Kontrola u banky

6
20.4.24 07:43

bankovní diskuze osobní diskuze

Otázka ohledně problému se zůstatkem účtu. Přišlo mi upozornění, že se stala chyba u kontroly zabezpečení a může se zobrazovat jen nějaké procento zůstatku. Jedná se o klienty u kterých proběhla v nedavné době kontrola rikzika a v pondělí to bude v pořádku. Je to možné? jedná se o chybu banky a uznávají to.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
20.4.24 07:46

A ptáš se na co? 8o

• Upravit
1019
20.4.24 07:49
@Tereza354 píše: Více

Můžeš to napsat ještě jednou a srozumitelně a doplnit na co se ptáš?

• načítám...
20.4.24 08:03

Ahoj holky, mohla si to trochu upřesnit, aby bylo jasné na co se ptáš, ale potvrzuji tvůj problém. Tak abych ti odpověděla, je to možné. Jedná se o technickou neboli systémovou chybu. Mě se to nestalo, ale kamarádce a můj chlap dělé ve spořitelně, tak mi volala. Vysvětlila jsem jí to podle slov manžela, chyba se stala při nějaké bezpečnostní kontrole, ale jen u klientů, u kterých docházelo v posledních 14 dnech ke změnám co se týče rizika bezpečnosti, víc nemohu k tomu říct. Snad to pomohlo, jo a má to být v pořádku v pondělí. :palec:

• načítám...
6
20.4.24 08:10
@PetruskaNova88 píše: Více

Jj špatně jsem se vyjádřila a zeptala. Jsem ráda že jsem dostala odpověď, která je pochopitelná. Hlavně si mě uklidnila dík :)

• načítám...
20.4.24 08:13

Ráda jsem pomohla a uklidnila tě. Manžel i říkal jak si psala, že lidé o tom dostali upozornění přes sms a emaily. Tak ahoj

• načítám...
6
24.4.24 07:26

Tak ahoj, nevite někdo jak to vypadá k dnešnímu dni? Přišla mi něco emailem, ale moc to nechápu.

• načítám...
24.4.24 08:15

Ahoj holky, tak snad zase pomůžu. Manžel říkal, že chyba už je opravená a teď probíhá jen aktualizace a v ta změní zůstatek na správnou hodnotu. U všech to bude v pořádku určitě 25.4. Nevím jak to bude s tou náhradou škody, prý je to individuální.

• načítám...
6
24.4.24 14:04

Ahojky, tak jsem to byla zkoušet v bankomatu a pořád mám jen pár procent zůstatku, ptala jsem se pani co tam pracuje jak to vypadá. Sdělila mi, že je to zahrnuto v probíhající aktualizaci a nelze určit přesný čas. Aspoň jsem klidnější, když mi to sdělila přímo pracovnice ČS. Nic proti tobě Petruško :D

• načítám...
24.4.24 15:28
@Tereza354 píše: Více

Ne to nevadí jen si se ujistila osobně, já jen předala informace od manžela. Snad to budete mít v pořádku toho 25.4. ahoj

• načítám...
6
25.4.24 07:53

Ahoj tak na účtu už mám danou výši, jen na kartě je stále ta procentuální částka, kterou aktualizují. Max 2 pracovní dny a bude to zase ok.

• načítám...
2
25.4.24 13:20

Čauky holky jsem také ve stejné situaci. Potvrzuji informace z předešlého příspěvku. Dokonce jsem byla dnes také přímo ve spořitelně, sice z jiného důvodu, ale stejně jsem se zeptala. Potvrzeno sympatickým pánem, popsal mi situaci a pochopila jsem to. Hold musím vydržet pár dní bez celého zůstatku, ale třeba se poštěstí a bude to dříve. Ahojda

• načítám...
6
29.4.24 07:21

Dobré ránko holky, tak dnes mi přišel email a konečně to bude dnes vyřešeno. Uvádí se tam dnes do 23:59 a že ještě dostaneme potvrzení od banky. Já ho tedy nepotřebuji, nic jsem nemusela platit, ale myslím že hodně lidi jo a jestli jim vznikl problém, budou muset do spořitelny nebo předložit pak těm papír od banky. Tak zatím čauky

• načítám...
2
30.4.24 06:45

Zdravím Vás, tak dnes jsem obdržela email s konečnou zprávou o problému. Jak se v něm uvádí, zůstatek mám zpět, ale nešla mi vybrat hotovost, i když se mi v bankomatu ukázal správný zůstatek. To je tou prodlevou co uvádějí, aspoň mám aktuální zůstatek.

• načítám...
2497
30.4.24 06:59
@PetruskaNova88 píše: Více

Jaká vznikla škoda?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!