Kontrola u banky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
bankovní diskuze osobní diskuze
Otázka ohledně problému se zůstatkem účtu. Přišlo mi upozornění, že se stala chyba u kontroly zabezpečení a může se zobrazovat jen nějaké procento zůstatku. Jedná se o klienty u kterých proběhla v nedavné době kontrola rikzika a v pondělí to bude v pořádku. Je to možné? jedná se o chybu banky a uznávají to.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Tereza354 píše: Více
Můžeš to napsat ještě jednou a srozumitelně a doplnit na co se ptáš?
Ahoj holky, mohla si to trochu upřesnit, aby bylo jasné na co se ptáš, ale potvrzuji tvůj problém. Tak abych ti odpověděla, je to možné. Jedná se o technickou neboli systémovou chybu. Mě se to nestalo, ale kamarádce a můj chlap dělé ve spořitelně, tak mi volala. Vysvětlila jsem jí to podle slov manžela, chyba se stala při nějaké bezpečnostní kontrole, ale jen u klientů, u kterých docházelo v posledních 14 dnech ke změnám co se týče rizika bezpečnosti, víc nemohu k tomu říct. Snad to pomohlo, jo a má to být v pořádku v pondělí. ![]()
@PetruskaNova88 píše: Více
Jj špatně jsem se vyjádřila a zeptala. Jsem ráda že jsem dostala odpověď, která je pochopitelná. Hlavně si mě uklidnila dík ![]()
Ráda jsem pomohla a uklidnila tě. Manžel i říkal jak si psala, že lidé o tom dostali upozornění přes sms a emaily. Tak ahoj
Tak ahoj, nevite někdo jak to vypadá k dnešnímu dni? Přišla mi něco emailem, ale moc to nechápu.
Ahoj holky, tak snad zase pomůžu. Manžel říkal, že chyba už je opravená a teď probíhá jen aktualizace a v ta změní zůstatek na správnou hodnotu. U všech to bude v pořádku určitě 25.4. Nevím jak to bude s tou náhradou škody, prý je to individuální.
Ahojky, tak jsem to byla zkoušet v bankomatu a pořád mám jen pár procent zůstatku, ptala jsem se pani co tam pracuje jak to vypadá. Sdělila mi, že je to zahrnuto v probíhající aktualizaci a nelze určit přesný čas. Aspoň jsem klidnější, když mi to sdělila přímo pracovnice ČS. Nic proti tobě Petruško ![]()
@Tereza354 píše: Více
Ne to nevadí jen si se ujistila osobně, já jen předala informace od manžela. Snad to budete mít v pořádku toho 25.4. ahoj
Ahoj tak na účtu už mám danou výši, jen na kartě je stále ta procentuální částka, kterou aktualizují. Max 2 pracovní dny a bude to zase ok.
Čauky holky jsem také ve stejné situaci. Potvrzuji informace z předešlého příspěvku. Dokonce jsem byla dnes také přímo ve spořitelně, sice z jiného důvodu, ale stejně jsem se zeptala. Potvrzeno sympatickým pánem, popsal mi situaci a pochopila jsem to. Hold musím vydržet pár dní bez celého zůstatku, ale třeba se poštěstí a bude to dříve. Ahojda
Dobré ránko holky, tak dnes mi přišel email a konečně to bude dnes vyřešeno. Uvádí se tam dnes do 23:59 a že ještě dostaneme potvrzení od banky. Já ho tedy nepotřebuji, nic jsem nemusela platit, ale myslím že hodně lidi jo a jestli jim vznikl problém, budou muset do spořitelny nebo předložit pak těm papír od banky. Tak zatím čauky
Zdravím Vás, tak dnes jsem obdržela email s konečnou zprávou o problému. Jak se v něm uvádí, zůstatek mám zpět, ale nešla mi vybrat hotovost, i když se mi v bankomatu ukázal správný zůstatek. To je tou prodlevou co uvádějí, aspoň mám aktuální zůstatek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!