Elektro kolo

20
19.3.13 19:24

Elektro kolo

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.Moje mamka uvažuje o koupi elektrokola, chce na něm jezdit do práce cca 5 km - mírné kopečky. Máte některá zkušenosti s kolem a případně nějaké doporučte. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5010
19.3.13 19:37

@ddadda Tchýně el. kolo má a je s ním spokojená, já si ho jen tak prubla pro zajímavost, ale značku z hlavy fakt nevím. Ale žije v nížině, takže zkušenosti jen z roviny. Akorát si teď po třech letech musí koupit novou baterii, tamta už dosluhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
19.3.13 20:20

Ahoj :mavam:
Náš taťka má toto http://www.shop.i-ekonom.cz/…/katalog.php?… a mooc spokojený, dojezd 50 km, chválí si ho, hlavně do těch kopečků, je po operaci kolene a toto mu moc vyhovuje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.3.13 20:24

A dá se na něm jezdit i bez šlapání a je to rychlé? Jde mi o to, jestli to ta baterka utáhne sama i bez šlapání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.3.13 20:28

Mám kamaráda co se zabývá prodejem elektrokol, pokud budete chtít, pošlu kontakt. On Vám doporučí co a jak by bylo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.3.13 20:28

@ddadda ona má kolo, kde si můžeš zvolit, jestli chceš jen normálně šlapat (oproti normálnímu kolu to jde o trochu hůř) nebo jestli to jede automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.13 19:52

Ahoj, mohla bys mi na toho kamaráda poslat kontakt? Máme už něco vybrané, třeba by nám pomohl vybrat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
23.3.13 05:56

Ahojky, mail je josef. kucera@zabel.cz, napište mu a on Vám pošle celou nabídku a popřípadě zavolá a poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
14.12.19 19:49

Už jsem se tam koukala… Na co se při výběru zaměřit?

• Citovat
  • Upravit
Diagnozaotec
27.5.20 18:35

Jestli chcete bez slapani, tak googlujte pedelec. Je to trochu rozdil, hlavne legilastivne. Funkcne ne, teda krom toho slapani. A urcite helmu!!

• Citovat
  • Upravit
20.12.20 19:07

Holky. Máte zkušenosti s elektrokolem Maxbike? Je to od českých výrobců. Akorát mě teda děsí ta cena… Nejméně je snad za nějakých 20 tisíc, což mi přijde docela palba :D kor v této době koronavirové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
14.4.21 22:09

Taky mám kolo přes fitham konkrétně značku Apache a jsem s ním maximálně spokojená. Hrozně se mi tady ta městská kola líbí a příjemný bonus je, že je to elektrokolo, protože bohužel nemůžu říct, že bych byla nějak trénovaná a do práce je to pro mě značka ideál.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
26.4.21 22:07

@AnettkaMalus Jaký model máš a na kolik tě to kolo vyšlo? Je na něj spoleh i v kopci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková