Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@miparime přímo v běžeckých. Seženeš v jakémkoliv sportu, jsou určeny přímo na běh a můžeš si vybrat, na jaký povrch - asfalt, měkký, kombinace a pod… ![]()
Nedám dopustit na boty Asics. Lehké, pružné, pohodlné, klasický design.
Používali je i v Pevnosti Boyard ![]()
Já běhám v new balance, kamarádka v asics, další v adidasech. Záleží na tom co ti sedí na noze. Budeš muset zajít do obchodu a vyzkoušet.
třeba tady , bot je hodně, jen si vybrat co od nich chceš ![]()
Já běhala v Adidaskách, bali super, ale jak jsou hodně prodyšný a byla ráno rosa, tak jsem měla nohy totál mokrý po pěti minutách běhu
mě přijde, že snad všchny běžecký boty jsou jen do sucha
ale juknu na ty Asics
@karmenjesie píše:
Já běhala v Adidaskách, bali super, ale jak jsou hodně prodyšný a byla ráno rosa, tak jsem měla nohy totál mokrý po pěti minutách běhumě přijde, že snad všchny běžecký boty jsou jen do sucha
ale juknu na ty Asics
Mám úplně stejnou zkušenost s těma adidaskama ![]()
Já mám Nike run air, manžel má adidas. oba spokojení.
spíš je to o tom, jak ti sednou na noze.
@miparime píše:
Mám úplně stejnou zkušenost s těma adidaskama
@karmenjesie v běžeckých botách se počítá, že se potíš, proto jsou prodyšný. ALe tím pádem do nich taky teče. Určitě se dají koupit běžecký boty s membránou, ale je zase potřeba počítat, že se v nich bude víc potit noha a taky budou dražší. Mě tedy osobně nevadilo, že mám boty mokrý. Já běhala max hodinu a pak boty zase sundala a oni uschly. Když běžíš, jsi zahřátá a ani nevadí, když jsi mokrá.
Mě to právě docela vadilo, protože jsem si připadala, jak kdybych vyndala nohy z vany. jako v létě v suchu super, ale mě fakt vadilo běhat hodinu v mokrých botech. a taky se mi dost brzo oddělali ![]()
@seliluc píše:
@karmenjesie v běžeckých botách se počítá, že se potíš, proto jsou prodyšný. ALe tím pádem do nich taky teče. Určitě se dají koupit běžecký boty s membránou, ale je zase potřeba počítat, že se v nich bude víc potit noha a taky budou dražší. Mě tedy osobně nevadilo, že mám boty mokrý. Já běhala max hodinu a pak boty zase sundala a oni uschly. Když běžíš, jsi zahřátá a ani nevadí, když jsi mokrá.
A jaký od new balance máš?
@miparime píše:
A jaký od new balance máš?
tyhle http://www.newbalance.cz/…-obuv-w872np
ale už je mám delší dobu, nějak jsem se po prvním těhotenství nestihla rozběhat a už jsem znovu těhotná ![]()
@miparime
jinak opravdu to chce zajít do obchodu a zkusit. Každýmu sedí něco jinýho. Hlavně nesmí nikde tlačit, to by byl puchýř jedna dvě. každý výrobce má jiný střih a co sedí jednomu, nesedí druhému.
Videla jsem dokument a ve finale (pokud teda nejsi profesionalni bezec) je uplne jedno v cem behas. Ja mam uplne obycejne tenisky. Ani nevim jake.
Ahojte holky běžecká sezona se blíží, to dnešní počasí mě úplně navnadilo
,chci si koupit nějaké tenisky na běhání, žádný nemám jen trekový a ty mi nepřijdou příliš vhodný. V jakých botách se vám nejlíp běhá? Budu běhat v terénu silnici minimálně