Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak to ti můžu říct úplně přesně.. Marks a Spencer mají do velikosti 20 (odpovídá 50), HM džíny neseženeš, ale společenský a plátěný či sportovní kalhoty jo do velikosti 46, CaA do 48-50, NEXT do velikosti 20, tchibo do 46-48, bonprix objednávej vždy minimálně o velikost menší a klíďo píďo i na tržnici se dá někdy sehnat nějakej pěknej kus oblečení ![]()
@Petulinaxx Tak ja jsem zaregistrovala v H&M jen vel. L…
Ale je fakt, ze po kalhotach jsem se tam nikdy nedivala.
Oni to maji nejak jinak ocislovane?
Taky nakupuji na bonprix, ale nekdy to je riziko, parkrat se stalo, ze mi velikost nesedela
a objednavala jsem si porad stejne…taky mam velikost 44/46 kvuli brisku po porodu. Jinak Marks&Spencer ma vetsi velikost, Takko, C&A, tak tam ja nakopim vzdy ![]()
@chatwenna píše:
http://www.bonprix.cz/…iska-904859/?…Ja mam totiz jeste 180 cm a oni delaji i prodlouzenou delku…
Ach jo, to je boj.
H&M i C&A maji klasiku, prodlouzene i zkracene delky. Ja mam opacny problem, jsem prcek, takze vetsina kalhot je mi dlouha
Já sem dneska v háemku narazila teda i na 48… mají tam kokets velikejma kusama ![]()
@gabousek DIKY! ![]()
Jako ja jsem z malyho mesta. Tady je jen Takko a vietnamci… Jo a jeste KIK…
Takze mam fakt problemy. Hodne si objednavam z netu, ale s bonprixem nemam zkusenosti…
Asi nakonec fakt zkusim ty vetve…
Treba v Takku se mi libilo par dzin, ale ty, co jsou v klasicke velikosti…
U tech MaxiBlue mi prijde, ze to jsou neforemne hadry…
Tak já mám ve velikosti 46 i Lewisky, takže v pohodě se dají sehnat i ve značkových džínách.
@MisaHanuska No, tak to cumim… ja kdyz vlezu do wrangleru, wildcatu, ci tak, tak na me cumi…
takhle blbe ![]()
Já mám tak 42, někdy 44, a kupuju nejčastěji v CA, ale jen v Letňanech. Vždycky seženu a pravidelně za 498 Kč
nějaké mám i z Guessu, super matroš, jak tepláky
ale moje velikost je jejich maximum. A ta cena je též trošku někde jinde. ![]()
http://www.bonprix.cz/…iska-904859/?…
Ja mam totiz jeste 180 cm a oni delaji i prodlouzenou delku…
Ach jo, to je boj.