Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, mám dotaz. Mám objednané pastelky na amazon.de Ale při objednávce jsem tam zadala místo čísla karty (aby si platbu sami stáhli) tak pouze číslo účtu a objednávka se provedla. Později jsem to zjistila, tak jsem to číslo karty doplnila na účet amazon. Ale v objednávce už je jenom číslo účtu a pastelky jsou na cestě. Už je to 4 dny a platba se nestrhla. Psala jsem jim asi 2 emaily ať si to strhnou, ale obávám se, že mi přijdou pasetlky spolu s fakturou a budu muset platit jako příkazem. Což mě vyjde hodně draho. Máte zkušenost? Díky za odpovědi. ![]()
Ja koupim z Amazon.de a pokud ne poslaj me cislo sledovani zasilku zeptam jse na penize zpatky. s takovym systemem mam veci zdarma
stejni Amazonu ma miliardi a budeme zijt vsychni lip ![]()
@smallinka píše:
Ahojky, mám dotaz. Mám objednané pastelky na amazon.de Ale při objednávce jsem tam zadala místo čísla karty (aby si platbu sami stáhli) tak pouze číslo účtu a objednávka se provedla. Později jsem to zjistila, tak jsem to číslo karty doplnila na účet amazon. Ale v objednávce už je jenom číslo účtu a pastelky jsou na cestě. Už je to 4 dny a platba se nestrhla. Psala jsem jim asi 2 emaily ať si to strhnou, ale obávám se, že mi přijdou pasetlky spolu s fakturou a budu muset platit jako příkazem. Což mě vyjde hodně draho. Máte zkušenost? Díky za odpovědi.
ahoj, muzu se prosimte zeptat, jak se to vyresilo nakonec? provedla jsem ted platbu uplně stejně
Nakupovala jsem tam několikrát a vše proběhlo v naprostém pořádku. Není pravda že by si mohli vybrat kolik peněz chtějí:)
Ahoj všem! Mám jeden velký dotaz. Nedávno jsem objednávala něco z této stránky a všechno proběhlo v pořádku, ale dnes jsem obdržela dopis s tím, že platba nebyla úspěšná či co. Peníze na doplacení mám, ale nevím jak jim to dát, nikde v dopise jsem nenašla číslo účtu. Má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Nevěděl by někdo co dělat když platíte kartou na Amazonu a máte údaje přesně vyplněné a pak na vás vyskočí že se při procesu stala chyba? Zkoušel jsem to na dvouch zařízeních, ale jenom na jednom s 2 kartama.