Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemohla ho v zápalu nějak silněji zmáčknout, nebo se o něj opřít..nevim, vypadá to divně, takhle jsem jednou měla telefon, ale po pádu a postupně to zasáhlo celý display.
@Kriss Tina Nene není… vůbec nevím, jak se tohle mohlo stát… uvedla jsem ho do továrního nastavení a je to tam stále…
@Tardis opravdu nespadl. Celou dobu jsem seděla kousek od ní… ale přece tohle se nestane když víc zmáčkne displej…
Je to jen na tom kousku… nerozšiřuje se to dál nic…
@ivašot. To nevím… určitě nespadl to bych viděla a slyšela… jedině tim loktem… jinak nevím, jak by se to mohlo stát…
@ivašot. Ale přece to by mělo něco vydržet. Přece ho nemúže loktem takhle zničit…
Pokud není porušený displej, tak takhle vypadá, když odchází grafická karta. Jo a druh této elektroniky nenechávat na slunci!
@Prostě Vodnář a prosím Vás, čím se to stane, že to odejde??
Když ho zhasnu není nikde ani škrábanec. Nic. Má ochranný obal ze zadu a na displeji je tvrzená folie.
Tohle je poškozený display, jestli dobře koukám v levém dolním rohu to je. Reklamaci zkusit můžeš, ale tohle vypadá na mechanické poškození. Ty pruhy můžou jít opravit výměnou kontaktů na pásce nebo bude potřeba výměna displeje. Škrábanec tam být nemusí, poničí se kontakty uvnitř a je to. Asi Tě nepotěším, ale předpokládám, že to bude něco stát.
@X_Cassiopea ale opravdu nespadl… jedině do toho musela víc tuknout jinak si to nedovedu vysvětlit.
A nevíte kolik se pohybuje cena nového displeje??? Na netu jsem četla, že je levnějši koupit nový než měnit displej… ![]()
Stál 5500kč. Je to lenovo…
Ahojky všichni.
Mám tablet 4 měsíce starý. Holky jsem zoufalá… dnes na večer jsem ho pujčila dceři na pohádky… seděla jsem kousek od ní. Opravdu nespadl!!! Ležela s ním na gauči. Nechápu co se stalo…
Přes dispej jsou barevné pruhy (viz fotka)..
Holky co s tím mohla udělat?? Když ho zhasnu, není ani škrábanec nic. Uvedla jsem ho do továrního nastavení ale je to tam furt.
Myslíte, že mě s tímhle na reklamaci nepošlou do háje?? Děkuji…