Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hanymany píše:
@ne-silenamatka to se asi dozvíš, až budeš mít kupóny v ruce
Fakt diky - uz mam jasno
Tak jinak: vloni se dalo vyuzit i slev v e-shopu, nebo vyhradne v kamennych prodejnach?
@ne-silenamatka píše:
Holky a lze ty kupony uplatnit i v e-shopu, nebo jen v kamenne prodejne? Jde mi konkretne o BabyPark(za predpokladu, ze v zarijovem cisle kuponek bude).
@terinka4444 píše:
Předloni ten, kdo měl jejich klubovou kartu mohl v průběhu akce kdykoliv dojít a cokoliv objednat, nebyl vázán na to frontové šílenství a na zboží na skladě, loni už to nešlo, a na e-shop se to nevztahovalo nikdy.
Dekuju za jasne vysvetleni ![]()
@ne-silenamatka píše:
Fakt diky - uz mam jasnoTak jinak: vloni se dalo vyuzit i slev v e-shopu, nebo vyhradne v kamennych prodejnach?
@zvědavá borůvka ja se taky tesim, jako kazdy rok vyrazim do lindexu, ale musim uz prvni den nebo tam nic nebude
letos budu nakupovat i pro nasi holcicku ![]()
Už ve středu vyjde Marianne ![]()
Nevíte jestli tam budou i slevové kupony do Ikey, Aska nebo nějakým dětským nábytkem?
Chtěla bych si koupit dětskou dřevěnou postýlku, stačí mi ta obyčejná s polohovacím roštem.
Ve Sparu ji mají za 900 Kč a k tomu dva dudlíky Avent zdarma, tak váhám…
Mám ji koupit ve Sparu nebo počkat na Marianne s tím, že bych tu postel mohla mít mnohem levněji?
![]()
Vyhazovat tři litry za postýlku jako fakt nemíním
![]()
A ještě je tam Sconto nabytek 35 procent a Kika nabytek 20 proc. A vždy plati jen na zboží, které není uz slevneno. A Ikea tam není…
@MV313 píše:
Uplne obyc postylka stoji v Ikee 600czk.
To by bylo krásný, ale tady http://www.ikea.com/…_ikea/18755/ vidím nejlevnější za 899 Kč ![]()
Od teď se v Rossmannovi už dají uplatnit Marianne kuponky a k tomu i ten 10% Rossmanovský.
Nevíte někdo, jestli v tom Rossmannovi dávají ty Marianne tašky už teď?
![]()
Chystám se na Dny Marianne. V Marianne bydlení již vyšly kupony, ale zdá se mi jich docela málo proti loňsku (2 listy a z toho asi 1/4 je pro Slovensko). Tak se mi nechce kupovat celý časopis kvůli kuponům. Nevíte, jestli se dají někde vytisknout z internetu? Zběžně jsem se dívala, ale nic jsem nenašla.
@masima Pokud letos nedali nějakou změnu, tak nejdou. Z toho oni žijí a je to dost dobrý marketingový tah
v srpnu prodají nejvíc čísel za celý rok ![]()