Dny Marianne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
31.7.13 10:56

Jůůů už se těším, to jsme zvedaví jestli ty velké stany budou zase jen v Praze a Brně, nebo konečně už vezmou v potaz i Ostravu :think:
loni jsem si toho na sebe moc nekoupila, byla jsem na konci těhotenstbí, takže těh. oblečky už neměly smysl a jiné oblečky jsem nevyzkoušela :roll: tak letos si to vynahradím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 11:01

@zvědavá borůvka jů díky za připomenutí, myslíš, že v Marianne bydlení jsou jiné slevy než v klasickém Marianne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
31.7.13 11:08

@subsomi
Letos budu na konci těhotenství zas já, tak jsem zvědavá jak to lítání po obchodech budu zvládat, už jsem si dokonce od dědy půjčila i rybářskou mini stoličku na sezení, která se vejde i do té Marianne tašky :lol:
Těhotenské hadry ani nekupuji, přijde mi to zbytečné, zatím si vystačím s tím mým co nosím běžně, jen jsem si koupila takový těhotenský pás, který bezvadně zakryje rozepnutý zip u kalhot :lol:, nosím ho pod tričkem - někdy, podle těch kalhot.
Letos si šetřím penízky, že tu výbavičku, kočárek budu kupovat hlavně v těch Marianne dnech + to co potřebujeme, chlapovi slibuji další spoďáry a tílka, pak nějaké boty pro nás, zimní bundy nebo kabát nebo něco. Vesměs hlavně ty potřebné věci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
31.7.13 11:09
@Hanymany píše:
@zvědavá borůvka jů díky za připomenutí, myslíš, že v Marianne bydlení jsou jiné slevy než v klasickém Marianne?

Právěže nevím, taky by mě to zajímalo. Slyšela jsem, že existuje i nějaká maminka nebo betynka či co, že tam jsou taky ty Marianne slevy. Jestli jsou ty kuponky na chlup stejné nebo jiné, netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 11:17

@zvědavá borůvka no to by mě vcelku zajímalo, koukala jsem na stránky a psali jen o těch dvou časopisech M a MB, jinak tam píšou i o těch stanech. Se dá fakt koupit i kočárek? Jenže já budu teprve v půlce těhu, to mi přijde brzo něco pořizovat, ale zase ta sleva, no zkontultujeme to doma…ještě blbý, že nejsem z Prahy, ale z ČB a tady těch obchodů míč nespokupracuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.7.13 11:19

Pokud si dobre pamatuju, tak v Marianne je taky nekolik kuponu na „bydleni“, ale v Marianne bydleni je rozsireny sortiment. Takze pokud vybavujete domacnost, urcite se vyplati koupit oboji ;-) Jinak maji i jine casaky pres rok ruzne akce s kuponkama, ale po pravde me zadny nijak moc neoslovil, rozhodne ne, tak jako Marianna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.7.13 11:23

@Hanymany ty jo, to vubec nemam tuseni. My poridili kocar s velikou slevou taky pres kupon. Mela jsem v tehu od nekoho z rodiny jako darek predplacenou Maminku, a tam byl kupon do jednoho internetovyho obchodu… To bylo fakt super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 11:27

Hmhmhm, Maminku jsem si prvně koupila včera, tu slevu ti dali k předplatnýmu nebo byla pak v časopisu samostatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.7.13 11:31

@Hanymany to tehdy byla normalne reklama (na Špuntík) v casaku a dole se odstrihnul roh a to byl ten kupon. Tyhle uz ted akce nedelaji. Ale treba Malvik ma obcas ruzne slevy na kocarky, nebo v Detskem raji maji super ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
31.7.13 11:36

Úúúúúáááááá ono to je víkend 13.-15. září a to máme už dlouho plánovaný víkend v horách blízko Liberce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
31.7.13 11:41
@Hanymany píše:
@zvědavá borůvka no to by mě vcelku zajímalo, koukala jsem na stránky a psali jen o těch dvou časopisech M a MB, jinak tam píšou i o těch stanech. Se dá fakt koupit i kočárek? Jenže já budu teprve v půlce těhu, to mi přijde brzo něco pořizovat, ale zase ta sleva, no zkontultujeme to doma…ještě blbý, že nejsem z Prahy, ale z ČB a tady těch obchodů míč nespokupracuje

Myslím, že určitě v Babyparku budou mít slevy na všechno včetně kočárků, otázkou je jestli budou mít na prodejně, ten tvůj, který máš vyhlídnutý. Jestli jsi pověrčivá, tak ho nekupuj, nebo si ho pak nech někde u známých abys ho neměla doma. Já třeba ani pověrčivá nejsem, podle mě je to všechno jenom o tom, na co člověk myslí, to si přivolá…
Takových plácnu, asi 20%? je docela slušná sleva na kočárek. Jen škoda, že ten můj co jsem si vybrala v Babyparku nemají, nejspíš ani mít nebudou.
Mám vybraný Baby Design Lupo Comfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
31.7.13 14:23

Holky a lze ty kupony uplatnit i v e-shopu, nebo jen v kamenne prodejne? Jde mi konkretne o BabyPark(za predpokladu, ze v zarijovem cisle kuponek bude).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 14:24

@ne-silenamatka to se asi dozvíš, až budeš mít kupóny v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
31.7.13 14:26
@Hanymany píše:
@ne-silenamatka to se asi dozvíš, až budeš mít kupóny v ruce

Fakt diky - uz mam jasno :) Tak jinak: vloni se dalo vyuzit i slev v e-shopu, nebo vyhradne v kamennych prodejnach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.7.13 14:31
Předloni ten, kdo měl jejich klubovou kartu mohl v průběhu akce kdykoliv dojít a cokoliv objednat, nebyl vázán na to frontové šílenství a na zboží na skladě, loni už to nešlo, a na e-shop se to nevztahovalo nikdy.
@ne-silenamatka píše:
Holky a lze ty kupony uplatnit i v e-shopu, nebo jen v kamenne prodejne? Jde mi konkretne o BabyPark(za predpokladu, ze v zarijovem cisle kuponek bude).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák