Baby jogger vs vozík za kolo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43037
20.1.22 10:23
@axlpol píše:
@klenott mám zkušenost jen s tím dvojčecím a zvládla jsem to. Já ho musela do sklepa vždy vzít do rukou a bokem strčit do futer (nevešel se do dvěří normálně) takže jsem ho i 2× denně zvedala, nosila a šlo to. Myslela jsem, že je problém to přední pevné kolo, ale bylo to právě naopak. Už bych brala jen pevné přední kolo.
Otočné přední kolo / kola se v terénu kousnou a nevytlačíš třeba přes kořeny, sníh. Takže to pevné vyjelo všechno. Na běhaní se sice musí kočárek postrčit, aby jel kam chceš :-) ale ty otoční kolečka taky nejsou výhra.

přesně, pevné přední kolo, které použiješ jako trakař.
v tom možná bude rozdíl mezi těmi, co říkají, že vozík vyjede vše a těmi, kteří tvrdí, že kočár je šikovnější - jak by jen mohl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.22 10:26

@klenott zase má velké kola což je výhoda. A jestli je z hliníku což se dá předpokládat tak nebude tolik těžký ;)
Jen to chce ten skládací.
Zkus vzít golfky co mají prtavy kolečka a budeš sedřena z kůže. Tento když je za kolo má i ložiska tak že odpor nula nic.
Viděl jsem stím i maminky na inlinech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.22 10:28

@Pudloslava no to zatáčeci pokud nejde uzamknout je zlo. Stačí sníh či cokoliv co ho vychýlí a hrnes kolo před sebou :( s těmi velkými můžeš brát i schody a ani to nepocitis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.1.22 10:35
@JiříkMazlík píše:
@Pudloslava no to zatáčeci pokud nejde uzamknout je zlo. Stačí sníh či cokoliv co ho vychýlí a hrnes kolo před sebou :( s těmi velkými můžeš brát i schody a ani to nepocitis
…i když zaaretuješ, stejně to není pevné kolo a kousne se :?. Letošní podzim, zima to řeším furt. Takže ted se svým kočárkem Thule Urban některé terény netlačím, ale musím táhnout, jinak by se snad to přední zlomilo.

Taky se mi stalo, že mi běžný kočárek - převrátil vítr. Stačila chvilka co jsem ho pustila. Na kopcích, na polích, stezkách…kde hodně nárazově fouká, jsem byla více v klidu s tím vozíkem, je stabilnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.22 10:43

@axlpol no to víš já měl představu z práce že zamykání zatáčeci nápravy u návěsu funguje a opravdu drží :mrgreen:
Pokud by bylo kvalitní třeba přes lanko natažené na řidítka abys to mohla aktivně používat nebylo by to špatně.
No 3 kola mají větší stabilitu než 4 a nejvíc je nižší a ze předu šikmý. A má dost nízko těžiště.
Ja když vidím kočárky tak mi to připomíná Chaloupko chaloupko :mrgreen: na kuří nožce. Dole nic a nahoře těžká bouda. Ještě že takhle nedělají auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.1.22 10:50

@klenott já ti nikde nepsala, že si máš ty něco odpouštět, jen jsem tím vysvětlila to, proč se nevyjadřuji k jízdě v terénu. Svůj názor jsem vyjádřila pouze k výletům u moře, které jsi ani blíže nespecifikovala. Ze své zkušenosti, pokud máte v plánu výlety po památkách píšu, že bych volila lehké a skladné golfky, které člověk hodí popřípadě přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.1.22 11:26

@Aduš8 ale ja jsem se te neptala na tvuj nazor na nase cestovani a neptala jsem se ani na golfky. Kdybych hledala golfky, zeptam se na ne. Ale protoze se mi to zda jako smejd a vyhozene penize, tak se neptam.. Proto me taky rozciluje tvuj prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.22 11:30

@Aduš8 už vidím golfky v písku na pláži :mrgreen:

@klenott, @Aduš8 holky klid kvůli kočárku nemusíte být na nože :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.1.22 11:32

@JiříkMazlík ale ja nejsem vubec na noze :mrgreen: me vzdycky jen trosku rozcili, kdyz mi nekdo odpovi na neco na co se vubec neptam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.1.22 11:36

Jinak zeny samozrejme diky za postrehy, dame s muzem hlavy dohromady, uz se tesim na novy stroj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.22 11:40

@klenott tak mysli na velké kola. Ušetří ti spoustu práce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.1.22 11:40

@Aduš8 "Ja jsem zvykla na dlouhe prochazky a v lete planujeme dovcu u more a spoustu ruznych celodennich vyletu.

Soucasny kocar uz je ji maly a padlo rozhodnuti, ze koupime novy"

navic prosim staci poradne cist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.1.22 11:42

@JiříkMazlík ja mam trochu dilema, protoze pro dalsiho prcka budem urcite kupovat novy kocar, ted mam bugaboo cameleon 3 a jediny co na nem vidim jako plus je skladnost a nastavitelne madlo, jinak je to strasny smejd :oops: tyjo a nevim jestli se mi chce kupovat i kocar i vozik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.22 11:47

@klenott a nejde do toho vozíku třeba dostat vajíčko? Než by další prcek povyrostl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.1.22 11:50

@JiříkMazlík hele to pochybuju :mrgreen: ja vim, ze tam existuje nejaka mimi vlozka, ale o spravne ergonomii miminka bych dost pochybovala.. Pocitove bych tam asi dite nedrzici hlavicku nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí