Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, ma nekdo zkusenost s predskolakem a hyperaktivitou? mohou pomoci?
@alimdar píše:
@jenny.fields děkuju moc za odpověď. Mám lahvicky i s podpisem Bacha, jak si někde zmiňovala,ale nepoznam, zda je to originál nebo ne. Na etiketě dávkování je, jen mě zajimalo, zda můžu kombinovat obě směsi najednou nebo ne. Vim samozřejmě, že je to hlavně placebo a že díky kapkam bezhubnu. To taky není duvod, proč jsem si to koupila. Podle popisu by to spíš mělo potlačit chut na sladké, což já potřebuju i jako to placebo. Dle etikety to bylo namichane 24.9. A mám to od společnosti bicomterapie.cz, jestli náhodou neznas.
Našla jsem poněkud pozdě. Promiň. Jaká byla tvoje zkušenost?
@Káťa19 píše:
Ahoj, ma nekdo zkusenost s predskolakem a hyperaktivitou? mohou pomoci?
Káťo, za profesionály si dovolím já. Vždy pracujeme s pocity. Nejsou esence na diagnozy. Takže vybíráme na pocity. Z mé zkušenosti je to často u dětí s ADHD běh na delší trať. Rozhodně nelze čekat, že z hyperaktivního dítěte udělají kliďáska a pecku.
Ahojky pomuze mi rescue remedy pastilky ci bonbony pri strachu z letani? @jenny.fields děkuji ![]()
@sondidlo píše:
Ahojky pomuze mi rescue remedy pastilky ci bonbony pri strachu z letani? @jenny.fields děkuji
To je třeba vyzkoušet. Takhle se to říci nedá, určitě to může snížit nervozitu. Takže záleží na tom, jak velký ten strach je. Pokud malý, nepříjemný pocit, tak bych klidně s krizovkou letěla. Ale pokud je strach velký, má třeba nějaké důvody, taky už díky němu třeba člověk neodletěl, tak je lepší lahvička na míru.
Dobrý den, máme šestiletou dceru a má problém s usnutím. Večer je nejvíce aktivní, nedokáže se zklidnit a to jí nedovolí jít spát dříve, pořád to protahuje a ráno nemůže vůbec vstát z postele a je hodně podrážděná. Bylo nám doporučeno něco večer na zklidnění. Vzpomněla jsem si na Bachovy esence a koukám na Rescue Night. Bylo by to vhodné zkusit? Děkuji
@lumarka Dobrý den, noční krizová esence je vhodná, pokud tím hlavní problémem je, že se jí v hlavě honí myšlenky, proto nemůže spát. Pokud to tak je, tak bych ji zkusila.
Večer dohání to, co nedodělala ve dne, je nedozrálá v určitých oblastech. Našla jsem tyto kapky od Krystal Aquamarin s. r.o. se složením: lmpatiens (Netýkavka žlázonosná), Star of Betlehem (Snědek okoličnatý), Cherry Plum (Slíva třešňová), Rock Rose (Devaterník penízkovitý), Clematis (Bílá lesní réva), White Cnestnut (Bílý kaštan) v čiré pramenité vodě konzervované glycerinovým roztokem bez alkoholu, bez přídavku barviv, aditiv, sladidel a jiných cizorodých látek.
@jenny.fields Měla bych ještě dotaz na dávkování. Na lahvičce píšou 4 kapky před usnutím, v českém překladu 2:), ale např. na internetových stránkách 4 kapky 4× denně. Jaké je nelepší dávkování? Těsně před usnutím už to u nás nemá cenu, dala jsem 2-3 hodiny před spaním. Děkuji
@lumarka cesky preklad je spatne. Jsou to 4 kapky a realne podle potreby. Takze bych zacala jednou, kdyz to bude bez efektu, tak bych pridavala.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu zakoupit tyto bachovy esence z lékárny. Jak jste psala v dřívějším příspěvku, že je důležité koukat na složení, tak podle složení to odpovídá, spíše mě lehce zarazil název RESCUE REMEDY (lék) a na obrázku je napsáno RESCUE TROPFEN (kapky)jestli je mezi tím rozdíl nebo jde pouze o název. Chtěla bych se jen poradit, jestli to nejsou vyhozené peníze a raději neinvestovat do Bachovek od jiného výrobce.
https://www.benu.cz/…l-1499970497
Mockrát děkuji za případnou odpověď.
@jenny.fields
@Isabela37 Je to to same. Jen trofen jsou dovezene z Nemecka. Takze bez problemu. Nejlevneji je sezenete na www.homeopatied.cz
@jenny.fields mockrát vám děkuji za rychlou odpověď a radu
potřebuji přesně takovou „pomůcku“ na svatbu. Dříve jsem se léčila na úzkosti pomocí terapií a nechci, aby me ta panika pak zase ovládla ![]()
Jen ještě otázecka.. je jedno jestli s alkoholem nebo bez? Nebo ty s alkoholem vydrží déle? ![]()
@Isabela37 Z hlavy teď nevím, jestli bez alkoholu mají taky spotřebu 4-5 let jako alkoholické. Předpokládám, že spíše ano. Takže spíš, co máte radši, bez alkoholu jsou dost sladké.