Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím holky ![]()
Prosíííím, nutně potřebuji poradit kadeřnici/ kadeřnictví v Praze, kde mají zkušenosti s trvalou ondulací Headline nebo klasickou.
Mám konečně vysněné dlouhé vlasy pod lopatky, ale taky je mám jemné a řídké.
Můj vysněný účes, jak mívají modelky s ofinkou a krásně dlouhé rovně střižené vlasy nepřipadá v úvahu. Jsem jak zmoklá myš a vlasy, sic jsem nadšena z délky, každý den končí v culíku. Nechci se délky vzdát proto nezvažuji žádný střih, ale ráda bych trvalou. Nechci ty kalsické kudrlinky alá pudl, ale jenom takové kudrny/nekudrny. Přikládám foto jak bych hrozně ráda ve výsledku měla vlasy. Můžete mi poradit? Rozhodovala jste se taky některá nad trvalou a jak to dopadlo? Moc děkuji
To samý…četla jsem si diskuze na omlazení cz, kde holky na trvalou šly a 99% litovalo. Teď používám konickou kulmu, za 10 min mám vlnky, které vydrží 2-3 dny. Samozřejmě musím je každé ráno poopravit, ale trvá to chviličku.
Ahoj,
na tech fotkach to neni trvala, ale je to delane kulmou.
DOhodila bych ti moji kadernici, ale ta trvalou neudela. Ze zasady, a mam pocit, ze spousta kaderniku ti to odmitne udelat.
Jinak ja mam taky hodne jemny vlasy a holt jsem se smirila s tim, ze kudrnac nebudu. ![]()
Chce to dobry strih, to je myslim zaklad.
@duppe píše:
Zdravím holky
Prosíííím, nutně potřebuji poradit kadeřnici/ kadeřnictví v Praze, kde mají zkušenosti s trvalou ondulací Headline nebo klasickou.
Mám konečně vysněné dlouhé vlasy pod lopatky, ale taky je mám jemné a řídké.Můj vysněný účes, jak mívají modelky s ofinkou a krásně dlouhé rovně střižené vlasy nepřipadá v úvahu. Jsem jak zmoklá myš a vlasy, sic jsem nadšena z délky, každý den končí v culíku. Nechci se délky vzdát proto nezvažuji žádný střih, ale ráda bych trvalou. Nechci ty kalsické kudrlinky alá pudl, ale jenom takové kudrny/nekudrny. Přikládám foto jak bych hrozně ráda ve výsledku měla vlasy. Můžete mi poradit? Rozhodovala jste se taky některá nad trvalou a jak to dopadlo? Moc děkuji [/citace
doufam, ze nejsi ‚barvena‘ blondyna. ja jsem to chtela take, ale jelikoz nam sv? etle vlasy tak moje kadeznice mi to zakazala, pry by to bylo uz na te barvene vlasy moc, a jelikoz ji verim tak jsem toho nechala
Děkuji za reakce
@circus Ta konická kulma je ta trojkulma? Tu jsem taky zvažovala, ale odradilo mě když jsem četla že udělat hlavu trvá tak hodinu, což mi přijde dost. A ty vlnky ti vydrží 2-3 dny? že bych se teda nad tím ještě zamyslela??? ![]()
@valkil Já už kdysi a to fakt kdysi je to cca 15 let měla trvalou, tenkrát se mi to líbilo a dělala mi to mamka doma, ale byly to takové fakt spirálky. Dnes už bych to nechtěla, strašne chci vlasy, u kterých nemusím strávit hodinu úpravou aby po půlhodiny vypadali že jsem s nima nic nedělala ![]()
@jjanekk Střih právě moc nechci, konečně mám delší vlasy a představa že mi je v kadeřnictví zase ufiknou, protože jsou jemné, řídké a bla bla…potřebuju nějaké řešení, ten každodenní culík mě taky netěší a z dlouhých vlasů tak v podstatě nic nemám…no nevím se z toho vymotat. Kdyby byla kadeřnice u které 1 cm není 10 cm a zároveň by mi udělala něco snadné na úpravu, tak bych se snad i podvolila střihu ![]()
Irena Daušová 606 568 954, Jungmannova ulice, salon Pretty Woman. ŘEkni, že máš mb od Radky z chatu, nové lidi moc nebere. Není drahá a umí dělat věci, do kterých jiné kadeřnice nejdou.Ahoj
Kadernicky buh ![]()
Po kazde se tesim na dalsi navstevu. V jeho salonu se citim jako na dovolene…