Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
taky by me to zajimalo…popr. jestli by se nanasla nejaka dobra vila a dala sem seznam slev…se mi nechce kupovat celkem drahy casopis abych zjistila ze z kuponu nic nevyuziju ![]()
me urcite ![]()
na jeden kupon sem cekala a vyslo to, takze bude na kocarek a dalsi prislusenstvi sleva 25%, coz se uz vyplati. ale jinak nic moc, nemam rada kupovani veci jen proto, ze je na to sleva ![]()
seznam slev je nekonečnej, to by se přepisovalo hodně dlouho ![]()
dneska jsem zakoupila časák, stojí 60kč, na to že to nečtu, docela pálka
navíc ten víkend nebudu v Praze, kde toho je samozřejmě nejvíc, ale zaúkoluju přítele
má smysl kupovat pouze to, co by člověk koupil i tak, ne kvůli slevě ![]()
martek01 píše:
me urcite
na jeden kupon sem cekala a vyslo to, takze bude na kocarek a dalsi prislusenstvi sleva 25%, coz se uz vyplati. ale jinak nic moc, nemam rada kupovani veci jen proto, ze je na to sleva
no právěže mě to taky láká, ale nemají Jané bůůů ![]()
martek01 píše:
me urcite
na jeden kupon sem cekala a vyslo to, takze bude na kocarek a dalsi prislusenstvi sleva 25%, coz se uz vyplati. ale jinak nic moc, nemam rada kupovani veci jen proto, ze je na to sleva
jj,kamaradka takhle cekala aby koupil aautosedacku…neni tam prosim nekde nejaky seznam tech slev?
Saroya píše:
seznam slev je nekonečnej, to by se přepisovalo hodně dlouho
dneska jsem zakoupila časák, stojí 60kč, na to že to nečtu, docela pálkanavíc ten víkend nebudu v Praze, kde toho je samozřejmě nejvíc, ale zaúkoluju přítele
má smysl kupovat pouze to, co by člověk koupil i tak, ne kvůli slevě
nerikam prepsat,ale kdyby se nekdo obetoval a vyfotil…
no asi to dopadne tak ze si jej koupim a pak se uvidi ![]()
Saroya píše:
ten seznam má 26 oboustranných listů A4
jooo tak
to se ti nedivim
jedu do obchodu a zrovna si jej koupim,to nema cenu ![]()
Saroya píše:martek01 píše:no právěže mě to taky láká, ale nemají Jané bůůů
me urcite
moje Bugaboo maji
![]()
holky da se jeste casak sehnat ja to vzdy kupuju na posledni chvili. dneska ho v trafice nemeli a tak nevedela jestli uz vysel. loni jsem ty slevy vyuzila
Anielkha píše:
Co takhle zagooglit holky?http://www.marianne.cz/…ianne/dm_cz/
lovelytelle píše:
holky da se jeste casak sehnat ja to vzdy kupuju na posledni chvili. dneska ho v trafice nemeli a tak nevedela jestli uz vysel. loni jsem ty slevy vyuzila
Zkus koupit na Aukru,za chvíli končí aukce a nemusíš kupovat celý časák ![]()
http://aukro.cz/…1980675.html
Holky,
zaujala vás nějaká výrazná sleva v časopise Marianne. Loni jsem ho koupila a byla celkem zklamaná.
Díky