Bachovy esence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenentka
1.1.15 22:05

Obnovuji starsi diskuzi, netusite jak dlouho vydrzi jedna 10ml lahvicka pri doporucenem uzivani 4 kapky 4× denne?
Uzivate nekdo i s jinou frekvenci?
Diky :-)

• Citovat
  • Upravit
26574
1.1.15 22:10
@amy80 píše:
Obnovuji starsi diskuzi, netusite jak dlouho vydrzi jedna 10ml lahvicka pri doporucenem uzivani 4 kapky 4× denne?
Uzivate nekdo i s jinou frekvenci?
Diky :-)

Taková lahvička vydrží cca 1 týden a pár dní.
Jinou frekvenci rozhodně nedoporučuji, tohle je to funkční.
Máte míchanou nebo originální lahvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.1.15 22:11

@amy80 Doplnění:Pokud máte originální lahvičku, čemuž by nasvědčovala velikost, tak je dávka 2kapky, tj. 4 krát denně a vždy 2 kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
1.1.15 22:17

@jenny.fields
Moc dekuji. Ano jsou to „originalni“ - zlute Rescue Remedy. Zatim jsem je nepouzila, mam je v zaloze…
Jen s tim davkovanim jste me zmatla - zatim jsem vsude cetla ze 4×4 :think:

• Citovat
  • Upravit
26574
1.1.15 23:38
@amy80 píše:
@jenny.fields
Moc dekuji. Ano jsou to „originalni“ - zlute Rescue Remedy. Zatim jsem je nepouzila, mam je v zaloze…
Jen s tim davkovanim jste me zmatla - zatim jsem vsude cetla ze 4×4 :think:

Pokud to jsou REscue, tak pak je správná dávka opravdu 4kapky, myslela jsem, že máte klasickou jednu esenci. Ale zase Rescue jsou jen na momenty krize, proto se jmenují krizové. Takže podávání 4 krát denně dlouhodobě není úplně typické. Prostě použijte, až se budete potřebovat uklidnit a v ten moment samozřejmě klidně x krát za sebou nebo xkrát během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
2.1.15 07:47

@jenny.fields
Dekuju :-) dlouhodobe je urcite uzivat nehodlam, slo mi hlavne o to, abych treba den pred porodem (je mozne ze bude planovany, takze to bych nervni byla) kapky neuzila, a pak druhy den nezjistila ze uz nemam…

• Citovat
  • Upravit
26574
2.1.15 09:49

@amy80 Aha, tak to jo. Takže až to přijde, tak klidně opakovaně, jak bude potřeba.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.15 11:50

Prosím o radu, objednala jsem si tu Bachovu krizovou esenci 20ml pro sebe, jelikož jsem opravdu v neustálém stresu a nervozitě a musím říct, že zatím beru dva dny a cítím se mnohem lépe. Otázka se týká mého syna, má 2 roky a v noci špatně spí, budí se několikrát a pláče a volá mami, vypadá to na nějaké noční děsy, někdy se jakoby nedokáže probrat a pořád křičí i když jsem u něj. Včera zase začal křičet, už jsem z toho psych. vyčerpaná, tak jsem mu do čaje nakapala 4 kapky a dala vypít, pak spinkal v klidu až do rána, což se nestalo teda pěkně dlouho, ale teď nevím, jak s tím dál?…musím mu je kapat 4× denně, nebo stačí jen před spaním ať nemá ty noční děsy. Objednala bych mu přímo ty pro děti, ale četla jsem, že i děti mohou ty „dospělácké“, jen musí být naředěné v tekutině. Budu moc ráda, když mi někdo, kdo má zkušenost s podáváním dětem poradí! Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.11.15 21:13

@Zuzimírek Dobrý den @Zuzimírek Na část otázky jsem Vám již odpověděla ;)
K druhé části-neobjednávejte dětské krizovky-je to marketinkový tah. dávejte mu ze svých :mrgreen: Jsou stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
5.1.16 21:54

Prosim o radu ohledne kapek pro dite. Moje dcerka jde v unoru na zakrok v celkove anestezi, odstraneni nosni mandle. Chtela bych, aby to cele probehlo v klidu, ona je z doktoru hodne nerovzni, nema s nimi kvuli predchozim problemum dobre zkusenosti a slysela jsem, ze by bachovky mohly pomoct na tech par dni. Vlastne jen dva dny v nemocnici. O bachovkach jinak nic nevim, myslite, ze je to pro tuto situaci pro triletou dcerku vhodne? Popr. jake kapky a kde je poridit? Dekuji moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.1.16 07:47

@Mishka85 Pravděpodobně bude nejlepší Krizová esence, pokud nemá jiné problémy kromě těch, co jsi popsala. Dá se občas sehnat v lékárně - Rescue remedy od firmy NElsons- žlutá lahvička. Mají sprej, kapky nebo pastilky.
Asi bych kombinovala pastilky třeba s kapkami. Bere se podle potřeby. U kapek je jedna dávka 4 kapky, u spreje dvě stříknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16995
6.1.16 07:50

@jenny.fields - vím, že se na to specializuješ.. Co si myslíš o bachovách z DM? :think:
 http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…y-uklidneni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.1.16 07:57

@Králičice Vůbec nic hezkého :mrgreen:
To nemá s Bachovou terapií nic společného. Ta vždy vybírá esence na míru každému člověku a jediná směs je Krizová esence.

Bohužel parazituje na tom spousta firem, které pojmenovávají produkty bachovky a podobně a lidi běžně naletí a pak mi volají a jak to, že tohle to jako nefunguje!

No nefunguje to proto, že ten kdo se potřebuje uklidnit, to potřebuje z jiných důvodů než někdo jiný, kdo se potřebuje uklidnit. A tím pádem třeba z 7 esencí, které tam jsou potřebuje jen jednu nebo dvě (nebo nic) a pak to celé nefunguje, protože pokud nejsou esence dobře vybrané, tak ty špatně vybrané brzdí ty, které jsou tam správně.

A výsledkem je závěr: Bachova terapie nefunguje. No bodejď by jo, když si někdo myslí, že si koupí pofidérně se jmenující směsi za dvě stovky a hotovo.

Je to škoda pro Bachovu terapii samozřejmě.

A to už ani nemluvím a různém obskurním dávkování jako 2 krát denně 15 kapek nebo 6 krát denně 1 kapka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16995
6.1.16 08:00

@jenny.fields - já si to myslela.. takže si je raději objednám z lékárny.. Tyhle by měly být v pořádku? http://www.pilulka.cz/…-esence-20ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.1.16 09:03

@Králičice Taky ne :nevim: To složení není založené na ničem, co by se podobalo BAchově terapii.

Originální a z Bachova centra jsou tyhle: http://www.stesti-zdravi.cz/…tove-esence/

Případně vždy hledat pro složení Krizové esence toto složení:
Devaterník penízkovitý, Slíva třešňová, Netýkavka žlaznatá, Snědek okoličnatý a Bílá lesní réva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková