Nepoctivost na Aukru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1433
31.8.11 18:25

Nepoctivost na Aukru

Zdravím všechny maminky,
taky máte pocit, že se na Aukru v poslední době pomnožili nepoctivci? Nakupuju tam už roky, do loňska vše bez problémů a za posledního půl roku mě okradli už 3 prodejci. Stalo se vám to taky a nebo mám teď mimořádnou smůlu :nevim: ?
Jsem naštvaná, i když nešlo o velké peníze. Nechápu, jak můžeme chtít do Evropy a světa, když jsme i 22 let po revoluci národ drobných zlodějíčků (samozřejmě najdou se i poctivci a velcí zloději) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
31.8.11 18:33

Já tam teda nenakupuju, ale myslela jsem, že to má aukro nějak ošéfované, nějakou černou listinu že maj apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.8.11 18:34

Milá Aknyt…na aukru nakupuju a prodávám už docela dlouho - na mimčo jsem tam toho nakoupila až běda :-D A s nepoctivostí jsem se setkala jen jednou. Kupovala jsem tam manželovi tašku z rybářství a nějak se mi blbě poslali peníze z účtu, tak já kráva je poslala pro jistotu znova - taška přišla v pořádku, ale zaplacená byla ve finále 2×. K vypořádání peněz dodnes nedošlo a to bude už tak jistě 2 roky. Nechala jsem to být, nemělo cenu se dohadovat o 300,–.

Jinak si nemůžu stěžovat - i reklamace zboží byly vždy bez problémů.

Ono záleží, na koho natrefíš. Proto si před každým obchodem přečti komentáře, co obdržela protistrana od ostatních. Ty by měli hodně napovědět = špatné komentáře? Raději s tím dotyčným neobchoduj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.8.11 18:34

Ahojda,

ne bohužel nebo bohudík, mě se to ještě nestalo. doufám, že to nezakřiknu. Ale poslední dobou slyším na aukro čím dál tím víc kritiky. Jojo, už to není co to bývalo. Sice se nejdená o velké peníze, ale šikovný zlodíječek, si určo přijde na své, korunka ke korunce. S dotyčnými zlodějíčky zahaj spor, ztěžuj si na admi atd. Tím to zlodějíčkům aspoň trochu znepříjemníš. Někdy jde třeba jen o nedorozumnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.8.11 18:41
Natule píše:
Ahojda,ne bohužel nebo bohudík, mě se to ještě nestalo. doufám, že to nezakřiknu. Ale poslední dobou slyším na aukro čím dál tím víc kritiky. Jojo, už to není co to bývalo. Sice se nejdená o velké peníze, ale šikovný zlodíječek, si určo přijde na své, korunka ke korunce. S dotyčnými zlodějíčky zahaj spor, ztěžuj si na admi atd. Tím to zlodějíčkům aspoň trochu znepříjemníš. Někdy jde třeba jen o nedorozumnění. :nevim:

Mělo by to tak fungovat..jenomže se to strašně dlouho táhne a normálního člověka to za čas omrzí a peníze oželí, než aby se dohadoval…na to možná mnozí spoléhají…bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.8.11 18:43

Mě se to stalo jen s jedním a dost mě to nakrklo. Nepřišla jsem o peníze, ale obdržela negativní komentá :nevim: ř. Objednala jsem zboží, napsala prodejci mail zda účet v aukci je správný. No psala jsem mu 3× a po měsíci to vzdala, neodpovídal. Proto jsem udělila negativní komentář že nereagoval na maily a on mi za to taky udělil negativ že kdyby madam zaplatila, zboží by dostala. Dost mě to nakrklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.8.11 18:45

Ahoj,
já na aukru nakupuji i prodávám už několik let a kromě dvou drobných sporů, které se naštěstí vyřešili přes meil, tak nebyl nikdy problém.
Pokud tě někdo okradl nebo ti poslal rozbité věci, tak bych mu napsala, že zahajuješ řešení přes vedení aukra a ihned píšeš negativní komentář. Nenechala bych si to líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
31.8.11 18:46

Aukro je celé na hov*o. Nic tam nenakupuji, jen prodávám. Jednou jsem za ségru řešila 2 kabelky, který byly zaplacený na konci listopadu, měli dojít za 14 dní na Vánoce a čekaly jsme do února!!! Pán neodpovídal na emaily, na tel, měl asi 200 negativních komentářů za 1 měsíc! NAkonec jsem ho postrašila mailem, že pokud mi nepošle zpět peníze, tak podám trestní oznámení a pohledávku nechám postoupit vymahačské firmě. Já se s nikým párat nebudu. Ozval se hned druhý den a peníze na účtu byly za 4 dny.

Takové chování je normální, je tam i fórum, tak se tam jdu někdy pobavit. Zaměstnanci aukra jsou na 2 věci. Nechávaji v prodeji padělky a příjde mi, že to podporují. **
Hlavně pozor na Poláky na Českým aukru**!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.8.11 19:12

Nakupuji i prodávám. Aukro má pro nespokojené zákazníky své místo, spor pak řeší s policií, myslím si, že je vše ohlídané jak má být.
Samozřejmě si před nákupem/prodejem přečtu komentáře dotyčného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
31.8.11 19:15

Já měla asi štěstí, nakupuju na Aukru opravdu dlouho a vše platím předem a zatím jsem neměla sebemenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.8.11 19:18

Na Aukru kupuju jenom modelářské zboží, v komunitě „mezi svýma“ se dá dopředu s 60 procentní jistotou poznat, kdo bude dělat problémy a nebude se chovat solidně. Přesto občas zažiju překvapení - když jsem se s dalšíma čtyřma lidma účastnil jedné dost speciální aukce (modely z doby před druhou světovou válkou), tak i přes prohru v aukci mně nabídl prodávající mailem zboží za vydraženou cenu k prodeji. Jenže stejný mail poslal i těm další čtyřem lidem - netušil, že jsem s nima ve spojení. A navíc mi poslal dva maily - jeden s nickem prodávajícího, další s nickem pátého dražitele, který se aukce taky zúčastnil. Takže podle mě přihazoval do aukce sám sobě, což se taky nesmí. A kdybych uzavřel obchod mimo Aukro, tak jsem namydlený. Trval na platbě předem a já bych v případě neposlání zboží nemohl udělit ani ten negativní komentář. Měl to šikovně vymyšlené, bohužel si to zpackal… Ono se vyplatí dávat pozor, co mně kdo píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
31.8.11 19:20

S Aukrem nemám problém…taky čtu komentáře než se začnu zajímat kam pošlu korunky…
Tedy až na to,že jsem zaslala poplatek a 3 měsíce mě uháněly,že mám zablokovaný účet dokud nezaplatím…posílala jsem ofocený ústřižek a stejně nedaly pokoj..pak daly vědět,že omylem se to napsalo jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
31.8.11 19:47

Problém je, že aukro ti pomůže jen do měsíce od skončení… a pomoc většinou vypadá jen tak, že napíšou prodejci a když se nic nezmění, tak ho odstaví… to už jsem zkoušela, bohužel se prodejce vymlouval na dovolenou a měsíc byl pryč…

Jinak z Polska jsem párkrát nakoupila na dobírku a bez problému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
31.8.11 19:52

Monny, naposled jsem nakoupila od nového prodejce, komentáře neměl žádné.
Jinak Aukro chrání jen do 30 dnů od skončení aukce, pak máš smůlu, maximálně dělají po mailu na prodejce „ty ty ty“. A tobě napíšou, že ti dají podklady, pokud podáš trestní oznámení. Sami pak neudělají nic a i odstavení uživatele hodně zvažují a dlouho jen posílají upozornění. Např. když si dva uživatelé navzájem navyšovali cenu a dávali si pozitivy a pak člověk přišel na to, že mají stejné číslo účtu - práskla jsem je Aukro týmu a nestalo se z mého pohledu vůbec nic… takže bych je rozhodně nechválila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
31.8.11 19:59

Ja problem nikdy nemela, driv nez od nekoho koupim, tak kouknu, zda nema negativni komentare, pokud ano tak radsi nakoupim jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák