Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den,
mate nekdo zkusenosti s timto eshopem reelio.cz? Zakoupila jsem bělící pásky na zuby, které jsem chtěla, aby přišly do svatby. Na internetu mají, že expedují do 24h, ale už je to týden a žádná zpráva. Pouze, že obdrželi platbu…
Mate někdo zkušenosti, zda to není podvodný web? Nic jsem bohužel nenasla a nikdy jsem žádným podvodným nákupem zkušenost taky neměla.
Vždyť jsou všechny tyhle eshopy jak přes kopírák. Možná expedují do 24 hodin, ale z Číny.
Příště doporučuji nákup přímo z Aliexpressu, ušetříš peníze i nervy. Nebo ještě lépe z prověřených českých eshopů (já eshopy kontroluji na heuréce, jaké mají hodnocení), když jde o něco, co si chceš dát na zuby.
@aanysek dekuji za informaci. Tak to do svatby asi nepřijde
Ja nikdy na aliexoressu, sheinu a podobných čínských serverech nekupovala, takže mě to nějak netrklo. Dřív je měli v DMku, ale tam už jsou zrušeny
Dobrý den,
zajímá mě, jestli už jste se dočkala svého zboží. Dnes se mi stalo něco podobného. Vždycky si ty obchody hlídám, ale tady jsem nějak zapomněla ![]()
díky, Nikol
Ahoj holky, pred 50 dny jsem si koupila boty a stale cekam.pisu jim maily, ale spis to vypada, ze je posila automat. zkusila jsem i zavolat a tez jen automat.
Tento obcod rozhodne nedoporucuji😭
Dobrý den, já čekám na zaplacené zboží už 2 měsíc. Údaje o dodacích lhůtách, které uvádějí, by se daly nazvat klamání zákazníka. Firma dělá mrtvého brouka, údajně nic nemůže ovlivnit. Přemýšlím o nahlášení buď ČOI, nebo na policii. V žádném případě bych si u nich již nic neobjednala.
No výborně, to jsou pozitivní zprávy
Já objednala dárek pro paní učitelky na závěr roku a máme srpen a náramky v nedohlednu
Ale asi 3týdny zpátky mi přišel mail z České pošty, že za mě budou vyřizovat celní řízení, takže jsem vyplnila nějaký dotazník a poslala jim to a od té doby pořád nic. Psala jsem na Českou poštu, kde ten balíček momentálně je a oni že neví, že v České republice ještě není a že za mě pouze vyřizují to celní řízení. Až balíček dorazí do ČR, tak ho dostanu. Ještě že mám ještě jedno dítě ve školce a ty náramky využiju i příští rok
![]()
Zdravím! A v žádném případě nedoporučuji využít „služeb“ tohoto E-shopu! Jako E-shop se pouze tváří. A používá klasickou fintu „klamání zákazníka“. Zdání, že zboží bude odesláno do 24 hodin, jak se v nabídce tímto pochybným e-shopem píše, je zavádějící a záměrně zneprůhledněné. Nejdříve musíte zaplatit a pak asi tak ve čtvrtém mailu teprve zjistíte, že zboží nedojde, protože se musí nejprve objednat v zahraničí! Bude vás kontaktovat Česká pošta s vyřizováním celního dotazníku a v neposlední řadě dokonce i jakýsi německý dopravce, či co to je, s tím, že musíte zaplatit celní poplatek, aby vaše zboží mohlo být postoupeno dalšímu řízení! Zboží - dva minivysavače na klávesnici - jsem objednal v polovině června 2023. A kolem 5.8. 2023 mi zboží přivezla Česká pošta! Zboží bylo již od pohledu celé pomuchlané, rozklížené a musel jsem na něm udělat určité úpravy, aby vůbec fungovalo! (Vteřinovým lepidlem vyplnit rozklížené spáry a jiné úpravy…) Tato firma Reelio, je již v seznamu podvodných e-shopů! Osobně jsem inicioval inspekční orgány (ČOI) k zaměření se na tuto podvodnou společnost. A zřejmě jsem nebyl sám, protože to asi zabralo. Od tohoto měsíce srpna 2023 je totiž vedena v seznamu podvodných e-shopů!
Chtela jsem sandaly na leto, tak jsem v cervnu objednala. Mozna budou na pristi rok, tedy pokud vubec dorazi
Dobrý den,
reaguji na příspěvky na e-shop Reelio.cz.
Objednal jsem si u nich sadu na pedikúru. Zboží skladem. Moc jsem neřešil cenu. (cca450 kč).Když je dodání jen pár dní a potřebuji to.Po 14 dnech nic. Občas něco málo nakoupím na Aliexpressu. Objevil jsem tam samostatné kleště za 85 kč. Objednáno, do třech týdnů doma. Urgoval jsem zaplacenou objednávku u Reelia. Bylo mi oznámeno, že se mám ptát na poště. Včera zpožděná zásilka přímo z Číny dorazila. Tři špárátka bez pouzdra navíc a několikanásobně předražené! Moje poznání, číst hodnocení e-shopů a Reelio už nikdy. Pouze přeprodávají to, co si můžete sami z Činy za zlomek ceny objednat.
Zdravím,
tak hlásím, že po dvou měsících mám zboží doma. Všechno v pořádku, ale tady tento eshop už nikdy více s ohledem na tu dobu dodání…
Koupila jsem si u nich obuv na korekci vbočeného palce. Výrobek absolutně nepoužitelný pro tento účel. Velmi špatná komunikace s obchodem už při objednání. Odesílají do dvou dnů objednávku do Číny a ne vám. Čekáte 2 až 3 měsíce. Při jakémkoliv dotazu vám chodí stále stejné nesmyslné odpovědi. Pozor na ně. Nedoporučuji.
Zdravím
Objednal jsem si bundu na Relio.cz asi jsem se napálil 15.11.2023.
Bohužel jsme se asi nechali napálit. Svých cca 620 Kč za objednávku ze dne 14.9. 2023 už asi nikdy neuvidím. Dnes je 25.1. 2924 a komunikace veškerá žádná. No já těch 600 i oželím jako daň za blbost, ale kdybychom takto uvažovali všichni, tak si někdo na nás pěkně „ namastí " účet. A projde jim to. Nevíte někdo co s tím? Stejně tak špatná zkušenost se společností Bohoo…
Ja jsem si objednala kobereček 14.2 a ještě nedorazil. Psala jsem několik e-mailu, pokaždé jen napsali, že mám být trpělivá. Takže po dvou měsících pořád nic. U této firmy už nikdy nic neobjednám.