Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@masima Ne nadají a v každým časopise jsou jiné kupony. Já si teda Marianne kupuju už x let, takže samo si ji koupím i příští měsíc, vždy jsem na dny chodila, ale můj názor je, že v době eshopů to už nemá cenu. Všude plno lidí a že by člověk ušetřil se mi nezdá. Jako botky, kabelky, parfémy, hračky a další „běžné, normální věci“ se dají koupit za slušné ceny i během roku. Takže já jim letos na kuponky poprvé kašlu.
Děvčata a kdy Prosím se bude dát koupit marianne s kuponkama? je někde už seznam obchodů které se zúčastní? Diky
@marus26 píše:
Děvčata a kdy Prosím se bude dát koupit marianne s kuponkama? je někde už seznam obchodů které se zúčastní? Diky
Bývá to poslední týden v srpnu a akce pak druhý víkend v září ![]()
@jopo Je fakt, že před 4lety se mi akce zdála fakt dobrá, ale teď zjištuji, že slevy se stále zmenšují a už to není tak výhodné :/ Tak uvidím jak letos budou vypadat kuponky. Dřív jsem z Marianne dnů řešila Vánoce
![]()
@chs.jasmin To já také, ale teď už dávno ne a musím se přiznat, že třeba teď už pro děti něco mám, jediný co si teda na kuponek koupím je parfem z yves rocher, teda pokud bude zase 50% na 1 výrobek, to si kupuju pravidelně, jinak nic. Za mě velký výdaj peněz najednou a opravdu dle zkušeností zbytečně. A všude plno lidí
@marus26 „Marianne bydlení“ s kupony už vyšlo a je to součást časopisu (není to ve folii jako příloha jako loni), tak jsem v tom právě zalistovala a přišlo mi to letos úplně o ničem. Klasická MArianne vyjde později.
Chci se zeptat, když jsou Dny Marianne, jsou v tech obchodech fronty a mačkanice, je všechno brzy vyprodaný nebo jak kde nebo jak vlastně? dík za info.
Jak ve kterých. Třeba zlatnictví pandora má fronty šílený. Velké parfumerie, které jsou běžně vymetené mají plněji, ve hračkách je těsněji, ale žádné fronty. Jinak je to celkem v pohodě.
Před 3 roky to bylo uplně nejhorší v babyparku
tam jsme čekala 2 hodinovou frontu na zaplacení, masakr, jinak v OC to vždycky šlo, loni, předloni
takže letos jsem si z babiez objednala z eshopu abych se nemusela rvát v obchodě
a na hadříky pujdu do OC tam to zas tak strašné nebude ![]()
Nevíte zda kupón do Lindexu plati i na dětské oblečení? Dekuji
Prosím, nevíte někdo, kdy letos vyjde marianne s kuponky?