Bakalářská práce - citace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já to mám závorka § 69 Zák. č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti, nebo ( dle § 51 zákona č. 108/2006 Sb. O sociálních službách) ale jestli to mám dobře, nevim nevim:-)každá škola má ty doporučení odlišný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulagabi Už téma mám zadané. A z praxe.
díky za rady. To s tou kočičkou je teda dobrá hláška. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tinakaterina píše:
@petulagabi Už téma mám zadané. A z praxe.díky za rady. To s tou kočičkou je teda dobrá hláška.
neni zač, jako jsme ráda, že už nemusim nic psát:-)))já radši na zkoušky, než něco zpatlat:-))já už si teď vozim diplom v kočárku:-)dodělala jsem to v 7 měsíci:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulagabi No já už mám osmiletého syna.
snad to k diplomu taky dotáhnu. Jinak píšu pořád samé seminární práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tinakaterina píše:
@petulagabi No já už mám osmiletého syna.snad to k diplomu taky dotáhnu. Jinak píšu pořád samé seminární práce
určitě dotáhneš:-))seminárky mě taky nebavili, stejně to nikdo pořádně nečte:-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem
Vedoucí vždycky říká, ať si připravíme více variant a ptáme se, která je lepší, než nepřijít s ničím. Takže to zkusím udělat všemi možnými způsoby a uvidíme ![]()
Jinak mě psaní (teď už) celkem baví. Vymyslela jsem si téma na míru a pokud to někdy dopíšu, budu si po večerech svojí bakalářku předčítat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
prosím Vás, byl by tu někdo tak hodný a poradil mi? Za celé 3 roky resp. 4 roky studia na vysoké jsem nepochopila psaní zdrojů. Nyní jsem konečně dokončila bakalářskou práci a patlám se ve zdrojích už taky docela dlouho a pořád nevím. Někdo to má formou těch hranatých závorek a čísel v nich a pak na konci seznam zdrojů dle těch čísel - tuto formu jsem zvolila i já - nevíte jestli nějak vadí když mám vždycky odstavec a za ním prostě třeba tři ty čísla? Mám to tak skoro všude. Vedoucí práce mi však napsala poznámku, že neví, zda je to šťastná forma citace. Nevím ale dvě spolužačky to tak měli a to psali práci u postrachu školy, který na tom docela lpí.
Pak další forma je těch poznámek pod čarou a v textu horní index a pak na konci seznam dle abecedy - ta se mi moc nezamlouvá a hlavně bych to musela celé předělat, což nevím jak bych za 3 dny stihla, protože ještě potřebuju dělat jiné věci.
No a poslední je harvarský systém, jak je v závorce to jméno, rok popř. číslo. - přiznám se, že tento vůbec neznám.
Přečetla jsem si tady: https://sites.google.com/…ody-citovani- mám tu formu 2
Poradíte mi někdo, jsou ty čísla v hranatých závorkách OK a může těch čísel být více za sebou, že jako ten odstavec je zpracován dle těchto zdrojů? Mám to teda uvedené vždy na konci odstavce - není to nějaký problém?
Formu psaní literárních zdrojů mě vyplivly: http://www.citace.com/
Jak ale psát ty elektronické vůbec nemám tucha a v životě je nenapíšu, už su z toho docela zoufalá. Neexistuje nějaký generátor na ty elektronické, že tam zadám webovky a ono mi to vyplivne, jak to dle normy má být?
Předem děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Generátor je na citace.com - i elektronických. Klikneš na Vytvořit citaci, vybereš typ a vyplníš…
U nás se teda dělá seznam zdrojů na konci práce, ne po odstavcích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
U nás se teda dělá seznam zdrojů na konci práce, ne po odstavcích
Jo, seznam zdrojů na konci, ale v textu se uvádí na ty konkrétní zdroje odkazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 aha, tak ty mám ve větách tak nějak průběžně. ale taky to patlám, jak umím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš Já jsem je měla taky ve větách, protože víc zdrojů na konci odstavce na mě osobně působilo tak jako, že to tam člověk naflákal, aby tam něco bylo… ale taky to patlám, jak umím
nebo spíš neumím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anpa1 nejdriv si najdi smernici univerzity a podle toho se rid, nektere obory napr vyzaduji ISO, nekter Chicago styl apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
@j.a.n.i1 aha, tak ty mám ve větách tak nějak průběžně. ale taky to patlám, jak umím.
no právě a já to moc neumím
tak snad to projde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meluzinecka píše:
@anpa1 nejdriv si najdi smernici univerzity a podle toho se rid, nektere obory napr vyzaduji ISO, nekter Chicago styl apod
našla jsem, dle ISO 690, co to je Chicago styl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit