V kterých botách běháte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
20.5.13 20:45
@karmenjesie píše:
Já běhala v Adidaskách, bali super, ale jak jsou hodně prodyšný a byla ráno rosa, tak jsem měla nohy totál mokrý po pěti minutách běhu :cert: mě přijde, že snad všchny běžecký boty jsou jen do sucha :roll: ale juknu na ty Asics

na to jsou dobré boty s membránou Gore-Tex.. přítel s nimi běhá na podzim a v zimě a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
20.5.13 20:47

Adidas supernova, jsou super, beham hlavne na asfaltu, ale po cca 2 letech me zacinaji tlacit tak si koupim dalsia mozna i ty samy

• Citovat
  • Upravit
mončís
20.5.13 20:50
@Loki01 píše:
Videla jsem dokument a ve finale (pokud teda nejsi profesionalni bezec) je uplne jedno v cem behas. Ja mam uplne obycejne tenisky. Ani nevim jake.

přesně.. máme doma knih Born to run, o běžci, kterej uběhl nejtěžší závod světa a píše tam, že nejlepší boty jsou ty nejlevnější.. ty drahý mají strašně odpružený podrážky a pro nás to není přirozené.. nejlepší je běhání v Vibram FiveFingers..jsou nejpřirozenější k naší noze.

• Citovat
  • Upravit
600
20.5.13 21:40

Adidy TR 4. Běhám orienťák, takže do terénu a do každého počasí jsou super, mam už čtvrté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.5.13 00:08

@mončís to je pravda, hodne se ted propaguje minimalismus ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.5.13 00:08

@mončís to je pravda, hodne se ted propaguje minimalismus ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
21.5.13 07:30

@janinkaz kdyby ty Vibram FiveFingers nebyli tolik drahý tak bych je zkusila, ale hodně by to bolelo než by si nohy zvykli:)

• Citovat
  • Upravit
3425
21.5.13 07:32

Jak tak čtu, tak vítezí ty Asics.
Mončís, ty jsi s nima teda spokojená? Jsou mekčí? Já právě nesnáším tvrdou obuv obecně. Běhat budu ve Stromovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
21.5.13 07:47

@Klára jo jo jsem:) jsou krásně měkký, kolikrát si je beru i když jdeme ven s kočárem.. já běhám v lese a po polňáčkách a úplně v pohodě.. a co mám ty asics tak nemám velikej sklon paty, jako třeba přítel u adidasek a jsou přirozenější pro tu nohu.. ale doporučovala bych zkusit diagnostiku http://www.triexpert.cz/proc-vysetreni.. :)

• Citovat
  • Upravit
3425
21.5.13 08:01

Děkuju :kytka:, o tom jsem vůbec nevěděla. Určitě si tam zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
21.5.13 08:19

@Klára je to dobrá věc:) tu diagnostiku mají už i v intersportu… ale tady v tom obchodě bych jim věřila víc ;)

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Janinkaz
21.5.13 11:45

@mončís jj, já na tom, byla v Intersportu, zjistila jsem, že nemám ani pronaci, ani supinaci :palec:

• Citovat
  • Upravit
mončís
21.5.13 12:02
@nepřihlášená Janinkaz píše:
@mončís jj, já na tom, byla v Intersportu, zjistila jsem, že nemám ani pronaci, ani supinaci :palec:

bezva :palec:

• Citovat
  • Upravit
3425
21.5.13 13:10
@mončís píše:
bezva :palec:
@nepřihlášená Janinkaz píše:
@mončís jj, já na tom, byla v Intersportu, zjistila jsem, že nemám ani pronaci, ani supinaci :palec:
:oops:Co to je? Já jsem úplný začátečník :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.5.13 13:13

Supinace - nohy do O, boty se nadměrně sešlapávají na vnějších hranách
Pronace - nohy do X, boty se nadměrně sešlapávají na vnitřních hranách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek