V kterých botách běháte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
miparime
20.3.13 20:18

V kterých botách běháte?

Ahojte holky běžecká sezona se blíží, to dnešní počasí mě úplně navnadilo 8),chci si koupit nějaké tenisky na běhání, žádný nemám jen trekový a ty mi nepřijdou příliš vhodný. V jakých botách se vám nejlíp běhá? Budu běhat v terénu silnici minimálně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.3.13 20:20

@miparime přímo v běžeckých. Seženeš v jakémkoliv sportu, jsou určeny přímo na běh a můžeš si vybrat, na jaký povrch - asfalt, měkký, kombinace a pod… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
20.3.13 20:35

Nedám dopustit na boty Asics. Lehké, pružné, pohodlné, klasický design.
Používali je i v Pevnosti Boyard :-)

• Citovat
  • Upravit
1718
20.3.13 20:47

Ahojky, taky přídávám hlas Asics :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.3.13 20:49

Já běhám v new balance, kamarádka v asics, další v adidasech. Záleží na tom co ti sedí na noze. Budeš muset zajít do obchodu a vyzkoušet.
třeba tady , bot je hodně, jen si vybrat co od nich chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
20.3.13 20:56

Já běhala v Adidaskách, bali super, ale jak jsou hodně prodyšný a byla ráno rosa, tak jsem měla nohy totál mokrý po pěti minutách běhu :cert: mě přijde, že snad všchny běžecký boty jsou jen do sucha :roll: ale juknu na ty Asics

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
20.3.13 20:59
@karmenjesie píše:
Já běhala v Adidaskách, bali super, ale jak jsou hodně prodyšný a byla ráno rosa, tak jsem měla nohy totál mokrý po pěti minutách běhu :cert: mě přijde, že snad všchny běžecký boty jsou jen do sucha :roll: ale juknu na ty Asics

Mám úplně stejnou zkušenost s těma adidaskama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3839
20.3.13 20:59

Já mám Nike run air, manžel má adidas. oba spokojení.
spíš je to o tom, jak ti sednou na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
20.3.13 21:00
@miparime píše:
Mám úplně stejnou zkušenost s těma adidaskama :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
tak to budu hledat na tuhle sezonu jiné botky, až teda porodím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.3.13 21:04

@karmenjesie v běžeckých botách se počítá, že se potíš, proto jsou prodyšný. ALe tím pádem do nich taky teče. Určitě se dají koupit běžecký boty s membránou, ale je zase potřeba počítat, že se v nich bude víc potit noha a taky budou dražší. Mě tedy osobně nevadilo, že mám boty mokrý. Já běhala max hodinu a pak boty zase sundala a oni uschly. Když běžíš, jsi zahřátá a ani nevadí, když jsi mokrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
20.3.13 21:09

Mě to právě docela vadilo, protože jsem si připadala, jak kdybych vyndala nohy z vany. jako v létě v suchu super, ale mě fakt vadilo běhat hodinu v mokrých botech. a taky se mi dost brzo oddělali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
20.3.13 21:10
@seliluc píše:
@karmenjesie v běžeckých botách se počítá, že se potíš, proto jsou prodyšný. ALe tím pádem do nich taky teče. Určitě se dají koupit běžecký boty s membránou, ale je zase potřeba počítat, že se v nich bude víc potit noha a taky budou dražší. Mě tedy osobně nevadilo, že mám boty mokrý. Já běhala max hodinu a pak boty zase sundala a oni uschly. Když běžíš, jsi zahřátá a ani nevadí, když jsi mokrá.

A jaký od new balance máš?

• Citovat
  • Upravit
8417
20.3.13 21:13
@miparime píše:
A jaký od new balance máš?

tyhle http://www.newbalance.cz/…-obuv-w872np
ale už je mám delší dobu, nějak jsem se po prvním těhotenství nestihla rozběhat a už jsem znovu těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
20.3.13 21:18

@miparime
jinak opravdu to chce zajít do obchodu a zkusit. Každýmu sedí něco jinýho. Hlavně nesmí nikde tlačit, to by byl puchýř jedna dvě. každý výrobce má jiný střih a co sedí jednomu, nesedí druhému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
20.3.13 21:20

Videla jsem dokument a ve finale (pokud teda nejsi profesionalni bezec) je uplne jedno v cem behas. Ja mam uplne obycejne tenisky. Ani nevim jake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková