Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci se zeptat, jestli nefunkční suché zipy jsou důvod k reklamaci sandálků. Jde o dětské sandálky Fare s 3 suchými zipy, z nichž některé přestaly „lepit“. Boty byly používané asi 3 měsíce.
Koupila jsem je přes int. obchod, mám napřed napsat mail, nebo sandálky rovnou poslat s dopisem?
Nebo existuje někde opravna, kde mi to spraví- vymění? (Brno a okolí). Reklamace bude nejspíš nadlouho.
Díky!
já reklamovala boty jednou, rozlepený pumy, a vrátily mi je zpátky s odůvodněním, že boty nejsou vhodné na nošení ve vlhku a V DEŠTI A REKLAMACI NEUZNALY.. ![]()
napiš jim email, a oni ti poradí co udělat
a nemáš ty sucháče jen špinavý, jak se tam dostane tráva, chlupy od zvíat atd, tak to nelepí, jinak nechápu, jak to mohlo přestat lepit, jelikož tam jsou háčky za které se zachytává ta druhá strana
Jeje…taky máme Fare sandálky a zapínání na sucháč je kolem kotníků docela peklo ![]()
Furt se to rozlepuje…a to je nosí dva měsíce…a špinavý to taky není ![]()
Díky za odpovědi. Špinavé sucháče nejsou, možná se párkrát namočily a taky si děti zapínají boty samy a pořád se vyzouvají a obouvají, tak je to víc opotřebené. Ale jen ty jedny, druhé jsou v pohodě. Ale za ty peníze jsem čekala, že to teda vydrží..
Tak jsem nechala Fare sandalky opravit v opravne obuvi, kde vymenili ten horni dil suchace..ten mekkci. A po tydnu to zase prestava lepit.
Jakoby ten dolni dil s hacky byl moc tvrdy nebo co, ze za chvili znici tu horni cast…uz tam mam treti suchac a zase v haji.
A boty ma malej jako papuce na doma, takze zadna spina, voda..nic ![]()
Píšu jak jsem dopadla.. sandálky jsem poslala na reklamaci po domluvě s prodávajícím, přímo do Fare. Zhruba za týden mi je poslali opravené - vyměněné všechny suché zipy, jsou stejné jako originál, tak snad nějakou dobu vydrží. U jiných sandálů Fare jsem tenhle problém neměla, už máme několikáté. Taky je teď budem používat jako papuče.
Příspěvek upraven 03.10.11 v 14:58
Tak dej kdyžtak vědět, zda drží..jako dlouhodobě.
My tyhle sandálky od Fare mám jako první se sucháčem. Děsí mě, že už mám další o číslo větší (do budoucna) koupené a taky se sucháčem…Nějak se mi nechce věřit, že by jen na těch jedněch (ten náš tip) to nevydrželo.
Mimochodem jsem koukala v obchodě na ty „naše“, ale nové a ten sucháč tam taky moc nedržel ![]()
Dám vědět. Je to tenhle model vel. 25: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… Stejný typ mám i menších velikostech a zatím všechny dobrý. Možná je to tím, že se děcka naučily samy zapínat a rozepínat a syna to víc bavilo, tak pořád rozepínal:-)
Ivaxy píše:
Dám vědět. Je to tenhle model vel. 25: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… Stejný typ mám i menších velikostech a zatím všechny dobrý. Možná je to tím, že se děcka naučily samy zapínat a rozepínat a syna to víc bavilo, tak pořád rozepínal:-)
Je, nejak mi ten link nejede ![]()
No, u nas to byly cervene letni sandalky. Ale nas malej je nejak nerozepinal, jen normalne pri oblekani, prebalovani, ale nehral si s tim.
…už to jede .. ![]()
tak my mame tyto : http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…