Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky
Holky, máte zkušenost s lehátkem Babybjörn? Uvažuju o jeho koupi. Budu ráda za vaše názory ![]()
Jestli bude prcek jak ten náš, tak ne. Lehátko máme, máme i houpačku z Lidlu a pak houpačku Rockn. (Vše jsme dostali) a malá zatím nechce být v ničem
, přitom všude slyším, jak jsou ty děti v tom spokojený, ale my máme zvláštní dítě, nám třeba v autě nespí a čučí ![]()
Já bych možná zvážila když už, tak nějaký houpací lehátko.
Lehátko babybjorn mi přijde jako Škoda peněz. Sama bych si ho nekoupila.
Já už ho mám koupené, ale mimčo se teprve narodí. Četla jsem na něj právě samou chválu i kamarádky si jej hodně chválily. A líbí se mi, že je hodně skladné, takže není problém ho vzít i na cesty. Je to sice vyšší investice, ale potom jde prodat minimálně za půlku. Nebo jsou na FB všelijaké skupinky, kde jej lze koupit. Ale i ceny v těch skupinkách byly vyšší, proto jsem radši koupila úplně nové, ale v akci.
@Veru Pospíšilová já a hlavně můj syn je velmi spokojený. Doporučuji 🙂
Dost drahá investice na relativně krátkou dobu. Na stejném principu jsou na trhu lehátka o více jak polovinu levnější. Nicméně ho má ségra i švagrová. Ale jak říkám, žádný zázrak v tom nevidím.
Meli jsme ho pujcene od znamych a jsem rada, ze jsme ho nekupovali, malyho to tam vubec nebavilo a nechtel v nem byt. Vyuzivala jsem jen na minutku denne a pak na prikrmy.
Navic mi to prijde dost draha sranda na kratkou dobu, dite by tam stejne melo travit co nejmene casu, jen nezbytne dlouhou dobu..
@Veru Pospíšilová nejlepší věc. Malý ma koliku furt place..ja sem po cisari a nosim ho cele dny a jsem ráda ze mi ho obcas,,pochova" lehatko a neplace v nem.
Za me taky zbytecna investice…puvodne jsem nad nim nebo Nuna leaf uvazovala (nojo, trochu insta masaz
). A nakonec jsem si poridila jine z druhe ruky, s tim, ze vibrovalo. No i to bylo ve finale skoro zbytecne….jako uplne pidi jsem v tom dceru mela treba pri uklizeni, ale autosedacka by poslouzila uplne stejne. Pak jsme vyuzili na prikrmy, ale ne nijak moc, zase sedacka taky fungovala. Ona navic nechtela byt moc v nicem…
Naopak jako nejlepsi investici beru nositko. Bez toho bych totiz prvni rok neprezila ![]()
@JednaPrazacka zakladatelka se pta tech, co s nim maji zkusenost. Ty ji nemas, tak si myslim, ze nemuzes ani hodnotit. Neber to zle, nemyslim to tak. Ale psat o necem, co jsi nikdy dle popisu nezkusila, ze je to zbytecna investice, mi prijde nefer. ![]()
Za mě nepostradatelná věc, dcerka ho milovala. Co v něm předváděla nikdo nechápal, jak se dokázala dlouho houpat 🤣
Později, s otočeným potahem, ho měla i jako houpací křesílko.
Prvni dcera ho milovala a pouzivala do 2 let… Uspavani kdekoli bylo hracka… Stacilo ji tam dat dvakrat zhoupnou a byla tuha… Super vec na prikrmy… Druha dcera neni houpaci, nikdy v tom neusla, ale zase na příkrmy super a kdyz varim, tak se na me kouka, a je spoko… Kupovala jsem ho v 2019 za 3000,– a za stejny prachy ho ted prodam… Takze za me rozhodne ano… A neni houpatko jako houpatko… Tohle je ergonomické…
Za mě ano. Když tam malou položím, vypadá spokojeně, hrajeme si, zhoupnu ji (je ještě maličká a sama se ještě nehoupe). Jak už někdo výše psal, taky jsem ráda, že ji tam můžu na chvíli beze strachu položit a lehátko mi ji “pochová”. Je to sice takový trhák, že už to lehátko má každý, ale opravdu nejen, že na oko vypadá hezky, ale je i kvalitní.
Holky,,vtirnu se" prosím jak dlouho tam dětičky cca nechavate? Ja max hodinu denně a jsou nam skoro 3mesice.
Nejlepsi věc, díky kterému přešly brichaboly.. jak se chvíli houpal, tak pak to většinou pro…. Takže jsem potah prala 2× týdně..sice je dražší, ale oproti ostatním “napodobeninam” se to nedá srovnat..proste kvalita..pak když mel v noci nespaci období, tak když už jsem byla hodně zoufalá, uspavala jsem ho přes noc v tom..první prikrmy apod jsme taky absolvovali s lehatkem..teď ho využíváme jako “skluzavku”..jsem moc rada, ze jsem ho pořídila, nicméně to neznamená, ze v tom bude chtít byt i druhé 🤷🏻♀️