Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslim, ze na Bonprixu jsou dobre dziny za dobrou cenu. Kamaradka si tam objednava vetsi velikosti dzin a je spokojena, i pekne vypadaji. Ale nevim jak presne ty velikosti jsou.
46 mají i v normálních obchodech a z katalogu je velká šance že ti to nebude sedět
@chatwenna myslím že nejlepší máš vyzkoušet si je v obchodě, pokud máš velké břicho tak aby ti pořádně sedly
nebo větve, mají celkem výběr co se týče džín, vím že dělají i s vyšším pasem.
Ahoj já mám tak velikost 42-44 a stejný problém. Také se mi nedaří sehnat nějaké pěkné riflíky
Z bonprixu nějaké mám, jsou celkem fajn, ale trefit se do velikosti
A z Bonprixu objednávám, ale bacha na velikosti, většinou to chce o číslo menší, ale právě jedny džíny byli jen tak tak.
@K.Black Ja vim, ale kdyz ja ty tamany moc nemusim, no… ![]()
Ted prave ctu na strankach Bonprixu, ze se zakaznici merili dle tabulek, ale obleceni prislo vetsi..
Zase dvakrat platit postovne pro vymene…
Velky rozsah velikosti ma C&A, H&M a F&F.
Z Bonprixu jsem si nedavno objednala par vrsku a vsechny jsem je musela vratit, divny material i strihy ![]()
Tak právě dneska sem obíhala obchody jak tydýt, nikd mi nic ebylo, v timeoutu sem zjistial, že sem fakt hroch, jelikož jejich největší velikost mi je malá.. nakonec sem koupila v mustangu, s vyšším pasem, a by mi neteklo břicho, a le peněženka plakal..
Podle mě mají větší velikosti především v MarkSpencrovi. Já osobně jsem vždy měla velikost kalhot 44 a tam jsem džíny vždy sehnala.
Měli tam i větší velikosti. Navíc je tam výhoda, že si můžeš vybrat džíny i podle délky nohou:mají tam pro dlouhé nohy, pro středně dlouhé a krátké nohy. Takže za mě jedině tam ![]()
@chatwenna tak zkus jak píšou holky HM nebo CA já bych s neasymetrickou postavou neobjednávala, možná kdyby jsi si je mohla u někoho zkusit
i když zase koupíš jiný tip/střih a nebude ti to sedět. Já mám kalhoty taky pokaždé jiné číslo ![]()
Jsem hrozny hroch!
Nemam si co oblect. Zimu jsem odchodila v leginach a džegínach, ale nutne potrebuju neco na jaro.
Kde nakupujete?
Moje velikost nahore je tak 40-42, ale zustalo mi bricho jak vana…
Dole mam velikost tak 46…
Co rikate na Bonprix?