Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mam za to, ze je to dychtivost po spatnych zpravach, ale mozna jsem zaujata.O borelioze a fleku kolem vpichu vi kazdy dospely, zbytecne se na to ptat.
To jsi teda zaujatá. Taky bych se zeptala, jestli neměla flek a ať si to hlídá. Připadá mi to úplně normální.
@vokishka píše:
To jsi teda zaujatá. Taky bych se zeptala, jestli neměla flek a ať si to hlídá. Připadá mi to úplně normální.
Ok, a ten zbytek s tím velkým břichem, zkaženými zuby, padáním vlasů, striemi atd. To jsem taky zaujatá nebo ne? Že by měla o mě starost?
![]()
@Anonymní píše:
Ok, a ten zbytek s tím velkým břichem, zkaženými zuby, padáním vlasů, striemi atd. To jsem taky zaujatá nebo ne? Že by měla o mě starost?![]()
Ne nema jen rype.
@Anonymní píše:
Maloktera snacha keca do soukromi tchyne.
Kazda tchyne byla nejdrive snachou… Takze kde se to najednou prepne, ze ma potrebu taky kecat do ciziho soukromí? Nejspis to mela taky v sobe, jen nebylo komu kecat do zivota ![]()
@Anonymní píše:
Ok, a ten zbytek s tím velkým břichem, zkaženými zuby, padáním vlasů, striemi atd. To jsem taky zaujatá nebo ne? Že by měla o mě starost?![]()
To ne. Ale vypíchla jsi úplně normální věc.
@vokishka píše:
To ne. Ale vypíchla jsi úplně normální věc.
Možná jo, ale třeba můžu porovnávat s tím, když měl klíště můj syn, její vnuk. Její první otázka byla: A jak dlouho měl to klíště zakouslé? Hm hm, to by mělo být dobré, sledujte to. A pak volala: A jak to vypadá, má to už dobré, mizí mu ten vpich, nečervená mu to? Takhle si já představuji péči.
Já třeba, když mi někdo řekne o nějakém zranění, zeptám se, zda se to dobře hojí, neptám se, jestli mu to náhodou nehnisá.
Ale uznávám, že tohle je drobnost a asi bych ji vůbec nezaznamenala, kdyby nebylo toho ostatního.
@Monchichik píše:
@arinecka ten miluju
Já taky, včera jsem na něj zrovna koukala, nemá chybu ![]()