Bankovní účet pro dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mroe píše:
Moje dite ma Unicredit. Od 8 let maji deti moznost i nejakych aktivnich ukonu, ale neni specifikovano jakych. Uprimne netusim, jak to moje dite ma, nevzpominam si, ze by mi nekdy posilalo penize, zatim to je porad jen naopak
ONI SE RŮZNĚ PŘIFAŘÍ K MÝM NÁKUPŮM, pošlou mi svou číst, nebo nakupují dárek společně a chtěj si to rozúčtovat mezi sebou a poslat…nebo jsem jim v zahraničí vybrala já a chtěli mi to poslat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Moje dite ma Unicredit. Od 8 let maji deti moznost i nejakych aktivnich ukonu, ale neni specifikovano jakych. Uprimne netusim, jak to moje dite ma, nevzpominam si, ze by mi nekdy posilalo penize, zatim to je porad jen naopak
Unicredit mám také a to bych fakt nikomu nedoporučil. Naprostý úlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
no a co? Kazdy muze mit uctu, kolik chce. Nozu vzala zodpovednost na sebe misto banky.
Ale ja chci, aby penize byly deti. Ne nase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
ONI SE RŮZNĚ PŘIFAŘÍ K MÝM NÁKUPŮM, pošlou mi svou číst, nebo nakupují dárek společně a chtěj si to rozúčtovat mezi sebou a poslat…nebo jsem jim v zahraničí vybrala já a chtěli mi to poslat
Tohle by šlo snadno vyřešit nějakými predschvalenymi účty, na které by mohly děti zadávat příkazy. Divím se, že to banky nemají. Možná poslat dotaz na MBank, jestli něco takového neplánují?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
Ale ja chci, aby penize byly deti. Ne nase.
a jak v tom brání účet na tvé jméno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
a jak v tom brání účet na tvé jméno?
Tak treba kdyz se se mnou neco stane, pujdou do dedictvi?
Nebo kdyz se rozvedu?, nebo když se zadluzim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Unicredit mám také a to bych fakt nikomu nedoporučil. Naprostý úlet.
Unicredit jsme zvolili proto, ze mel v te dobe nejlepsi detsky ucet( dle porovnani sluzeb). Jestli to stale plati, nebo ne, netusim. My mame ucty jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli No a to tam budou mít tisíce ve svém věku, že máš strach o dluhy nebo rozvod?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
no tak já se tu bavím o řádech nižšch tisíc, které má dít k dspozici utratit, ne úspory
Ty peníze ve vyšších řádech naopak na jméno dětí nechci v žádném případě, chci je mít pod plnou kontrolou já. Aůe tal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov píše:
Nevím jak ČSOB, ale s těmi platbami to bude asi podobné
je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše:
Tohle by šlo snadno vyřešit nějakými predschvalenymi účty, na které by mohly děti zadávat příkazy. Divím se, že to banky nemají. Možná poslat dotaz na MBank, jestli něco takového neplánují?
no tak celkově by to mohli víc necha na rodičích, co děti mohou a nemohou. Pokud to mohou rozfofrovat platbou kartou nebo výběrem v hotovost kartou, tak proč ne posláním na jiný účet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
pokud chces jen odklonit penize, postaci ti detsky ucet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ted´zakládala synovi Reifeisen bank. Platí si kartou na netu a i vkládal hotovost přes bankomat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit