Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda tu některá z vás má vylepšená prsa a kterou kliniku by jste doporučily? ![]()
Já je teda nemám, ale moje kámoška byla v Hradci a super. Je skoro 3 roky a nemá žádný problémy a je moc spokojená. ![]()
Rozhodně tuhle kliniku ne http://www.extra.cz/…akli-operaci ![]()
Příspěvek upraven 20.03.13 v 18:37
Ahoj holky já se také zapojím do debaty…už několikrát jsem nad implantátama přemýšlela ale nikdy jsem nezjistila cenu za celou operaci…
jen by mě to zajímalo cca kolik je to tisíc…(te´d je mi to na prd, prsa se mi zvětšili, jsem po druhé těhotná a implantáty nepotřebuji ale to až pak odkojím asi možná potřebovat budu ![]()
@RadkaD Přesnou částku nevím, ale u nás na oddělení byly pac. z plastiky celkem běžně. A myslím, že to bylo okolo 40 000. Pokud ale nechceš zvětšovat objem, mohla by ti pomoci třeba jen „modelace“, tak je to o půlku levnější.
Nechci odrazovat, ale určitě počítejte s velkou bolestí po OP. Všechny ty pacientky byly překvapené, že to tolik bolí, že to nečekaly. Vlastní zkušenost nemám, ale stačilo mi vidět, jak trpí. Léky na bolest jsou samozřejmé, ale mají své hodinové omezení a taky nejsou všemocné…
Jinak u nás dělá plastiky Dr. Remeš a musím říct, že by se pro své pacietnky rozkrájel
Ordinuje v Hradci Králové a v nemocnici Chrudim.
Tak já se rozhodla pro modelaci prsou a ted hledám nákou kliniku v Praze
@RadkaD kamarádka dávala 56 tisíc se vším všudy… je vtom cena implantátů, anestezie, zaplacení kontrolních vyšetření, cena operace, atd. Byla právě v tom Hradci Králové a má implntát pod sval, který je anatomický. takže to vypadá přirozeně.
má větší dvojky, protože předtim měla lentilky pod kobercem a chtěla mít prsa, ale zas ne dudy ![]()