyho krouzku a lip se cisti, jsou hladky skoro jako sklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
20.9.11 19:58
careynka píše:
ty dudliky jsou porad stejny, ale jestli muzu poradit, tak kup ty medovy, tady na netu je maji levne, dovazi je totiz primo z anglie a tam nejsou tak drahy jako u nas. http://www.alfababy.cz/…philips.html

Jojo, ty medový jsou určo lepší, ten kroužek navíc u tech druhejch mě rozčiluje :-? naštěstí mám jen jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.9.11 20:00
Laknelka píše:
careynka píše:
ty dudliky jsou porad stejny, ale jestli muzu poradit, tak kup ty medovy, tady na netu je maji levne, dovazi je totiz primo z anglie a tam nejsou tak drahy jako u nas. http://www.alfababy.cz/…philips.html
Jojo, ty medový jsou určo lepší, ten kroužek navíc u tech druhejch mě rozčiluje :-? naštěstí mám jen jednu

ty krouzky bych hodila z okna, jsou uplne k *** :-D ted jsem si poridila dve ty tristovky medovy a to je jina pohoda :-D v tech bilejch se i drzi pach a musim je vzdy prohnat myckou na vysokou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.9.11 20:30

holky,jake krouzek?ja mam ty nezluty lahvicky a tam neic takoveho nevidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová