Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja pouzivam jedine collistars. Je sice drazsi ( v parfumerkach) ale vydrzi celej den!!!
Rimmel tekute linky, drzi hodne dobre, az mam obcas problem je sundat odlicovacem ![]()
Ahoj tak za mě oční linky nemam vyhraněnou žádnou značku, a nerozpíjí se mi, ono záleží jestli nemáš mastnou pleť nebo i stíny jestli nejsou mastnější, jinak já je používám jak na horní tak dolní linku a pohoda
Vyzkoušela jsem toho hodně, používám pravidelně tužku na oči už dlouhá léta, dávala jsem za ně velké peníze, aby vydržely. Nakonec musím říct, že nejvíce spokojená jsem s tužkou na oči z rossmanna - essence long lasting eye pencil za cca 40Kč
Tu mohu doporučit, minimálně za zkoušku to stojí ![]()
Ja zkousela nekolik tekutych linek, ale prece jen lepe a jisteji se mi delaji pevnou tuzkou.kdyz se to naucis delat, klidne kup tu nejlevnejsi u vietnamcu. obcas ji nechavam i ztupit, aby linky byly silnejsi a vyraznejsi, mam to tak rada.to s tekutymi moc nejde. u tuzky je vyhoda, ze bud ji hodne orezu a linky jsou tenke, nebo-a to vetsinou-delam silnejsi tupejsi tuzkou. kdyz je hodne tupa, pri stinovani nahradi i nejtmavejsi tmavy stin, nad ni pak tonuji svetlejsi stiny. tekute linky jsem rozdala lidem.
@Sandyynkaa píše:
Vyzkoušela jsem toho hodně, používám pravidelně tužku na oči už dlouhá léta, dávala jsem za ně velké peníze, aby vydržely. Nakonec musím říct, že nejvíce spokojená jsem s tužkou na oči z rossmanna - essence long lasting eye pencil za cca 40KčTu mohu doporučit, minimálně za zkoušku to stojí
taky s ní mám dobrý zkušenosti ![]()
Tato..
http://www.omlazeni.cz/…ur-4192.html
Cena suprová, nerozmazává se vydrží celý den.. ![]()
Mám tužku miss sporty a tekuté linky od essence a jsem spokojená ![]()
Řeknu ti k tomu jediný - z větší části záleží na podkladu, než na samotné tužce. Někomu může vydržet celej den tužka „Made in Vietnam“ za 30 kaček, jinýmu se bude rozpíjet i Diorka za litr… Záleží, jak moc máš „dobrou“ pleť. Používáš nějakej podklad, nebo to prdneš rovnou na kůži/makeup??
S essence mám taky dobrou zkušenost
a nová řada Dermacolu Black Sensation.
Nějaké gelové jsem měla taky, držely hodně, ale nevím už značku.
Dobrý je nějaký oční podklad - báze, pak to líp drží.
Možná budu za socku, ale vyzkoušela jsme mnohé linky včetně drahých, ale ve výdrži a jednoduchodti aplikace u mě pořád a na plné čáře vede linka s-he (privátní značka DM). Podobně skvělé jsou jejich stíny - jako jedny z mála drží a neroztékají se do vrásek na víčkách.
Já teda nepoužívám podklad a stejně se mi různé tužky rozmazaly (i ty drahé) a essence drží pěkně celý den ![]()
@Sandyynkaa píše:
Vyzkoušela jsem toho hodně, používám pravidelně tužku na oči už dlouhá léta, dávala jsem za ně velké peníze, aby vydržely. Nakonec musím říct, že nejvíce spokojená jsem s tužkou na oči z rossmanna - essence long lasting eye pencil za cca 40KčTu mohu doporučit, minimálně za zkoušku to stojí
Tuhle používám taky a taky doporučuji. ![]()
Ahoj, používám tužku na oči ale ta se rozmazává po čase se se rozpije a ztratí i barvu, pár jsem jich vyzkoušela ale stejný efekt. doporučte mi tužku nebo tekut. linky na oči které vydrží a nebudou se rozpíjet. Díky