Nakupování na Amazon.de

2021
28.8.11 20:36

amazon.de

Ahoj! mám velkou prosbu! nikdy jsem ještě na těchto stránkách nic neobjednávala, chtějí tam číslo účtu, ale to si pak mohou vybrat kolik peněz chtějí, nebo jak to funguje? taky jsem slyšela, že někdo se domluví s více lidmi a nakoupí to dohromady kvůli poštovném. Proto bych se s někým chtěla domluvit. děkuji za odpověĎ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
28.8.11 21:30

Nemám zkušenost s německou variantou, ale my objednávali přímo od Amazonu v USA a bez problémů. Asi dva dny a bylo to doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
28.8.11 22:05

Nemůžou si vybrat kolik chtějí, to je blbost. Já tam platím přes paypal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.8.11 22:59

amazone.de

Děkuji za odpověĎ. musím mít ve své bance povoleno platbu kartou přes internet? a jak by to pokračovalo s platbou, když po mně chtějí číslo našeho účtu? přoč tam nemají zadaný svůj a my jim to nemůžem poslat na jejich účet! děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.9.11 19:18

Zkus kouknout sem www.cz-amazon.cz máš to tam krok za krokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivvi
4.12.11 20:08

Již jsem nakupovala od nich a není problém,to není jako u nás - venku se nekrade! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1823
1.8.13 22:06

Ahoj, nakupujete někdo na Amazon.de? Jak no to? Jenom se zaregistruju, objednám, zaplatím kartou a dojde mi to do Čech?

Jde mi o tohle puzzle: http://www. amazon. de/Clementoni-24594-9-Puzzle-Multimeda-teilig/dp/B004HZYD6Q/ref=sr1_1?ie=UTF8&qid=1375387498&sr=8-1&keywords=clementoni+24594

Je to nejoblíbenější hračka. Ale ztratil se nám dílek. Babička ho koupila v Pompu, ale tam už ho nemají a na internetu jsem ho v Čechách taky nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
1.8.13 22:21

Nakupuju a je to jak pises: zaregistrujes se, zaplatis kartou a dojde to do Cech. postovne muze byt ruzne 6€ - 50€
u hracek mam prave zkusenost, ze obcas nejake veci neposilaji vubec a kdyz uz, tak za velke postovne.
no ale je to individualni pro kazdou polozku. chce to se tim proklikat a zjistit si podminky zaslani te one hracky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
1.8.13 22:27

Nejlevnejsi a nejrychlejsi je, kdyz je prodejcem primo Amazon (jde nastavit v menu vlevo), pak byva postovne za par €. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.8.13 23:26

Neboj se. Já tam nakupuju knihy a nikdy se mi nestalo, že by si vzali víc, než měli. Naopak mám pozitivní - opačnou - zkušenost: jedna kniha nedorazila ve stanovené lhůtě. Napsala jsem jim a oni mi obratem (fakt snad hned druhý den) vrátili peníze. Kniha přišla za další měsíc, tak jsem zase psala, jestli teda mam ty peníze poslat zase zpátky jim. Přišla mi odpověď, že si mám knihu nechat, protože oni nedodrželi lhůtu a tak je to jejich problém a ne můj. A tak ji mám zadarmo. Koukala jsem jak sůva z nudlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.8.13 23:28

A jinak nemá smysl bádat, proč tam nemají číslo účtu a ty jim to tam nemůžeš poslat. Prostě to tak je. Student Agency to má úplně stejně. Kdyby si amazon párkrát vybral víc peněz než by měl, brzo by na trhu skončil, je to profláklá firma. Tak žádný strachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
2.8.13 06:32

Ja tam objednavala pred mesicem, prodejce byl primo amazon a postovny 3,5eur. Prislo to do tydne, takze super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
2.8.13 08:04

@Nairol
Můžeš mi prosím dát vysvětlení pro blbce :lol:, kde že si to (prodejce přímo Amazon) nastavím? Nakupuju většinou jen na amazon.com, německý jsem nezkoušela (a moje znalost němčiny je chabá, tak pár základních frází a slov)…

• Citovat
  • Upravit
1837
8.8.13 17:32

Normálně amazon.de - myslím že mě k tomu vedlo nižší poštovné a celkově je to lepší, nepřišla jsem na to sama, dostala jsem to jako doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plungerboy
19.8.13 11:42

Moje zkušenost s amazon.de je otřesná. Objednal jsem 4 věci, první věc, kterou jsem obdržel byla bez jakékoliv informace hozená před domem za mřížemi od dveří obchodu a položená takovým stylem, že ji kdokoliv mohl vytáhnout okamžitě, tudíž aktuálně nevím, zda-li mi zbytek věci někdo ukradl, nebo ještě nepřišly. Na amazon. de není ani u jedné položky možnost sledovat pohyb zásilky( jedná se o věci jak kupované přimo přes amazon, tak přes jiné prodejce) a to ani po týdnu, což vzhledem k výši poštovného (u jednoho trička i 20 eur) je neskutečné. Už nikdy bych nic z amazon. de neobjednal, protože zaplatit takové sumy za poštovné a pak dělat detektiva, jestli nahodou jsou mé věci stále u dopravní společnosti, nebo už je užívá někdo cizí je nehorázné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák