Dny Marianne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5822
12.8.15 20:11

@masima Ne nadají a v každým časopise jsou jiné kupony. Já si teda Marianne kupuju už x let, takže samo si ji koupím i příští měsíc, vždy jsem na dny chodila, ale můj názor je, že v době eshopů to už nemá cenu. Všude plno lidí a že by člověk ušetřil se mi nezdá. Jako botky, kabelky, parfémy, hračky a další „běžné, normální věci“ se dají koupit za slušné ceny i během roku. Takže já jim letos na kuponky poprvé kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
13.8.15 14:09

Děvčata a kdy Prosím se bude dát koupit marianne s kuponkama? je někde už seznam obchodů které se zúčastní? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
13.8.15 18:55
@marus26 píše:
Děvčata a kdy Prosím se bude dát koupit marianne s kuponkama? je někde už seznam obchodů které se zúčastní? Diky

Bývá to poslední týden v srpnu a akce pak druhý víkend v září :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
13.8.15 18:57

@jopo Je fakt, že před 4lety se mi akce zdála fakt dobrá, ale teď zjištuji, že slevy se stále zmenšují a už to není tak výhodné :/ Tak uvidím jak letos budou vypadat kuponky. Dřív jsem z Marianne dnů řešila Vánoce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.8.15 20:20

@chs.jasmin To já také, ale teď už dávno ne a musím se přiznat, že třeba teď už pro děti něco mám, jediný co si teda na kuponek koupím je parfem z yves rocher, teda pokud bude zase 50% na 1 výrobek, to si kupuju pravidelně, jinak nic. Za mě velký výdaj peněz najednou a opravdu dle zkušeností zbytečně. A všude plno lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.8.15 20:31

@marus26 „Marianne bydlení“ s kupony už vyšlo a je to součást časopisu (není to ve folii jako příloha jako loni), tak jsem v tom právě zalistovala a přišlo mi to letos úplně o ničem. Klasická MArianne vyjde později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.9.15 08:27

Chci se zeptat, když jsou Dny Marianne, jsou v tech obchodech fronty a mačkanice, je všechno brzy vyprodaný nebo jak kde nebo jak vlastně? dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.9.15 08:33

Většinou přijatelný počet lidí. Uvidím dnes. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.15 08:53

Jak ve kterých. Třeba zlatnictví pandora má fronty šílený. Velké parfumerie, které jsou běžně vymetené mají plněji, ve hračkách je těsněji, ale žádné fronty. Jinak je to celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
11.9.15 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.9.15 11:30

Před 3 roky to bylo uplně nejhorší v babyparku :D tam jsme čekala 2 hodinovou frontu na zaplacení, masakr, jinak v OC to vždycky šlo, loni, předloni :D takže letos jsem si z babiez objednala z eshopu abych se nemusela rvát v obchodě :D a na hadříky pujdu do OC tam to zas tak strašné nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.9.15 18:34

Dnes Letňany pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.9.15 08:31

Tak vichy kosmetika, skoro bez lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
12.9.15 10:30

Nevíte zda kupón do Lindexu plati i na dětské oblečení? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
8.8.16 18:24

Marianne 2016

Prosím, nevíte někdo, kdy letos vyjde marianne s kuponky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák