Babička, dědeček - vozí něco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
31.7.17 21:16

Moji rodice vozi (vidame se jedou za 14 dni) neco nasemu synkovi i dvoum detem od partnera. A mne a chlapovi take. Rodice partnera jeste naseho syna ani nevideli..je mu 4 a pul mesice.:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
31.7.17 21:24

Moje mamka jezdí zhruba 2× do měsíce, vždycky něco doveze - autíčko hotwheels, kinder vajíčko, pytlík s transformerem za 18 Kč atd., tchýně s tchánem jezdí hodně málo a tak taky něco dovezou ale fakt jezdí málo, takže je to spíš jakože k narozeninám nebo k svátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
31.7.17 21:35

Moje mamka vozí zeleninu a ovoce, protože se dceři snažím nedávát sladké, kromě zmrzliny v létě. Extchán si to nedal vymluvit, takže zabavuji a dávám na příděl 8) Kromě sladkého vždycky doveze malé nějaké DVD s pohádkou :palec:
Extchyně (jsou rozvedení) k nám chodí jednou za rok, letos to ještě nestihla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
31.7.17 22:01

Obě babičky vidí děti často (občas i několikrát do týdne) a většinou něco dovezou (většinou sladkost, jogurty, ovoce, pití - kubíky, jupíky či jiné hnusíky…),popřípadě jim dají něco u nich. Jinak my taky většinou něco vezeme (ať už kus koláče ke kafču, právě dodělaný nový druh marmošky…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
31.7.17 22:11

Jinak mi nevadí, že někdo přijede na návštěvu s prázdnou, když ovšem nemá hloupé kecy. Jako moje tetka se strejdou, když volají babičce, že dorazí. Babí jim řekne že jo a že sem tam já s klukama. Oni dorazí a vždy mě počastují tou samou větou:,,kdybysme věděli, že tu s klukama budeš, tak bysme jim něco přivezli´´…no co už se tomu jen směju :mrgreen:. Akorát teď před svatbou sem říkala chlapovi že ještě že je nezveme protože když by dorazili s větou: kdyby sme věděli že tu budete… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.7.17 22:22

Babičky k nám moc nejezdí, spíš my k nim. U našich jsme hodně často, u tchyně podstatně méně, všichni bydlíme v jednom městě. U našich má vždycky nějakou sladkost, zmrzlinu, jogurt a plnou zahradu domácí zeleniny a ovoce. Tchyně nic nevozí a ani tam nic nedostává, max piškoty do misky. Nikdy nekoupila ani pleny, hračku, oblečení, prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
31.7.17 22:35

Ono je špatně obojí, jak tady často čtu. Jedné vadí, že babička vozí vnoučeti sladkosti, jiné zase, že nevozí nic. Synovi vozí občas něco, většinou ale nic. A jsem ráda. Nesnáším, když dítě hned ve dveřích křičí „co jsi mi přivezla?“. Synovcům a neteřím nic nevozím, i když je pravda, že oni měšťáci jezdí spíš k nám na samotu, ale zase je zahrnuji zážitky, takže jsem nejoblíbenější tetička. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová