Babydoo a další šátky

113
8.7.16 10:00

Babydoo a další šátky

Dobrý den, prosím o zkušenosti. Chci si koupit šátek na nošení. Málé jsou dva měsíce. Nechci do toho investovat tisíce, protože je to muj první šátek a nevím jestli se nám to bude libit. Myslím, že budeme nosit jen přes léto pak už ne. Tak mi to přijde zbytečné. Pokud by jsme pak nosili i dal, koupila bych si nějaký „lepší“. Takže se jdu poptat na zkušenosti s levnějšími šatky. Little frog, baby doo a pod. Prosím případně doporučíte mi nějaký za rozumnou cenu a příjemný materiál. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
953
8.7.16 11:50

@iBeuška doporučuji skupinu na facebooku Nosíme děti. Vlastním pár šátků a každý je jiný. Ze začátku jsem měla natibaby a je úžasný. Hodně si i chvíli ten Little frog. Teď si budu pořizovat Vatanai, který je úžasně měkký a poddajný hned od začátku, některé šátky se musí zanosit, aby byly poddajné. Ve skupince je i prodejní album, kde je spousta šátků z druhé ruky, což je výhoda v tom, že jsou zanošené. Kdyby jsi ještě měla otázky, tak se klidně ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.7.16 13:49

@Nikki5 Aha. Zkusim. Díky za typ. Ještě by mě pak zajimalo jak je to se složením? Je lepší bavlna nebo len nebo co bych měla hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.7.16 13:57

@Nikki5 A já právě koukala i na bazarky, ale všechny jsou i tak za dost peněz. Na to naučení a ozkoušení zda je to pro nás nebo ne bych chtěla začít s něčím třeba do 2.000. V podstatě za čím míň tím líp. Aby mě to pak neštvalo, kdyby mi ležel ve skříňi. Ja vím. Dá se to prodat, ale nechci s tim mít starosti. Prostě do začátku chci zvolit tu nejjednodušší a nejlevnější cestu.
Proto jsem koukala na to babydoo. Ještě se mi líbil i womar. Ale nevím, který z těch nejlevnějších vybrat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
8.7.16 13:57

@iBeuška já třeba přes úplné vedra nosila minimálně…a to jsme měly obě funkční oblečení a plínu mezi sebou…jinak já mám už na druhé dítě šátek Vatanai a spokojenost velká. Mám i Zaru - Ellevil, ten je víc fest a teplejší…taky dvakrát dražší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
8.7.16 14:04

@iBeuška womar urcite nebrat. Jeden satek, ktery budu prodavat do 2000 ma pujceny kamaradka, ale bohuzel nevim do kdy. Prismes je lepsi na zacatek bambus, jinak o len se musi clovek starat, zehlit a preskladavat, aby mevznikly sklady. Nezapomen koupit i vhodny pripravek na prani, satkum vadi opticke zjasnovace i avivaz a pred prvnim navazanim se musi vyprat nebo hrozi poskozeni. Koukala jsi na stránky isatky a satkomanie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
8.7.16 14:07

@Nikki5 já teda nikdy nic spešl neřešila a mám šátky dva…prala jsem normál na 40 v hypoalergenním froshi stejně jako děcké oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
9.7.16 09:52

@reinkarnace ony se vady nemusi projevit hned, koukni na slozeni jestli tam jsou opticke zjasnovace. Na satcich to po delsi dobe udela takove fleky a vzhledem k cene je lepsi si koupit „spesl“ prasek, ktery toto neudela. Jinak bez optickych zjasnovacu jsou praci prasky z dm, vyjde asi na 60kc a je na cele nosici obdobi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
9.7.16 09:53

@Nikki5 oba šátky jsem kupovala z druhé ruky takže se nebojím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí