Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jenže u mě to je zas tak… Potřebuju velký, dlouhý a ještě musim mít do zvonu, protože jinak vypadám strašně!!
![]()
Já teda vždy nakoupila dobře u vietnamců a pak v kiku. V „dražším“ krámu sem nikdy pro kalhoty nebyla…a mám vel. 48-50 jak kdy, jak co…
Takko, Tesco, Kik, CaA. Mám teda 44, ale jsou tam velikosti i přes 50.
@MisaHanuska Tak to se divím já mam z Levisu max. velikost 33 a v mustangu max velikost 34 a ta mi je bohužel malá potřebovala bych o kousek větší.
Takže mam také problém sehnat hezký džíny. Mam širší boky po porodu.
Ja rifle jedine z CaA, perfektne sedi. Driv jsem bravala v Taku, ale ty byly vzdy hodne velke v pase a vzadu mi to odstavalo, CaA mivaji vzadu vsitou gumu, takze padnou, neodstavaji ani neskrti.
Ja jsem zkusila dvoje z Tchiba s tim, ze jedny vratim, a nakonec jsem si nechala oboje ![]()
Jo taky jsem si te kupovala v CA, dziny v uvozovkach, protoze ten matros teda je tenkej hadrik a ne poradna dzinovina, za 800,– sileny, ale jako jediny jsem je tady sehnala, aby mi sedly. sedej fakt hezky.
Stoprocentně Kik a teď mi přišly kalhoty z Bonprixu a taky paráda ![]()
Myslím, že je lepší džíny osobně vyzkoušet..já v těhu koupila v bonprixu těhu kalhoty vel. 50 pro jistotu / aby mi nebyly malé:(/ a byly jak pytel. I kvalitou děs. zase je fakt, že bonpri má fakt mega velikosti, já mám momentálně taky velikost zhruba 46, ale objednávat je tam nebudu, necci riskovat, že budou na nechtěných místech obepínat. chpdím u nás do sekáče, tam maj značkové džíny i za 250 kč a hlavně je můžu vyzkoušet. takže doporučuju nějaký sekáč pro osobní vyzkoušení, pokud máš dost penězl, tak přímo krám pro džíny, a jestli se nebojíš, tak klidně ten bonprix.tam se do nich vejdeš stopro
Diky za tipy, KIK i TAKKO tady taky mame. jeste bych chtela nejaky hezky triko, obycejnou halenku, ne zadnou paradni, dole volnejsi, ackovou, aby nestalo 600,– jako v CA…
taky tyhle kramy? at toho neobjizdim moc ![]()
sekace teda ja neumim. nikdy tam nic nevyhrabu.
Ja nakupuju v kiku zrovna včera me.to stalo 600 ale máj tam i giga velikosti
@chatwenna píše:
http://www.bonprix.cz/…iska-904859/?…Ja mam totiz jeste 180 cm a oni delaji i prodlouzenou delku…
Ach jo, to je boj.
Jé jak já bych chtěla mít postavu jako ta modelka na fotce… ![]()
@sexyfraga Ono to bude nejspíš o střihu. Já mám normálně velikost 44-46, jak u které značky. A ty džíny co mám jsou fajn pružné, takže se přizpůsobí. Já zase nemám po porodu široké boky, ale povislé břicho, tak mi dělalo potíže zapnutí, ale po jednom vyprání sedí fakt dokonale ![]()