Babička, dědeček - vozí něco?

12445
31.7.17 17:13

Babicka, dedecek - vozi neco?

Zdravim.
Chtela bych se zeptat. Kdyz k vam prijdou na navstevu babi s dedou, dovezou neco detem? Nebo chodi jen tak? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11332
31.7.17 17:19

Nevozí nic. Jsem ráda, že přivezou sebe. Malé obyčejně dají dvacku, ať si dá do pokladničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33176
31.7.17 17:22

@Ketris Tchýně povětšinou ano, protože ta projevuje zájem o vnoučata tím, že jim většinou něco koupí, mezi dveřmi předá a zase jede. Moje máma jak kdy. Když pro ně doma něco má (třeba ulovila nějaké oblečení v akci, nebo jí něco „cvrnkne do nosu“, tak to vezme s sebou), jindy jim to dá, když jedeme my k ní, jindy nepřiveze nic (nebo třeba přiveze nám a dětem nic :) ). Proč?

Příspěvek upraven 31.07.17 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
31.7.17 17:23

Mě babička kupovala vždycky lékorky a v dospělosti už jsem je nechtěla, ale stejně je vozila… Jinak máma vozí jak kdy, vidíme se každý víkend a já k ní taky jedu se synem kolikrát s prázdnou a ještě mi vyváří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36187
31.7.17 17:24

My jeszdime spíš k nim, tchýně nic většinou, moje máma většinou oblečení nebo hračku, ale vídáme se málo. Tak se to nahromadí. Tchýně zase víc hlídá. Nečekám od nikoho nic, krámů a sladkosti máme doma dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.7.17 17:25

Ano vždycky nějakou hračku pro díte, občas nějaký hadry a ovoce/sladkosti. Pro mě kafe apod. Ale oni nejezdí až tak často. My jezdíváme tam a taky vozíme kávu, víno apod.

Edit. od nich si taktéž vozíme vejslužku v podobě 2 obr igelitek narvaných žrádlem. Už leta nadávám, že máme v Praze rajčata i máslo. První roky jsem byla vyloženě naštvaná a teď to přecházím. Jim to udělá radost, že mi to narvali a já nemusím týden na nákup :-/, ale stejně…

Příspěvek upraven 31.07.17 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

Vozí vždy nějakou sladkost

• Citovat
  • Upravit
1342

Jsem babička - vozím zeleninu ze zahrady, upečený koláč nebo kus bábovky / stejně to nejedli :)) / tak to už nevozím, občas koupím ovoce nebo ovocné kapsičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
31.7.17 17:33

@Ketris To asi záleží, jak často se vídáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26440
31.7.17 17:36

Jezdí málo, protože bydlí daleko, ale vozí - koláče, chleba, přebytky ze zahrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 17:46

Moje mamka a babička vždycky buďto nějakou mňamku, ovoce nebo nějaké oblečení. Ale oni jí to kupují vždy jen tak ne jen když k nám jdou, bydlíme kousek od sebe, takže vždycky volají přijď si máme pro malou to a to. Tchyně občas když jsme se ještě stýkali sušenku nebo Pribináček, ale jinak jako jediné že všech jejich vnoučat jí nikdy nic nedala k Vánocům ani narozeninám a to ani když před nebo po Vánocích nebo narozeninách k nám přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13257
31.7.17 18:08

Jak kdo, babičky a dědové je vídají často, takže to ani nejde.
Ti, co chodí jen občas, něco donesou, ovoce, čokoládu, kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 18:29

Nic nevozi, obcas ale maly neco dostane.. Treba ted mu tatka udelal u nich na zahrade piskoviste :-) podle me to neni dulezite, hlavne, ze ho maji radi a venuji se mu :-)

• Citovat
  • Upravit
31672
31.7.17 18:34

Vidame se casto, takze normalne ne. Tety z rodiny, co vidame malo, tak vozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
31.7.17 18:35

Mamka vidi malou kazdy den, ale vzdy ji neco doveze, vetsinou ovocnou kapsicku, obcas hracky, obleceni.
Druha babicka k nam moc nejezdi, ale taky vozi, kapsicky, oblecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová