Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
martek01 píše:Saroya píše:moje Bugaboo majimartek01 píše:no právěže mě to taky láká, ale nemají Jané bůůů
me urcite
na jeden kupon sem cekala a vyslo to, takze bude na kocarek a dalsi prislusenstvi sleva 25%, coz se uz vyplati. ale jinak nic moc, nemam rada kupovani veci jen proto, ze je na to sleva![]()
![]()
vim vim …závist
![]()
Tak jsem si časák koupila a musím uznat,že co mě zajímalo,např.C&A nebo dm drogérka,tak mě zklamalo,mají slevu jen na vybrané výrobky,které nepotřebuji. Ale třeba Orsay,či H&M využiju. Babypark jsem vyměnila za kuponek do dm na ubr.babylove,pořád nejsem rozhodnutá jaký kočárek a tak si počkám na Maminku,tam loni byly také nějaké slevy přímo pro miminka,tak uvidím ![]()
chci se zeptat, chystame se v patek do Babyparku v Brne. mate nektera zkusenost, kdyz tam jet? Otviraji v deset rano, jestli tam byt hodne brzy
prodavacka mi rikala, ze minule tam byli lidi od sedmi od rana, pry fronta jak blazen
co myslite???
fakt nikdo nevite?
nedela nam problem tam byt v sedm rano, ale zase aby sme tam zbytecne nemrzli
nebo naopak, aby tam uz nebylo milion lidi ![]()
My jsme nakupovali loni,ale ne na Dny Marianne,ale na kuponky z Maminky-tehdy byla myslím taky 25% sleva na zb.skladem a na objednávané zboží jen 10%
.Fronty nebyli žádné,když jsme tam byli odpoledne hned se nás prodavačka ujala. Takže přímo s Marianne neporadím,ale bude to nejspíš podobné. Zas až takového návalu bych se nebála. Většinu kočárků mají totiž v akci a na to sleva neplatí ![]()
jpichova píše:
My jsme nakupovali loni,ale ne na Dny Marianne,ale na kuponky z Maminky-tehdy byla myslím taky 25% sleva na zb.skladem a na objednávané zboží jen 10%.Fronty nebyli žádné,když jsme tam byli odpoledne hned se nás prodavačka ujala. Takže přímo s Marianne neporadím,ale bude to nejspíš podobné. Zas až takového návalu bych se nebála. Většinu kočárků mají totiž v akci a na to sleva neplatí
diky moc
talze jet klasicky na desatou, kdy otviraj…? co se tyce slev na jejich kocarky, pisou na FB, ze ldyz bude sleva z dnu Marianne vyssi, ze na kocarek bude ta sleva 25% ![]()
Asi bych to nedramatizovala a jela na desátou.
Myslíš,jako když normálně stojí např.10.000,v akci ho mají za 8.000,tak ti ho dají o 25% se slevou z původní ceny,tedy za 7.500? ![]()
ja to dramatizovat budu, dle jejich vyjadreni na FB se fronty opravdu zacinaj tvorit kolem sedmy rano ![]()
Babypark.cz : Fronta se začíná tvořit tak mezi sedmou a osmou hodinou. Tlačenice znamená, že obchod je opravdu, ale opravdu plný lidí. No a nervy? Ty musíte mít pevné hlavně vy, protože může trvat třeba i hodinku, než se dostanete ke kase. Na všechny 3 dny máme posílený personál, ale rychlost účtování počítače a terminálu na karty neovlivníme:-
tady je jejich vyjadreni co se tyce slevy:
Babypark.cz : Sleva 25% se počítá vždy z ceny před slevou. Např. Noa před slevou byla 5.175 Kč. Sleva 25% = 3.881 Kč. Jelikož tedy cena se slevou 25% vychází výhodněji než současná akční 4.390 Kč, bude Vám kočárek naúčtován za 3.881 Kč. Nelze však kombinovat akční cenu, tedy 4.390 a k tomu navíc ještě slevu 25%:-) Obdobně to platí u jiných výrobků.
Jo tak jsem to pochopila správně s tou slevou. No možná čekají návaly:-). Ale jak říkám u Maminky bylo skoro mrtvo
. tak držím palce a hlavně se nepohádat ve frontě ![]()
bylo to uplne v klidu, ale vyplatilo se nam byt mezi prvnima, protoze vsechno co jsme chteli meli jen po 1 kuse ![]()
ČM ráno v 8hod. 10 lidí před námi, při otevíračce v 9*30h. fronta asi 80 lidí (někde celé rodiny, což zkresluje), takže to vyšlo na vpuštění celé fronty do obchodu, poté zavřeli dveře. Fronta na kasu šílená, had po celém obchodě, takže cca 1-1,5hod. čekání. Chce to mít někoho ve frontě a jen k němu nanášet zboží. My byli úspěšní, vše měli skladem ![]()
Ja byla vcera odpoledne a byla tam poloprazdno
i mne prisla oslovit prodavacka ![]()
Tak jsem dnes utratila za oblečení pro sebe a něco málo pro děti 5 tisíc po slevě
. A to zítra jede manžel ještě na Harfu koupit svatební dary od Tescomy. To se nám ty dny vyplatily
. Ale co alespoň mám zase v čem chodit.
A jak jste utrácely vy ![]()
já vlastně moc ne, něco pidi v Tescomě pro maminku, pro sebe jen punčocháče těhotenský, triko v HaM, ale zas jsem si koupila za 900 parfém ![]()
No a přítel se komplet oblíknul v Reserved - kalhoty, košili, svetr a čepici plus ještě jednu košili v Debenhams
Oběd v Lokále.
Tak co, už se taky těšíte? ![]()
Pro mě je to taková „kulturní“ událost a už si dopředu plánuju co a kde nakoupím. Loni jsem potřeby pro miminka neřešila, ale letos to využiji, tak nevzpomínáte si náhodou, které prodejny měly slevy na kočárky třeba? BabyPark a dál… ![]()
Od 28.8. bude v prodeji zářijová Marianne s kuponkama ![]()