Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@X_Cassiopea ale opravdu nespadl… jedině do toho musela víc tuknout jinak si to nedovedu vysvětlit.
A nevíte kolik se pohybuje cena nového displeje??? Na netu jsem četla, že je levnějši koupit nový než měnit displej…
Stál 5500kč. Je to lenovo…
A proč bys to měla platit když je v záruce?
@aiwwa píše:
A proč bys to měla platit když je v záruce?
Protože mám strach, že neuznají reklamaci… jak píše, jestli se jedna o mechanické poškození… tak si to hradím sama.
Příspěvek upraven 19.06.23 v 22:59
@Anonymní píše:
Protože mám strach, že neuznají reklamaci… jak píše pán, jestli se jedna o mechanické poškození… tak si to hradím sama.
Vždyť jsi psala žes to nepoškodila. Zvenku je to nepoškozené na zem nespadl, tak to uznat musejí.
@aiwwa píše:
Vždyť jsi psala žes to nepoškodila. Zvenku je to nepoškozené na zem nespadl, tak to uznat musejí.
Nepoškodila. Nespadl… ale co jsem googlila na netu… tak tohle asi neuznají…
@Anonymní píše:
@X_Cassiopea ale opravdu nespadl… jedině do toho musela víc tuknout jinak si to nedovedu vysvětlit.
A nevíte kolik se pohybuje cena nového displeje??? Na netu jsem četla, že je levnějši koupit nový než měnit displej…
Stál 5500kč. Je to lenovo…
Nemusel spadnout, tohle vypadá, že se o něj třeba na tom gauči omylem opřela loktem, nebo přisedla, mohl se i rohem zaklínit do sedačky, přilehnout, možností je spousta, to si ani neuvědomíš. Displej na tablet se pohybuje od 1000Kč + práce. Ale odhad ceny Ti řeknou jen v servisu, podle typu.
A ještě doporučení - tvrzenou kvalitní ochrannou fólii jestli na ní už nebyla a tento druh elektroniky se dá i pojistit. Držím palce
@X_Cassiopea píše:
A ještě doporučení - tvrzenou kvalitní ochrannou fólii jestli na ní už nebyla a tento druh elektroniky se dá i pojistit. Držím palce
Ochranná tvrzená folie za 850kč je na tom…
A stejné dopadl, jak dopadl…
Děkuji moc za informace. Zítra zajdu tam, kde jsme ho koupila. A uvidím co mě řeknou. ![]()
@Anonymní píše:
Ochranná tvrzená folie za 850kč je na tom…
A stejné dopadl, jak dopadl…
Děkuji moc za informace. Zítra zajdu tam, kde jsme ho koupila. A uvidím co mě řeknou.
Vůbec není zač, klidně dejte vědět jak jste dopadla.
@X_Cassiopea píše:
Vůbec není zač, klidně dejte vědět jak jste dopadla.
Určitě dám.
@Anonymní píše:
@ivašot. Ale přece to by mělo něco vydržet. Přece ho nemúže loktem takhle zničit…
Já ho takhle jednou bohužel zničila
Možná plácnu nesmysl, ani nevím jestli to ještě v dnešní době jde a jestli to vůbec jde u tabletu, jsem tímhle nepolíbená, ale… Když mi bylo asi tak 10, prodávali se kouzelnické hůlky Harryho Pottera, co měly na konci magnet, já takhle „čarovala“ před televizí a nějak jsem ji celou „zmagnetizovala“ a byla taky taková barevná a pruhovaná pak
Tak mě napadlo to, jestli neměla v ručce něco s magnetem. Ale možná je to úplná blbost ![]()
Zakladatelka ![]()
Tablet pošlou do servisu. Ale nemám počítat, že mě uznají reklamaci. Ozvou se s cenou, kolik by stála oprava. Že jde vidět na tabletu prasklinka. Že jí nato něco spadlo nebo něčím do toho musela bouchnout. Že to bude na výměnu displeje. Tak doufám, že to nebude ranec…
Všem moc děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka![]()
Tablet pošlou do servisu. Ale nemám počítat, že mě uznají reklamaci. Ozvou se s cenou, kolik by stála oprava. Že jde vidět na tabletu prasklinka. Že jí nato něco spadlo nebo něčím do toho musela bouchnout. Že to bude na výměnu displeje. Tak doufám, že to nebude ranec…
Všem moc děkuji
Tohle je jasně mechanicky poškozený display, s uznáním záruky bych nepočítal. Nemáš na gauči někde škvíru, kam mohla malá roh tabletu zastrčit a zapáčit? Takto přesně by to vypadalo. Obal zůstane neporušený, jen pnutím praskne display uvnitř.