Bakalářské studium na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2242
14.3.16 07:43

@jary1 Ahoj, já nastoupila na Bc. studium s ročním prckem, manžel k tomu v té době byl poslední rok studia na Bc. Je to hodně náročné, ale ne nemožné. Taky špatně zvládám stres, ale zatím to zvládám. Dojíždím do školy jednou za zhruba 3 týdny o víkendu, učím se přes týden a většinou při zkouškovém dávám syna hlídat k babičce cca 3× týdně, bez jejich pomoci bych to asi nezvládla. Ale nutno podotknout, že my studujeme oba, kdyby manžel nestudoval, bylo by to určitě o dost snažší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
14.3.16 07:46

Zkoušky jednou za půl roku,, ale fakt záleží taky jaký obor si vybereš. na stavárně člověk maká i během roku dělá pořád nějaké výkresy, a během semestru jsou třeba 2 zápočtové písemky - na prezenčním, ale tak pro dálkaře to musí mít tak nějak vymyšlené nemužou jim to ulehčovat že..kámoška na humanitním oboru je zas během roku vklidu, skoro žádný ůkoly, sem tam seminárka třeba takhle psala o červený karkulce (měli na to udělat nějaký rozbor výchovný) mě to přišlo fakt směšný :D
takže spíš si zjistit jakou práci to obnáší během roku..
každopádně se to dá si myslím :) navíc si to mužeš bezplatně jakoby o rok prodloužit že..kámoška stím počítala už od začátku a tak si někde nějaký předměty ani nezapsala do daného ročníku a nechala si to až na pozděj..samozřejmě ty predmety které na nic nenavazovaly..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
14.3.16 07:50

Jako všechno je těžké, i to co se druhému zdá lehké, pro každého je to individuální..takže se to taqky nedá dycky takhle posuzovat, ale zvládly to jiné tak ty taky že :) já jsem zas uvažovala nad inženýrským studiem že bych si ho dodělala dálkově, při mateřské nebo na půl s bříškem :P už po mě totiž lezou hormony :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.16 15:02

Zdravíčko, sháním respondenty na bakalářku. Kdyby se tu náhodou někdo objevil a měl 5-10 min. času, tak prosím o vyplnění. Je tam i možnost výhry poukazu do knihkupectví pro ty, kteří vyplní až do konce. http://web2.i-dotaznik.cz/481363/lang-cs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.4.16 10:52

@Prosící vyplnila jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie