Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
No t. zluta stolice je vporadku. Tak to má být. A teda chudák malej tolikrát změnit mlíko v tak krátkém čase 🙈 každopádně babylove je plnohodnotná UM jako jakákoliv jiná…
Babylove vyhrálo druhé místo po Hami v dtestu.
To měneni mleka je tedy drsné… nechte to babylove. Vaše doktorka má divné názory že levné je špatně… dcera měla taky z dm to Bio.
Měla jsem malyho do 6 měsíců na babylove, jediné po kterém neměl problémy. Pak když začaly příkrmy tak ho začal odmítat, jak zkusil jiné chutě, ono není moc dobré. Tak jsme museli přejít na sunar, ten mu chutna. Ta stolice je tak v pořádku, ono se to s tím vytlacovanim upraví jak mu zesílí břišní svaly. Jestli s tím má potíže tak ať vás radši doktorka naučí cviky na bříško, to pomáhá že všeho nejvíc. A mliko s klidem nech. My taky vyzkoušeli několik a byla to vždycky hrůza, taky mu bylo po nich tak zle že jsem musela měnit fofrem.
Na babylove není nic špatně. Jestli děcku vyhovuje, klidně mu ho dávej.
Ahoj, jsem tu nová tak raději anonymně.
Chtěla bych se zeptat máme dvouměsíčního syna. Začali jsme dávat UM. Prvně jsme dali babylove z dm vyhovovala mu ale doktorka řekla to není úplně nejlepší mléko že nemá dostatek vitamínů a že je levné.
Zkusili jsme jsme teda bebu, ta ho totálně ucpala. Pak jsme dali teda Sunar po tom hodně ublinkaval a měl stolici dost řídkou a hodně bolení bříška/kakal jednou za dva dny. Pak jsme zkusili Hami to bylo stejné jako se sunarem.. tak jsem si řekla že na to prdím a dam mu zpět to babylove když to prodávají jako umělé mléko pro miminka tak to nemůže být nějaký špatný… Dali jsme babylove a je po problémech.. samozřejmě někdy si přes den popláče že trochu bříško bolí ale jinak je spokojený kaká 1× - 2× denně. Stolice žlutá (jako na začátku při kojení) ale je trochu jako tužší kaše to nevím jestli není špatně. Ale nedělá mu vůbec problém to vytlačit. Zatim co když měl průjem po Sunaru tak chudák řval bolestí..
Prosím o radu zda ta žlutá tužší stolice je ok. A zda jste taky dávali mléko babylove.
Děkuji