Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím, nemá někdo zkušenost s tímto kočárkem? Vzhledově se mi líbí a než ho půjdu omrknout do krámu tak pročítám recenze.
Děkuji za jakékoliv příspěvky ![]()
@Jitus.Slavickova
Já našla na internetu recenze, ale moc mi nedali. Jen se jim nelíbila velikost hluboké korby. Jinak celkem dobré hodnocení. Asi se na něj pak zajedu podívat ![]()
Já ti ho doporučím, pokud máte úzké dveře, malý výtah atd.
Kočárek je úzký takže projede 60 cm dveřma a je krátký. Lůžko je standard 80*36cm, ale madlo je velmi blízko korby aby se vlezl do toho výtahu.
Já při normálním kroku kopu do brzdy, také je o 10cm nižší než ostatní modely od rafpolu ( largo a margaret)
Brzda není kolébka takže se musí odbržďovat tlakem zespodu a hlavně uchycení korby na rám je přes 4 čepy, dělá se to strašně blbě. A rám je neskladný.
Já osobně bych ti doporučil model margaret na rámu s otočnými koly.
Je lehčí větší, skladnější, lepší brzda a úžasně lehce se oddělá korba od podvozku.
joo a adaptéry na autosedačku jsou u larga a margaretu malé plastové lehké co člověk může vozit stále sebou ale u avara a future je to obrovská těžká ocelová konstrukce.
Opravdu si myslím že tento kočárek je již dávno zastaralý, opravdu vhodný pouze do stísněných prostor.
Jinak reklamace na ně nikdy nebyly, ale to ani na ty další dva co jsem jmenoval.
@morinka7 Ja ho nasla jen na jednom max dvou obchodech pres net ale nic v Praze ![]()
@jakanas
děkuji moc ![]()
Vy se v kočárcích vyznáte?
To, že rám není skladný jsem třeba nikde nenašla
Takže tím asi z volby padá, potřebuji skladný do auta (leda by se nám tam vešel nesložený)
Na Margaret kouknu ![]()
@jakanas Tak koukam na ten Margaret ale bohuzel nema oticna kola predni, vsechny jsou na pevno
jinak je moc pekny
@Jitus.Slavickova píše:
@jakanas Tak koukam na ten Margaret ale bohuzel nema oticna kola predni, vsechny jsou na pevnojinak je moc pekny
U nás má. Margaret dodáváme i s otočnými koly. A rámy máme jak bílé tak šedé ( takové do stříbrna ale není t chrom)
@jakanas Ahaa,tak to dekuju, jeste mame cas ale dobre vedet informace.. ![]()
Margaret taky vyřazuji
Largo má sestřenice, tak pak zjistím jak je spokojená.
@jakanas
mohu poprosit o nějaký kontakt? Chápu dobře, že máte krám?
@morinka7 píše:
@jakanas
děkuji moc
Vy se v kočárcích vyznáte?
To, že rám není skladný jsem třeba nikde nenašlaTakže tím asi z volby padá, potřebuji skladný do auta (leda by se nám tam vešel nesložený)
Na Margaret kouknu
jasně že vyznám. Kočárky od rafpolu prodávám už sedm let a odvozil jsem v nich své dva kluky. Každý nový model otestujeme a tak člověk ví co prodává.
Rám avara a future je opravdu neskladný nemůžu nikde najít fotku složeného rámu výrobce ji nedodává
, oproti largu je to fakt macek.
@jakanas
takže na vaše doporučení mohu dát
![]()
Já bych kočárek nekoupila bez toho abych ho viděla a zkusila
Takže na rám bych přišla asi až v krámě.
@morinka7 posláno jako SZ, nevím jestli by to adminům nevadilo.
Máme skladem v podstatě všechny kočárky ve všech barvách co raf pol dělá, takže je možnost vše vidět na živo i s předvedením.
Dokonce si pro tyto kočárky děláme vlastní kvalitní matrace s paměťovou pěnou.