Baby tablet od Mac toys

Missy_X
4.12.13 14:18

Baby tablet od Mac toys

Ahoj :mavam:
Zajímá mě zda někdo pořizoval dítěti Baby tablet od Mac toys - je to dobrá hračka? Stojí to za pořízení nebo je to další kravina která skončí v koutě mezi ostatníma kravinama? :lol: :lol: :lol:
Díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1101
4.12.13 14:33

Máme ho doma asi 14 dní pro tříletého syna. První dva dny super teď už jen leží na polici. Kvalita taky nic moc občas není slyšet písmenko, nebo ač je správně hlasí chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 14:36

@martina1988
A co to vlastně dělá? :lol: :lol: Já to viděla jen v reklamě, a kluk byl z toho poměrně unešenej :think: tak teď nevím, zda koupit či ne. :nevim:
Není to žádná závratná částka, ale máme takových volovin plnej byt. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1101
4.12.13 14:42

@Missy_X Říká písmenka a čísla do 10.Pak je tam fukce hledej třeba r a musí se do určitého časového limitu zmáčknou r a hláskuje slova.Jo a hraje melodie a dá se hrát u čísel jako na „piáno“ tóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
4.12.13 23:33

Nedoporucuju - moje deti by bavil, ale maji u nej desne zachvaty vzteku, protoze ten tablet neni dotykovy - ty obrazky musis hodne silne zmacknout, deti to nezvladaji a i mne to da dost zabrat. A jak jim to nejde zmacknout, tak se strasne vztekaji.
Nakonec jsme jeste kupovali destky noteboo z Tesca - funkce podobne, ale ty klavesy se snadno mackaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.3.14 08:00

Od kolika let byste koupili tento tablet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.3.14 08:47

@Sára 1 Syn ho má od 3.let a dobrý, ale už bych ho nekoupila. Zájem o něj byl dva dny a ted ho vyndá jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí