Brno – Campus Square

69235
27.8.11 09:09

Brno – Campus Square

Ahoj, chtěla bych poprosit, kdo to tam zná, netradiční dotaz. Na jejich stránkách píší otevírací doba od 10:00, ale Tesco od 7:00. Jak to je, už v sedm otevřou celý obchoďák s tím, že všechny obchody jsou zavřené, ale dá se pohybovat po chodbách uvnitř nebo má Tesco svůj zvláštní vstup a dovnitř na chodby před jednotlivé obchody, byť zavřené, se nedá dostat? Moc děkuju za informaci. Jedu s manželem, jenže tam bude ráno po osmé, měla bych celé dopoledne na nákupy sama pro sebe, což se mi nepoštěstí, ale abych třeba venku před obchoďákem v dešti nestála dvě hodiny, abych mohla počkat uvnitř třeba na nějaké lavičce, a některé obchody už mají otevírací dobu od 9:00. jedu do Brna po dlouhé době :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3910
27.8.11 09:35

A :wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.8.11 09:43

Já tam taky spíš chodím odpoledne, ale je to asi tak jak píšeš. Tesco otevře v 7 hodin, chodby jsou taky otevřené, jenom obchůdky vevnitř jsou zavřené. Já myslím, že je to stejné jako ve Vaňkovce. Tam se taky v 7 hodin otvírá interspar, ulice jsou otevřené, jenom obchody ne. Dá se tam normálně projít i sednout, akorát si nic nekoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.8.11 09:45

Tesco má vstupy tři, z krytého parkoviště a pak normálně z venku od nemocnice, třetí je z vrchního parkoviště. Nějaké obchody jsou i tam kolem Tesca, ale ty budou zavřené, lavičky jsou u Tesca, takže počkat tam můžeš. Další obchody jsou jakoby „na kolonádě“ z druhé strany Tesca a tam se můžeš dostat z vrchního parkoviště. Není to tak, že by byl vchod jen pro Tesco a nic kolem jiného, jsou tam normálně i další obchody jako třeba ve Vaňkovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.11 10:34

Já jsem z Varů, takže to tam neznám vůbec, chci do Bybyparku, omrknout kočárky, mylsela jesm, že je to celá uzavřená budova, třeba jako Olympie a do obchodů jsou vstupy zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.8.11 11:21

Babypark je právě venku na tom „náměstíčku“. Tam je to taky otevřený a jsou tam lavičky, takže tam můžeš do těch 10 hodin počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.11 11:22

paráda, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie