Avent - těsnící kroužek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
4.12.12 15:20
@lussinka1984 píše:
Ahoj, chtěla bych oživit tuto diskuzi a zeptat se. Myslíte, že musím používat stále ten antikolikový kroužek nebo může malej pít i bez něho??? Mátě někdo vyzkoušeno?

A co jsi teda myslel tím antikolikovým kroužkem? Pod dudlík se myslím nedává, nebo ano? Moje děti nikdy z dudlíku (savičky) nepily. znám jen ten kroužek pod pítkem. A bez něj to fakt nejde. :nevim: Ten stejný se dává i pod savičku?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
4.12.12 15:29
@lussinka1984 píše:
Aha, ale to je pítko na hrneček, já používám savičku a to ta asi nemá ;)

Ahoj, tak jsem to teď vyzkoušela a bez kroužku to protéká i u dudlíku. Takže pokud nemáš „medovou“ lahvičku, ale ty klasické mléčné, tak to poteče. Jde o to, že ty medové mají vyšší hrdlo a tak není potřeba ten kroužek. Mléčné lahve mají hrdlo (ten závit) kratší, proto je třeba dávat ten těsnící kroužek, který hrdlo prodlouží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.12.12 15:32

Můžete někdo hodit odkaz na tu „medovou“ lahev? Myslela jsem, že záleží na pítku a ne tvaru lahve :nevim: Ale nám teče stejně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.12.12 15:59
@lulje píše:
Bez kroužku nám flašky tečou tou miniturní dírečkou :cert: Však to vyzkoušej a uvidíš :nevim:

jj mě taky teče když ho tam zapomenu dát…a v čem ti tam zakladatelko vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.12.12 16:55

@Denisa313 A MUM mají větší dírku? Mě se teda Avent savičky nazacpávají, jaké používáš UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.12.12 17:07
@Pce píše:
jj mě taky teče když ho tam zapomenu dát…a v čem ti tam zakladatelko vadí?

Vyloženě mi nevadí v ničem, jen mě tak napadlo ho tam přestat dávat, to víš, pořád to všechno rozkládat a omývat, tak by bylo trochu míň mytí :mrgreen: Ještě to zkusím, na čaj mi to neteklo, to je zvláštní že? Stačí, když naplním lahvičku a obrážím dnem vzhůru? Nebo musí malej pít, abych poznala jestli to teče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.12.12 17:15

Tak máte pravdu, ted jsem zkoušela obě lahve co mam (125ml a 240ml) a opravdu tečou bez kroužku. No tak budu nadále dávat, nevadí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
4.12.12 17:46
@lulje píše:
Můžete někdo hodit odkaz na tu „medovou“ lahev? Myslela jsem, že záleží na pítku a ne tvaru lahve :nevim: Ale nám teče stejně všechno…

Odkaz na „medovou“ lahev: http://www.nakupka.cz/…z-bpa-260ml/. Lahev má světlou medovou barvu, je průhlednější a z pevnějšího materiálu (není tak měkká jako „mléčná“ lahev).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
4.12.12 20:32
@lussinka1984 píše:
@Denisa313 A MUM mají větší dírku? Mě se teda Avent savičky nazacpávají, jaké používáš UM?

já jsem používala savičky od 0m a 1m a používala jsem nutrilony a ted bebu..Dírku jsem musela propíchnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.12.12 09:28
@A-lexa píše:
Odkaz na „medovou“ lahev: http://www.nakupka.cz/…z-bpa-260ml/. Lahev má světlou medovou barvu, je průhlednější a z pevnějšího materiálu (není tak měkká jako „mléčná“ lahev).

Díky za odkaz! Tak ta lahev je asi jen z jiného materiálu, ale systém (kroužek atp.) je stejný jako u ostatních Avent-lahviček, nebo ne? Ty nové měkčí lahve jsem musela vyhodit - ty netěsnily ani v závitu :cert: Používám starší „tvrdší“ lahvičky a ty jsou OK. Ale je pravda, že i ty novější (fialové oranžové atd.) nám taky tekly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.12.12 11:36

@lulje To je divný, že ti všechny tekly, já mám tyhle (taky ty měkčí) a normálně s tím kroužkem mi netečou. Ta první je 125ml a druhá je 260ml a jde předělat na hrnek, ten ale ještě nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.12.12 17:00
@lulje píše:
Díky za odkaz! Tak ta lahev je asi jen z jiného materiálu, ale systém (kroužek atp.) je stejný jako u ostatních Avent-lahviček, nebo ne? Ty nové měkčí lahve jsem musela vyhodit - ty netěsnily ani v závitu :cert: Používám starší „tvrdší“ lahvičky a ty jsou OK. Ale je pravda, že i ty novější (fialové oranžové atd.) nám taky tekly :cert:

Ano, lahev je z jiného materiálu, ale kroužek nemá. U této lahve se kroužek nepoužívá - má vyšší hrdlo a kroužek tím pádem není potřeba.
Mám oba druhy lahví a ani jedna mi neteče. Tedy musím přiznat, že se mi stalo, že jsem špatně zavřela a v tašce se mi lahev vylila :roll: - alespoň to přičítám špatnému zavření, neboť druhá lahev byla O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.12.12 13:23
@lussinka1984 píše:
@lulje To je divný, že ti všechny tekly, já mám tyhle (taky ty měkčí) a normálně s tím kroužkem mi netečou. Ta první je 125ml a druhá je 260ml a jde předělat na hrnek, ten ale ještě nepoužívám.

Počítám a jen co si vzpomínám, tak jsme jicj měli celkem 8, ale spíš i víc :think: Měkké letěly okamžitě, barevné taky :evil: Tekly většinou kolem závitů :zed: Jinak používám ty, které se vyráběly ještě před těmi měkkými, a modlím se, aby se nerozbily. To bych byla v řiti :cert: Kdyby tekla jedna, tak řeknu, že jsem měla smůlu. ALe že skoro všechny?? A rukama to nebude - zkoušela to celá rodina a všem to teklo. Staré tečou jen z dírky, což není tak trašné, dokud teda dítě nepřeruší pití. Tekutina se nasje pod kroužek do savičky a v podstatě vyteče jen to, co je v tom pítku a pak už nic. Je fakt, že jsem měla i smůlu na kroužky. Momentálně těsní pěkně, jindy netěsnily vůbec a taky letěly. CO my už jsme do toho narvali peněz :zed: ALe děti z ich rádi pijí (pokud netečou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí