Nakupování na Amazon.de

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
16.10.17 11:32

Ahojky, mám dotaz. Mám objednané pastelky na amazon.de Ale při objednávce jsem tam zadala místo čísla karty (aby si platbu sami stáhli) tak pouze číslo účtu a objednávka se provedla. Později jsem to zjistila, tak jsem to číslo karty doplnila na účet amazon. Ale v objednávce už je jenom číslo účtu a pastelky jsou na cestě. Už je to 4 dny a platba se nestrhla. Psala jsem jim asi 2 emaily ať si to strhnou, ale obávám se, že mi přijdou pasetlky spolu s fakturou a budu muset platit jako příkazem. Což mě vyjde hodně draho. Máte zkušenost? Díky za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.17 10:29

Ja koupim z Amazon.de a pokud ne poslaj me cislo sledovani zasilku zeptam jse na penize zpatky. s takovym systemem mam veci zdarma :) stejni Amazonu ma miliardi a budeme zijt vsychni lip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.2.19 23:15

zpusob platby

@smallinka píše:
Ahojky, mám dotaz. Mám objednané pastelky na amazon.de Ale při objednávce jsem tam zadala místo čísla karty (aby si platbu sami stáhli) tak pouze číslo účtu a objednávka se provedla. Později jsem to zjistila, tak jsem to číslo karty doplnila na účet amazon. Ale v objednávce už je jenom číslo účtu a pastelky jsou na cestě. Už je to 4 dny a platba se nestrhla. Psala jsem jim asi 2 emaily ať si to strhnou, ale obávám se, že mi přijdou pasetlky spolu s fakturou a budu muset platit jako příkazem. Což mě vyjde hodně draho. Máte zkušenost? Díky za odpovědi. :kytka:

ahoj, muzu se prosimte zeptat, jak se to vyresilo nakonec? provedla jsem ted platbu uplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.9.19 11:25

Nakupovala jsem tam několikrát a vše proběhlo v naprostém pořádku. Není pravda že by si mohli vybrat kolik peněz chtějí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 20:40

amazon.de

Ahoj všem! Mám jeden velký dotaz. Nedávno jsem objednávala něco z této stránky a všechno proběhlo v pořádku, ale dnes jsem obdržela dopis s tím, že platba nebyla úspěšná či co. Peníze na doplacení mám, ale nevím jak jim to dát, nikde v dopise jsem nenašla číslo účtu. Má s tím někdo nějaké zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
13.10.21 15:53

Nevěděl by někdo co dělat když platíte kartou na Amazonu a máte údaje přesně vyplněné a pak na vás vyskočí že se při procesu stala chyba? Zkoušel jsem to na dvouch zařízeních, ale jenom na jednom s 2 kartama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák