Bandáž žaludku s BMI pod 40

7376
21.3.13 17:58

bandaž žludku s BMI pod 40

Ahoj vsechny, chtěla bych se poradit s Vámi, co máte bandaz žaludku a neměly jste bmi 40, ale třeba těch 35 a zdravotní důvody. Jak to probíhalo a co na to doktoři a jaké máte výsledky a názor dobu po. Před tehu jsem byla věcná dietarka s obrovskymi skoky na váze, neprejidala jsem se nikdy, ale prostě jim a jedla jsem moc. Teď po jednom tehu jsem měla bmi asi 33, jsem teď těhotná a hnusim se sama sobě a pořád uvazuju, co teda budu dělat po porodu. K obezitolozce jsem chodila, ale déle jak měsíc jsem hubnout nevydržela, tak jsem ještě zoufalejsi. Po porodu budu mít bmi tak 35-37, i více a po nějakých pár měsících kojení bych chtěla tu bandaz jako konecne řešení:) ale bojím se, že mi to obezitolog nebude chtít schválit a kromě psychických obtíží a bolesti kotníku problémy zdravotní spojené s obezitou zatím nemám, naštěstí. Prosím ty, co jsou proti bandazim nebo chcou radit zdravé jídlo a pohyb, at neradi. Diety a pohyb zkouším deset let a není to u mě dlouhodobe a efektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
21.3.13 18:20

@MarieOVMUC to nevim mám známeho a tomu to dělali az při BMI 42 ale pak si zaludek zase zroztahnul tak si nechal dat ten balonek a stim mel silene zdravotni probleny a tahali mu to az na potreti narkoze. nakonec zhubnul 30kg hlavne chuzi a jidelnickem a rikal ze uz nikdy vice by do bandaze nešel. je pravda že by potřeboval dalších 30kg dolu ale snaží se jinak ja jsem taky věčná dietařka a ted mám udelaný jidelnicek jim porád a dost a hubnu pohyb jen chuze a plavaní. držím palce at to zvladneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.3.13 19:04

Bandáž žaludku mají tři lidičky z mého okolí. První je bratrův spolužák-dělali mu jí při váze cca 220 kg, zhubnul asi na 150,postupně něco přibral, ale ne vše, odhadem má nyní tak 170 kg.Je to už pár let, nehubne, dál nepřibírá a vypadá spokojeně.
Druhá je moje spolužačka ze zdrvávky. Ta byla na bandáži před lety, rychle a pěkně zhubla. Nyní má 117 kg, hodně a ráda jí, přibrala ještě víc než měla před bandáží.
A třetí je známá, která má bandáž od minulého července. Zhubla již přes 40 kg.Ale bohužel má veliké problémy s jídlem. Je stále na kašovité stravě, ze všeho má hrozné bolesti žaludku, trpí, nejí a stále jezdí do Prahy, aby jí s tím něco udělali, že toto není život. A oni se mrkli do papírů a suše jen sdělili, že má pořád obezitu, že je jedno že za 7 měsíců zhubla přes 40 kg a že nevidí důvod bandáž nějak řešit.
Vím, že to nechceš slyšet-když jsem měla o víc jak 30 kg víc než nyní, tak jsem na každou radu byla alergická-tak zvaž návštěvu jiného obezitologa. Někoho, kdo pochopí jak ti je, jak se cítíš, kdo dokáže rozuzlit příčinu a poradí jak se chovat v krizových situacích, jak zvládat jídlo. Pokud to nebude člověk, který ti opravdu porozumí, pochopí, bude lidský, tak je ta cesta hrozně těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
21.3.13 19:22

Já nevím mě obvoďák nechce dát žádanku ani na dietoligii nabo jak se to jmenuje a to mám BMI 38,2. Že jako nekuřačka s většinou tuku ve stehnech NEJSEM RIZIKOVÁ SKUPINA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
21.3.13 19:22

@lasička1 :palec: mluvíš mi z duše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 19:55
@Olion píše:
Já nevím mě obvoďák nechce dát žádanku ani na dietoligii nabo jak se to jmenuje a to mám BMI 38,2. Že jako nekuřačka s většinou tuku ve stehnech NEJSEM RIZIKOVÁ SKUPINA.

Mám bmi 40,vesmes veskery tuk ve stehnech a zadanku jsem dostala, zkus jineho obvodaka ;)

• Citovat
  • Upravit
7376
21.3.13 22:13

Holky, všem díky. Já hodně jim ale neprejidam se, tak bych si to neroztahla, snad. Mi neříkejte, že na emimi není jediná s bandazi? Mám taky vše na stehnech, po těhotenství a teď s druhým mám i faldy na hrudníku a pandero… Jako je mi smutno. Každá rada dobrá, drahá. Já už měla rád a jídelníčku, zhubnu a do půl roku to mám zpět, ovlivňuje to vše, co k životu patří a nejsem jako halina a jim podobně, které to umí nosit nebo přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.3.13 22:46

@MarieOVMUC Vím v jaké si situaci-byla jsem na tom stejně. Něco dole, opět jojo efekt. Čím starší, tím to šlo dolů hůř a rychleji nahoru. Také ráda jím, potřebuji větší porce než ostatní, mám stále hlad. Opravdový hlad, ne chutě. Ty dokážu potlačit. S hladem to jde hůř.
Minulý rok přišla kamarádka s nápadem jít do kurzu hubnutí. Vysmála jsem se jí, že vím, kde dělám chyby a nepotřebuju se chodit někam zpovídat co jím, proč to jím a trápit se tím, že nehubnu. Že dám dolů třeba 5 kg a dál to nepůjde. Nakonec jsme šly parta holek co se známe. Někteří kvůli domnělým 5 kg-i když váhu měly v normě. A v kurzu mě pomohli, naučili nad jídlem myslet a zjistila jsem, že spoustu věcí jsem neznala. Váha šla dolů lehce, neměla jsem pocit že je to těžký, že se trápím, že to nejde.Na kurzu jsem zhubla 13 kg, celkově mám dole 31 kg. Mám mojí vysněnou váhu a dodnes jsem jak v pohádce a nějak nemůžu uvěřit, že je to realita. V týdnu jsem potkala bývalého spolupracovníka a vůbec mě nepoznal. Musela jsem se mu představit a stále si mě prohlížel a tápal.
Také jsem při své váze neuměla s gracií nosit kila navíc. neuměla jsem se oblíknout. Měla pocit že nikde nic na mě nemají. Bála jsem se na kolotoč, že se nevejdu do sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.14 16:20

Nepotřebuješ nic od obvodáka, rovnou si zajed na kliniku, kde to dělají. Já to udělala zrovna tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.7.16 15:23

Chci bandaz

Dobry den, prosim o rady.. Mam BMI 36, porad pribiram a pribiram, diet mam za sebou spousty. Hrozne bych bandaz chtela, ale bojim se, ze mi to neudelaj. Obvodak mi dal zadanku na obezitologii, ale rikam si, jestli po me nebudou chtit v prvni rade nejake diety. Nejake zravotni potize mam, ale nic zavazneho. Chtela bych vedet, jak to chodi a jakou myslite, ze mam sanci. Dekuji Lucka

Příspěvek upraven 31.07.16 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
31.7.16 15:47

@LuckHany asi te zklamu, ale bez rezimu v jidle to zazrak neudela.
Mne obezitolog rekl, ze i kdyby do toho chtela jit (nechci to ani za boha), tak stejne minimalne rok musim drzet rezim jidelnicku a vydrzet, protoze samotna bandaz te nezachrani..
S ni taky musis drzet „dietu“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup