Objednávka na babypark.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2494
1.9.11 09:26

babypark - objednavka

Holky,
chtela jsem se zeptat na vas nazor, resp. zkusenost s babyparkem. Mam u nich osobne udelanou objednavku na kocarek, autosedacku a dalsi doplnky. Zbozi je jiz v prodejne pripravene a jsem domluvena, ze si ho behem zari muzu vyzvednout (zaplacene neni). Jde mi o to, ze jsem zjistila, ze v babyparku budou Dny marianne, tudiz 25% sleva na vse (coz je z triceti tisic docela pekna sumicka). jenze ja nemam jistotu v tom, ze vsechno zbozi, co mam na objednavce, bude ten den skladem ) a sleva se vztahuje pouze na zbozi skladem.
Takze muj dotaz zni: nevite, jestli je mozne stornovat objednavku jen castecne? ze bych zbozi, ktere bude skladem vzala se slevou a to stejne zbozi v objednavce stornovala, ale zbytek si vzala za plnou cenu?? :lol: Na internetu jsem si nasla, ze objednavka jde kdykoliv dodatecne stornovat.
diky moc
 martek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
1.9.11 09:34

Ahoj, pises na zacatku, ze zbozi je jiz pripravene, a mas si ho behem zari vyzvednout - takze bych tam zajela v prvni den Dnu Marianne (coz je pristi patek), predlozila kuponek a co mi daji, to zaplatim se slevou.
(mmch, Dny Marianne jsou super, kazdy rok se divim, ze tu o tom nejdou zadny diskuse, ale asi by to byla reklama, nevim, ja je vyuzivam hodne a uz ted studuju v casopise, co kde nakoupim :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.9.11 10:16

no je otázka, jestli se ta sleva bude vztahovat na tvé zboží. To je asi jako bych v pondělí objednala zboží za určitou cenu, další týden by zboží bylo připravené a já si ho měla vyzvednout, ale hned další pondělí bych se dozvěděla, že budou mít slevy na třeba veškeré zboží ve výši 20%. Mohla bych se v krámě hádat, ale myslím, že na tu slevu bych nárok neměla, protože by se jednalo o zboží, které jsem si objednala před tím a jen tam na mě čekalo. Být tebou, vezmu telefon a zjistím si to dopředu. Jo a pokud máš objednávku, tak si ji pročti, spousta prodejců má ve smlouvě zakotvený storno poplatek. Tak aby tě to ve finále nepřišlo ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
1.9.11 10:22

moj nazor ze na zlavu narok nebudes mat na tu objednavku , inak teda s tym stornom ked uz to tam je , asi by som to neurobila koli poctivosti :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
1.9.11 10:25

ynax koukala sem a skladem maji jen kocarek, na objednavce jsou jeste zimni kolecka a autosedacka. to skladem nemaji. ja bych si vzala kocarek, ktery maji skaldem, klidne i jinou barvu, za ty penize mi to stoji :lol: za cenu se slevou a tim padem bych ho z ty objednavky zrusila a vzlala si jen vajicko a kolecka. a nebo je moznost zrusit celou objednavku a objednat kolecka a vajicko znovu, mam na to jeste cas. Tak prave nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.9.11 10:29

martek01: ja u babyparku rusila objednavku, bylo to uplne v klidu.. proste doba dodani byla moc dlouha, oni jsou tam celkem v klidu, myslim, ze na to jsou zvykli… ale jen te varuju, ze na dny marianne tam bude fronta.. tak aby ses ke kocarku vubec dostala, ja tam chci jet pro autosedacku a moc nadeji si nedelam. :-D

• Citovat
  • Upravit
2494
1.9.11 10:31

jo a na 100% se sleva nevztahuje na to zbozi z objednavky. me jde defacto jen o to, jestli stornovat uplne celou objednavku a nezvaisle na tom si koupit vse co bude skladem a zbytek znovu objednat. NEBO zrusit objednavku jen castecne. Nevim, co je pro ne lepsi :nevim:

btw. na dny marianne me upozornila sama prodavacka v babyparku a rikala, ze si to mam objednavkou posichrovat, kdyby nebylo vse skladem, abych mela vsechno. ale ze na to sleva nebude. ale nejak sme se do toho tenkrat zamotaly :lol: :mrgreen: a ja nevim, co ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
1.9.11 10:32
Anielkha píše:
martek01: ja u babyparku rusila objednavku, bylo to uplne v klidu.. proste doba dodani byla moc dlouha, oni jsou tam celkem v klidu, myslim, ze na to jsou zvykli… ale jen te varuju, ze na dny marianne tam bude fronta.. tak aby ses ke kocarku vubec dostala, ja tam chci jet pro autosedacku a moc nadeji si nedelam. :-D

ja tam chci jet hnedka v patek a cekat uz tak od sesti od rana :mrgreen: i to mi poradila ta prodavacka :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.9.11 10:44
martek01 píše:
Anielkha píše:
martek01: ja u babyparku rusila objednavku, bylo to uplne v klidu.. proste doba dodani byla moc dlouha, oni jsou tam celkem v klidu, myslim, ze na to jsou zvykli… ale jen te varuju, ze na dny marianne tam bude fronta.. tak aby ses ke kocarku vubec dostala, ja tam chci jet pro autosedacku a moc nadeji si nedelam. :-D
ja tam chci jet hnedka v patek a cekat uz tak od sesti od rana :mrgreen: i to mi poradila ta prodavacka :lol: :mrgreen:

ja bych to koupila a pak castecne stornovala objednavku.. kdyby delali problem, stornovala bych ji celou.. ale je to na tobe :)

• Citovat
  • Upravit
4181
1.9.11 10:45

Tak to by mohli v Marianne jeste „dotahnout“, aby teda slevy platili i na objednane zbozi, kdyz z charakteru zbozi vyplyva, ze casto nelze koupit najednou … :think:
Asi srovnavam jabka s hruskama, ale ja predloni mela na slevu Mar. celou kuchyn. Byla jsem v kuch.studiu na nekolikrat uz od srpna (vite, jak to chodi, porad se doladuje, prekresluje, meni a vymysli), a presto jsem tu slevu pak v zari normalne dostala, a to jsem tam rozhodne nebyla presne na ty dny. Protoze kdyby k tomu pristoupili tak, ze jen v ty dny slevu daji, tak ji dostane 5 lidi - vic pevnych objednavek v jeden vikend asi v kuchynich tezko udelaji.
Asi je to neco jinyho, nez s temi kocary.

Nebo muzes zkusit nakupovat co potrebujes bez te objednavky, proste delat, ze zadnou nemas, ja vim, neni to uplne eno nuno pristup, ale ver, ze az budes mit neco s kocarkem a budes reklamovat, oni se taky s poctivym pristupem nepretrhnou - vlastni zkusenost.
No a kdyby to nemeli, tak tam zajdi kdykoli jindy s tou svoji objednavkou - pamatovat si Te nebudou, budou mit po Dnech Mar. pekne vymyty mozky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
1.9.11 11:00
Anielkha píše:
martek01 píše:
Anielkha píše:
ja tam chci jet hnedka v patek a cekat uz tak od sesti od rana :mrgreen: i to mi poradila ta prodavacka :lol: :mrgreen:
ja bych to koupila a pak castecne stornovala objednavku.. kdyby delali problem, stornovala bych ji celou.. ale je to na tobe :)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.9.11 12:16

Já v Babyparku nakupovala. Myslím,že jsou tam v pohodě. My jeli pro sedačku na internetu byla cena o skoro 1000.- kč levnější. Když jsem tam přijela, tak jsem se paní na to ptala a říkala, že je to sleva pouze přes internet. Tak jsem jí říkala, že kdybych to věděla, že bych objednala, a že to je škoda, že takhle budu muset domu, objednat přes net, pak zas do prodejny a vyzvednout a zaplatit. Byla ochotná a říkala, že mi to dá za tu internetovou cenu. Takže oni prostě zkouší. Jako všude, ale dá se s nimi dohodnout. Já bych tam na férovku zavolala, jestli je to možné, to udělat jak ty říkáš. Uvidíš, poradí ti co a jak a taky na tebe budou koukat jinak, než kdybys to po tajnu šmelila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák