Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Adidas supernova, jsou super, beham hlavne na asfaltu, ale po cca 2 letech me zacinaji tlacit tak si koupim dalsia mozna i ty samy
@Loki01 píše:
Videla jsem dokument a ve finale (pokud teda nejsi profesionalni bezec) je uplne jedno v cem behas. Ja mam uplne obycejne tenisky. Ani nevim jake.
přesně.. máme doma knih Born to run, o běžci, kterej uběhl nejtěžší závod světa a píše tam, že nejlepší boty jsou ty nejlevnější.. ty drahý mají strašně odpružený podrážky a pro nás to není přirozené.. nejlepší je běhání v Vibram FiveFingers..jsou nejpřirozenější k naší noze.
Adidy TR 4. Běhám orienťák, takže do terénu a do každého počasí jsou super, mam už čtvrté ![]()
@janinkaz kdyby ty Vibram FiveFingers nebyli tolik drahý tak bych je zkusila, ale hodně by to bolelo než by si nohy zvykli:)
Jak tak čtu, tak vítezí ty Asics.
Mončís, ty jsi s nima teda spokojená? Jsou mekčí? Já právě nesnáším tvrdou obuv obecně. Běhat budu ve Stromovce.
@Klára jo jo jsem:) jsou krásně měkký, kolikrát si je beru i když jdeme ven s kočárem.. já běhám v lese a po polňáčkách a úplně v pohodě.. a co mám ty asics tak nemám velikej sklon paty, jako třeba přítel u adidasek a jsou přirozenější pro tu nohu.. ale doporučovala bych zkusit diagnostiku http://www.triexpert.cz/proc-vysetreni.. ![]()
@Klára je to dobrá věc:) tu diagnostiku mají už i v intersportu… ale tady v tom obchodě bych jim věřila víc ![]()
@mončís jj, já na tom, byla v Intersportu, zjistila jsem, že nemám ani pronaci, ani supinaci ![]()
@nepřihlášená Janinkaz píše:
@mončís jj, já na tom, byla v Intersportu, zjistila jsem, že nemám ani pronaci, ani supinaci
bezva ![]()
@mončís píše:
bezva
@nepřihlášená Janinkaz píše:
@mončís jj, já na tom, byla v Intersportu, zjistila jsem, že nemám ani pronaci, ani supinaci
Supinace - nohy do O, boty se nadměrně sešlapávají na vnějších hranách
Pronace - nohy do X, boty se nadměrně sešlapávají na vnitřních hranách
na to jsou dobré boty s membránou Gore-Tex.. přítel s nimi běhá na podzim a v zimě a v pohodě