Azoospermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
3.3.20 11:29

@Uličnice123

Jsme na tom uplne stejne. Spermie nejaky mame z Tese, ja snad zdrava a nechyta se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 11:34

Adenka 84 Děkuju :-) a to se ty hodnoty měnily jen tak? Bez nějaké léčby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 11:39

Littlefool - Nám by podle průběhu microTese u „obyčejného“ Tese/Mese nic nenašli. U nás skutečně hledali a našli jen malé „ohnisko“ po 1,45 hod pod narkozou a udělali jen 3 balíčky. Utrogestan jsem měla takdy od ET 4-0-4, vajíček pro stimulaci vždy dost, sliznice taky narostlá. Vše se jeví dobře. Jedině kvalita embryí je skoro vždy časná blastocysta 2. kvality. Jen jednou jsme měli expandovanou blastocystu 2. kvality. Kolik tě takový pokus s ICSI ve fakultce vyšel? Nám kdyby se zadařilo, tak na na Horním Lánu mimčo vyšlo na nějakých 18 tisíc (zní to hrozně ta věta :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
3.3.20 11:59

@Uličnice123 manžel užíval jen Energymann od Swisu.. Doporučili nám ho na imunulogii i genetice.. pak vždy dostal injekci 24 hodin před odběr ejakulátu.. To poslední těhotenství bylo neplánované.. ani jeden jsme nic neužívali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.3.20 19:44

@Uličnice123
Zatím jsme platili 13 100,– a ještě cca 5 000,– bychom měly doplácet.
V ceně je pukce, transfer, TESE, prodloužena kultivace, oplodnění metodou ISCI, zamraženi spermií i vajíčka a asistovaný hatching, který nakonec nebyl potřeba, táže tu cenu nám odečtou. Takže to cenově nejspíš vyjde stejně. Veškeré hormony na stimulaci mi platila pojišťovna. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.3.20 22:05

@Uličnice123 mrzí mě, že vám to nevychází. My měli dvě ivf, dvakrát et a pětkrát ket, jednou rozmrazeni embrousi nepřežily.. A dvě úspěšně těhotenství. Taky jsem měla hysteroskopii. Dr prostě říkal, že to je hop nebo trop. Že prostě třeba ty embrya by ve finále nebyla zivotaschopna a za normálních okolností při běžném otěhotněni by se to projevilo jako opožděna menses..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.3.20 22:07

@hel9 my chodili k dr Kocimu do Phy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.20 10:23

Děkuji za reakce, našla jsem si Dr. Kočího, mohu se zeptat, na kolik vás to celé vyšlo, abychom věděli s jakou částkou máme počítat, opravdu vše, konzultace u Kočího, M/T operace, pak IVF, nemusí to být přesně, ale tak nějak pro představu. Moc děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.20 10:29

@Littlefool tak to moc gratuluji a držim palce ať to dopadne dobře, my jsme sice na začátku, ale nepropadáme panice, chceme nejprve zkusit pořádnou detoxikaci, jak radí ta paní z lepsispermiogram.cz, zní to až pohádkově, ale tak podařilo se jim, může i nám, člověk nikdy neví, aspoň by pak mohla být větší šance dostat spermie z M/T, ale zároveň už půjdeme k andrologovi, čas běží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.3.20 16:31

@hel9
Děkuji :* my to s přítelem zatím nějak neprožíváme, jen okolí to prožívá za nás :lol:
Pořád nemá člověk jistotu, tak se nechce moc upínat, furt se může něco pokazit. Ale pevně doufáme, že té smůly už bylo dost, tak teď by mohlo být už jen dobře. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.3.20 12:25

@hel9 léčba u Kociho po dobu 14mes (konzultace, vyšetření, spermio, m/t) 90tis. Ale řešili jsme to v roce 2014 az 2015. První ivf jen asi 28tis (jen et, nic k mrazení), druhé 48tis, ket byly kolem sedmi až devíti tis.. Celkem jsme v tom za nějakých 230tis. Dvě děti. Těch ket bylo pět celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
6.3.20 21:39

@katule.cos
To je pěkná suma 8o právě na Dr. Kočího jsem četla, že jede hlavně na peníze. My jsme docházely k Dr. Turčanovi a vše jsme měly zdarma ( konzultace, 4× spermiogram, stěrky, genetika). Přítel platil pouze za hormonální léčbu cca 20 000,– ale kolem 15 000,– mu vracela pojišťovna (překročil roční limit 5 000,– za poplatky). Takže když to vezmu suma sumárum tak nás to vše vyšlo do 30 000,–. Teď čekáme jedno a jedno máme zamražené + spermie z T/M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.3.20 06:46

@Littlefool to je krásná částka, co jste platili vy. Já vím, že když jsem to řešila, že byly něj recenze na Kociho a pak na někoho z Brna, nevím, zda to byl ten Turcan? Ale do Brna to máme tři hodiny cesty. I proto jsme volili Phu. Jo, suma je to nechutná, no.. Ale stalo to za to😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
7.3.20 17:14

@katule.cos
Hlavní je výsledek, peníze jsou a vždy budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.3.20 20:40

@Littlefool tak tak 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie