Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, potřebovala bych poradit.Moje mamka uvažuje o koupi elektrokola, chce na něm jezdit do práce cca 5 km - mírné kopečky. Máte některá zkušenosti s kolem a případně nějaké doporučte. Díky
@ddadda Tchýně el. kolo má a je s ním spokojená, já si ho jen tak prubla pro zajímavost, ale značku z hlavy fakt nevím. Ale žije v nížině, takže zkušenosti jen z roviny. Akorát si teď po třech letech musí koupit novou baterii, tamta už dosluhuje.
Ahoj ![]()
Náš taťka má toto http://www.shop.i-ekonom.cz/…/katalog.php?… a mooc spokojený, dojezd 50 km, chválí si ho, hlavně do těch kopečků, je po operaci kolene a toto mu moc vyhovuje. ![]()
A dá se na něm jezdit i bez šlapání a je to rychlé? Jde mi o to, jestli to ta baterka utáhne sama i bez šlapání?
Mám kamaráda co se zabývá prodejem elektrokol, pokud budete chtít, pošlu kontakt. On Vám doporučí co a jak by bylo nejlepší.
@ddadda ona má kolo, kde si můžeš zvolit, jestli chceš jen normálně šlapat (oproti normálnímu kolu to jde o trochu hůř) nebo jestli to jede automaticky
Ahoj, mohla bys mi na toho kamaráda poslat kontakt? Máme už něco vybrané, třeba by nám pomohl vybrat. Díky
Ahojky, mail je josef. kucera@zabel.cz, napište mu a on Vám pošle celou nabídku a popřípadě zavolá a poradí ![]()
Jestli chcete bez slapani, tak googlujte pedelec. Je to trochu rozdil, hlavne legilastivne. Funkcne ne, teda krom toho slapani. A urcite helmu!!
Holky. Máte zkušenosti s elektrokolem Maxbike? Je to od českých výrobců. Akorát mě teda děsí ta cena… Nejméně je snad za nějakých 20 tisíc, což mi přijde docela palba
kor v této době koronavirové
Taky mám kolo přes fitham konkrétně značku Apache a jsem s ním maximálně spokojená. Hrozně se mi tady ta městská kola líbí a příjemný bonus je, že je to elektrokolo, protože bohužel nemůžu říct, že bych byla nějak trénovaná a do práce je to pro mě značka ideál.
@AnettkaMalus Jaký model máš a na kolik tě to kolo vyšlo? Je na něj spoleh i v kopci?