Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kdo se chystá držet tukožrouta seeeeem!
proč se navzájem nepodpořit a nesdělovat si své zkušenosti… Já do toho jdu ode dneška… kdo se přidá??
![]()
Tak dobrou chuť
Já si jí dělala jednou a bylo to strašný, vydržela jsem jí jíst jeden den a měla jsem co dělat ![]()
Ahoj už jsem o tom slyšela, ale zatím nezkoušela. Co to obnáší. Jaký je recept?
Můžu se jenom zeptat proč dobrovolně jíte takové hnusy a neupravíte si raději celý jídelníček. Dojíte polívku a budete mít zachvíli vše zpět a jako bonus něco navíc.
ja ji uz jednou zkousela… jako neni to nejhorsi.. dala jsem za 14 dni dolu 7 kilo… sla mi i usima, ale pro krasu se musi holt neco vytrpet… ![]()
Já se teda taky radši přiklánim ke změně jídelníčku… jde to sice pomalej, ale efekt je trvalý ![]()
A já jsem myslela, že tady ty jojo-efektový rychlodiety bez účinku už byly propraný ve všech médiích lidi pochopili, že nikam nevedou ![]()
To vis ze to je nejzdravejsi reseni, ale takhle ja to neumim…
a trva toooo! ![]()
Sdílím názory s holkama výše, ale stejně by mě zajímal recept na takovou polévku, sic jsem o tom už někde slyšela, ale co v tom vlastně je? ![]()
Tak se to jinak nauč, odrovnáš si metabolismus a budeš v *****
Chci to vyzkouset… co je na tom spatneho… zelenina je zdrava… hlady netrpite… jsou i horsi myslim…
@Ja.JJu. když už si to jednou držela a tak zázračně zhubla, za jak dlouho se ti to vrátilo a jakej kilovej bonus si k tomu dostala?