Bachovy esence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
6.2.16 21:32

@Králičice Ne, jsou zcela bezpečné:)
Jsem ráda, že pomohly a snad už je dcerka v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.16 10:55

@jenny.fields Ahoj,muzu mit dotaz…Uz skoro pul rokujse ma tom zdravotne spatne, nejdriv nevolnosti a bolesti bricha, proala jsem odbery, vysetreni zaludku gastro, sono bricha a nic se nenaslo..chvilku byl klid a prrd svatky zacalo hrozne motani a tlaky v hlave, nekdy i s bolesti, delalo se mi zle v obchode, kde bylo vic lidi, prosla jsem dalsim vysetrenim orl, ocni, psycholog..Nakonec jsem. Sla i. Psychiatrovi, prvni lek cipralex jsem po 4 dnech vysadila.ptze jsem mela hrozne stavy.ted beru tyaneptn uz 6 tyden, bohuzel pred 14 dny zase extremni zhorseni, uz radsi an nerisim, nechodim nikam, ptze mam strach, kdy se mi udela spatne, hlava se m mota porad, jen chvilkama je hur. poslali me na internu, tam vse v poradku, rtg krni patere a jeste pjdu na mr mozku, ale vypada to, ze je to vse od nervu..Muj psychiatr mi nechce dat jne leky, dokud nevylouci tel.pricinu.ale ja mam vse v poradku a nevim, co mam ted delat. Jedine, co muze delat, je pry hospitalizace na psych. oddeleni..Ja ale nejsem blazen, vse mi funguje, jen ta hlava a uz nevim.na koho se obratit.mam doma dve male deti a strach, co bude dal, jsem mama na 10%…
Tyhle kapky mi asi uz nepomuzou. vidte? :zed:

• Citovat
  • Upravit
26574
17.2.16 14:29
@Anonymní píše:
@jenny.fields Ahoj,muzu mit dotaz…Uz skoro pul rokujse ma tom zdravotne spatne, nejdriv nevolnosti a bolesti bricha, proala jsem odbery, vysetreni zaludku gastro, sono bricha a nic se nenaslo..chvilku byl klid a prrd svatky zacalo hrozne motani a tlaky v hlave, nekdy i s bolesti, delalo se mi zle v obchode, kde bylo vic lidi, prosla jsem dalsim vysetrenim orl, ocni, psycholog..Nakonec jsem. Sla i. Psychiatrovi, prvni lek cipralex jsem po 4 dnech vysadila.ptze jsem mela hrozne stavy.ted beru tyaneptn uz 6 tyden, bohuzel pred 14 dny zase extremni zhorseni, uz radsi an nerisim, nechodim nikam, ptze mam strach, kdy se mi udela spatne, hlava se m mota porad, jen chvilkama je hur. poslali me na internu, tam vse v poradku, rtg krni patere a jeste pjdu na mr mozku, ale vypada to, ze je to vse od nervu..Muj psychiatr mi nechce dat jne leky, dokud nevylouci tel.pricinu.ale ja mam vse v poradku a nevim, co mam ted delat. Jedine, co muze delat, je pry hospitalizace na psych. oddeleni..Ja ale nejsem blazen, vse mi funguje, jen ta hlava a uz nevim.na koho se obratit.mam doma dve male deti a strach, co bude dal, jsem mama na 10%…
Tyhle kapky mi asi uz nepomuzou. vidte? :zed:

Hospitalizace na oddělení psychiatrie neznamená, že jste blázen. Odpočinete si tam, srovnáte se. Pokud je to možné a má se kdo starat o děti, rozhodně bych se tomu nebránila.
K AD je určitě vždy dobré mít psychoterapii. očividně se něco děje, něco, co je potřeba zpracovat.
Mám hodně klientů s úzkostmi, řekla bych, že tyto pocity pomáhají esence zpracovat dobře. Ale jak píši výše, nebránila bych se tomu pobytu, už je to, že si člověk odpočine, má často dobré výsledky.

CO se týká esencí, tak si vyhledejte na internetu, kdo dělá Bachovu terapii. Absolventy všech stupňů naleznete zde:http://bachovaterapie.cz/

Pokud nejste spokojená s psychiatrem, změňte ho.
Bohužel nemusí sednout hned první AD a navíc mají nějakou dobu, než účinek nastoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.16 14:41

@jenny.fields dekuju za reakci..Myslim, zr nic jineho mi v mem stavu nezbyde, ale ted musimjeste absolvovat tu mr a pak nevim, jak s detmi…je to na prd..
A myslite, ze bych si mohla objednat ty kapky rescue remedy ty zachrane. alespon to zkusit… :( :(

• Citovat
  • Upravit
26574
17.2.16 16:09
@Anonymní píše:
@jenny.fields dekuju za reakci..Myslim, zr nic jineho mi v mem stavu nezbyde, ale ted musimjeste absolvovat tu mr a pak nevim, jak s detmi…je to na prd..
A myslite, ze bych si mohla objednat ty kapky rescue remedy ty zachrane. alespon to zkusit… :( :(

To určitě můžete, tím nic nezkazíte. Zkuste nejdříve lékárnu, často je mají nebo jsou ochotni objednat.
Bude lépe, nebojte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klara roubickova
28.2.16 21:46

bachovy esence na miru

Dobry den, nasla sem tu několik dotazu ohledne bachovych esenci. sem absolventem kurzu bachove kvetove terapie. micham esence na miru. moznost poslat postou, nebo osobní odber v jablonci nad nisou, liberci a okoli :)

• Citovat
  • Upravit
2
29.2.16 09:31

@jenny.fields Koukám, že Bachovkám opravdu rozumíte. Mohu poprosit o radu. Chtěla bych je vyzkoušet pro moji sedmiletou dceru, která je úzkostná, nechce chodit do školy, je schopna si vyvolat bolení bříška, teplotu. Zbytečně se ze všeho stresuje… Tak kdyby ji to mohlo trochu zklidnit, tak bych to ráda vyzkoušela. Můžete mi doporučit? Jsou dobré i ty bonbony? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.2.16 18:48
@lidousek píše:
@jenny.fields Koukám, že Bachovkám opravdu rozumíte. Mohu poprosit o radu. Chtěla bych je vyzkoušet pro moji sedmiletou dceru, která je úzkostná, nechce chodit do školy, je schopna si vyvolat bolení bříška, teplotu. Zbytečně se ze všeho stresuje… Tak kdyby ji to mohlo trochu zklidnit, tak bych to ráda vyzkoušela. Můžete mi doporučit? Jsou dobré i ty bonbony? děkuji moc

Děkuji. Existují Krizové bonbony, ano. Zkusit je určitě můžete, doma se vždy hodí. Každopádně nejsou na úzkost, spíš takové rychlé uklidnění. Podle toho, co píšete, by pro dceru byla vhodná lahvička přímo jí na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.2.16 20:49

@jenny.fields Děkuji za odpověď, budu muset vyhledat někoho poblíž asi, kdo se tím zabývá. Ty pastilky jsem si říkala, že bych jí dala do školy, kdyby jí bylo „ouzko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.2.16 22:50
@lidousek píše:
@jenny.fields Děkuji za odpověď, budu muset vyhledat někoho poblíž asi, kdo se tím zabývá. Ty pastilky jsem si říkala, že bych jí dala do školy, kdyby jí bylo „ouzko“.

To je určitě dobrý nápad.
Tady jsou absolventi kurzů level 2 a 3, vyšší level vyšší vzdělání (ale většinou i vyšší cena):http://bachovaterapie.cz/…p-pro-cr.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.16 10:16

Dobrý den mám problém po mateřské jsem nastoupila do práce a je to už rok teď jsem začala mít problémy nespim a doktorka mi napsala neurol… Všechny krevní testy jdou v pořádku takže vím že nespim díky stresu z práce… Pracovat musím ale když se nemyslím popadne mě úzkost a panika že nejsem odpočata a je to ztezknou mi nohy vleze na mě šílená únava a mám pocit že semi něco stane a musím utéct tím že mám krevní testy v pořádku tak vím e je to v hlavě ale nevím jak z toho Ven potřebuji hlavně pořádně spát to je u mě základ a uklidnit se poradíte mi…beru prášky na tlak… Amlozek děkuji za rady @jenny.fields

• Citovat
  • Upravit
26574
23.3.16 12:47
@Anonymní píše:
Dobrý den mám problém po mateřské jsem nastoupila do práce a je to už rok teď jsem začala mít problémy nespim a doktorka mi napsala neurol… Všechny krevní testy jdou v pořádku takže vím že nespim díky stresu z práce… Pracovat musím ale když se nemyslím popadne mě úzkost a panika že nejsem odpočata a je to ztezknou mi nohy vleze na mě šílená únava a mám pocit že semi něco stane a musím utéct tím že mám krevní testy v pořádku tak vím e je to v hlavě ale nevím jak z toho Ven potřebuji hlavně pořádně spát to je u mě základ a uklidnit se poradíte mi…beru prášky na tlak… Amlozek děkuji za rady @jenny.fields

Dohledala jste mne na internetu, právě Vám píši odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.5.16 10:28

DOBRÝ DEN, STÁLE OKOLO SEBE V POSLEDNÍ DOBĚ SLYŠÍM BACHOVKY, BACHOVKY. SKUTEČNĚ MÁTE POZITIVNÍ I NEGATIVNÍ ZKUŠENOSTI? NA CO JE VYUŽÍVÁTE U DOSPĚLÉHO? DĚKUJI ZA POSTŘEHY, NÁZORY. RADKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.5.16 00:08
@Radka83 píše:
DOBRÝ DEN, STÁLE OKOLO SEBE V POSLEDNÍ DOBĚ SLYŠÍM BACHOVKY, BACHOVKY. SKUTEČNĚ MÁTE POZITIVNÍ I NEGATIVNÍ ZKUŠENOSTI? NA CO JE VYUŽÍVÁTE U DOSPĚLÉHO? DĚKUJI ZA POSTŘEHY, NÁZORY. RADKA

Dobrý den paní Radko,
já se nebudu vyjadřovat k těm zkušenostem, to by nebylo objektivní, když jsem terapeut v oboru, ale co se týká využití, tak obecně bachovky pomáhají harmonizovat psychiku a emoce. Posilují člověka, aby dokázal sám sebe posunout ve věcech, kde se mu nedaří.

Jinak jsem ráda, že máte pocit, že všude slyšíte o bachovkách. Já ani ne, ale fakt je, že televizi nesleduji a noviny a časopisy nečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.6.16 22:43

Dobry vecer, zítra mi přijdou první kapicky na zkoušku Bachovy esence Oliva. Je to na doporučení od mé kamarádky. Nevím jestli jsem zvolila správnou esenci ale vzhledem k tomu ze jsem psychicky dost na dně mi ji kamarádka doporučila jelikoz měla podobný problém. Těhotenství porod komplikovaný nakonec akutní sc, týden na to praskly vřed na dvanactniku s perforaci zaludku když dceři byly 4 m další operace žlučníku nyní je dceři 8,5 m a já si tak nějak k malé neumím pořád najít cestu. Jsem unavena, nic mě nebaví stále nastydla nebo se mi opakuje chřipka jsem celkově taková vyhořela a jak to moje dcera ze mě cítí je uplakana pomalu neznám co je to dětský smích. A tak se chci zeptat jestli jsem vybrala dobře. O stresu ani nemluvím každý den prožívám stresové situace at je to doma nebo za volantem. Myslíte že mi to pomůže? Děkuji za odpověď. Svou dceru miluji nadevse ale nechci pro ni být utrapena a unavená maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková