Babybjörn lehátko. Má cenu jej pořizovat?

7.4.22 18:53

Babybjörn lehátko. Má cenu jej pořizovat?

Ahojky :) Holky, máte zkušenost s lehátkem Babybjörn? Uvažuju o jeho koupi. Budu ráda za vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6129
7.4.22 19:01

Jestli bude prcek jak ten náš, tak ne. Lehátko máme, máme i houpačku z Lidlu a pak houpačku Rockn. (Vše jsme dostali) a malá zatím nechce být v ničem :nevim:, přitom všude slyším, jak jsou ty děti v tom spokojený, ale my máme zvláštní dítě, nám třeba v autě nespí a čučí :D
Já bych možná zvážila když už, tak nějaký houpací lehátko.
Lehátko babybjorn mi přijde jako Škoda peněz. Sama bych si ho nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
7.4.22 19:03

Já už ho mám koupené, ale mimčo se teprve narodí. Četla jsem na něj právě samou chválu i kamarádky si jej hodně chválily. A líbí se mi, že je hodně skladné, takže není problém ho vzít i na cesty. Je to sice vyšší investice, ale potom jde prodat minimálně za půlku. Nebo jsou na FB všelijaké skupinky, kde jej lze koupit. Ale i ceny v těch skupinkách byly vyšší, proto jsem radši koupila úplně nové, ale v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
7.4.22 19:03

Nejlepsi vec co jsem mohla poridit! Za me ano! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.4.22 19:21

@Veru Pospíšilová já a hlavně můj syn je velmi spokojený. Doporučuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
7.4.22 19:30

Dost drahá investice na relativně krátkou dobu. Na stejném principu jsou na trhu lehátka o více jak polovinu levnější. Nicméně ho má ségra i švagrová. Ale jak říkám, žádný zázrak v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4616
7.4.22 19:35

Meli jsme ho pujcene od znamych a jsem rada, ze jsme ho nekupovali, malyho to tam vubec nebavilo a nechtel v nem byt. Vyuzivala jsem jen na minutku denne a pak na prikrmy.
Navic mi to prijde dost draha sranda na kratkou dobu, dite by tam stejne melo travit co nejmene casu, jen nezbytne dlouhou dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1366
7.4.22 19:36

@Veru Pospíšilová nejlepší věc. Malý ma koliku furt place..ja sem po cisari a nosim ho cele dny a jsem ráda ze mi ho obcas,,pochova" lehatko a neplace v nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
7.4.22 19:57

Za me taky zbytecna investice…puvodne jsem nad nim nebo Nuna leaf uvazovala (nojo, trochu insta masaz :roll: ). A nakonec jsem si poridila jine z druhe ruky, s tim, ze vibrovalo. No i to bylo ve finale skoro zbytecne….jako uplne pidi jsem v tom dceru mela treba pri uklizeni, ale autosedacka by poslouzila uplne stejne. Pak jsme vyuzili na prikrmy, ale ne nijak moc, zase sedacka taky fungovala. Ona navic nechtela byt moc v nicem…

Naopak jako nejlepsi investici beru nositko. Bez toho bych totiz prvni rok neprezila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
7.4.22 20:02

@JednaPrazacka zakladatelka se pta tech, co s nim maji zkusenost. Ty ji nemas, tak si myslim, ze nemuzes ani hodnotit. Neber to zle, nemyslim to tak. Ale psat o necem, co jsi nikdy dle popisu nezkusila, ze je to zbytecna investice, mi prijde nefer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.4.22 20:19

Za mě nepostradatelná věc, dcerka ho milovala. Co v něm předváděla nikdo nechápal, jak se dokázala dlouho houpat 🤣
Později, s otočeným potahem, ho měla i jako houpací křesílko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.4.22 20:31

Prvni dcera ho milovala a pouzivala do 2 let… Uspavani kdekoli bylo hracka… Stacilo ji tam dat dvakrat zhoupnou a byla tuha… Super vec na prikrmy… Druha dcera neni houpaci, nikdy v tom neusla, ale zase na příkrmy super a kdyz varim, tak se na me kouka, a je spoko… Kupovala jsem ho v 2019 za 3000,– a za stejny prachy ho ted prodam… Takze za me rozhodne ano… A neni houpatko jako houpatko… Tohle je ergonomické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.4.22 20:41

Za mě ano. Když tam malou položím, vypadá spokojeně, hrajeme si, zhoupnu ji (je ještě maličká a sama se ještě nehoupe). Jak už někdo výše psal, taky jsem ráda, že ji tam můžu na chvíli beze strachu položit a lehátko mi ji “pochová”. Je to sice takový trhák, že už to lehátko má každý, ale opravdu nejen, že na oko vypadá hezky, ale je i kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1366
7.4.22 20:46

Holky,,vtirnu se" prosím jak dlouho tam dětičky cca nechavate? Ja max hodinu denně a jsou nam skoro 3mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
7.4.22 20:59

Nejlepsi věc, díky kterému přešly brichaboly.. jak se chvíli houpal, tak pak to většinou pro…. Takže jsem potah prala 2× týdně..sice je dražší, ale oproti ostatním “napodobeninam” se to nedá srovnat..proste kvalita..pak když mel v noci nespaci období, tak když už jsem byla hodně zoufalá, uspavala jsem ho přes noc v tom..první prikrmy apod jsme taky absolvovali s lehatkem..teď ho využíváme jako “skluzavku”..jsem moc rada, ze jsem ho pořídila, nicméně to neznamená, ze v tom bude chtít byt i druhé 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí