Reelio.cz zkusenosti

206
17.6.23 17:49

reelio.cz zkusenosti

Dobry den,
mate nekdo zkusenosti s timto eshopem reelio.cz? Zakoupila jsem bělící pásky na zuby, které jsem chtěla, aby přišly do svatby. Na internetu mají, že expedují do 24h, ale už je to týden a žádná zpráva. Pouze, že obdrželi platbu…
Mate někdo zkušenosti, zda to není podvodný web? Nic jsem bohužel nenasla a nikdy jsem žádným podvodným nákupem zkušenost taky neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
17.6.23 18:20

Vždyť jsou všechny tyhle eshopy jak přes kopírák. Možná expedují do 24 hodin, ale z Číny.
Příště doporučuji nákup přímo z Aliexpressu, ušetříš peníze i nervy. Nebo ještě lépe z prověřených českých eshopů (já eshopy kontroluji na heuréce, jaké mají hodnocení), když jde o něco, co si chceš dát na zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
17.6.23 18:41

@aanysek dekuji za informaci. Tak to do svatby asi nepřijde :D Ja nikdy na aliexoressu, sheinu a podobných čínských serverech nekupovala, takže mě to nějak netrklo. Dřív je měli v DMku, ale tam už jsou zrušeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.23 13:39

Dobrý den,

zajímá mě, jestli už jste se dočkala svého zboží. Dnes se mi stalo něco podobného. Vždycky si ty obchody hlídám, ale tady jsem nějak zapomněla :(

díky, Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.7.23 07:41

Ahoj holky, pred 50 dny jsem si koupila boty a stale cekam.pisu jim maily, ale spis to vypada, ze je posila automat. zkusila jsem i zavolat a tez jen automat.
Tento obcod rozhodne nedoporucuji😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.23 09:27

Dobrý den, já čekám na zaplacené zboží už 2 měsíc. Údaje o dodacích lhůtách, které uvádějí, by se daly nazvat klamání zákazníka. Firma dělá mrtvého brouka, údajně nic nemůže ovlivnit. Přemýšlím o nahlášení buď ČOI, nebo na policii. V žádném případě bych si u nich již nic neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.8.23 10:03

No výborně, to jsou pozitivní zprávy :D Já objednala dárek pro paní učitelky na závěr roku a máme srpen a náramky v nedohlednu :D Ale asi 3týdny zpátky mi přišel mail z České pošty, že za mě budou vyřizovat celní řízení, takže jsem vyplnila nějaký dotazník a poslala jim to a od té doby pořád nic. Psala jsem na Českou poštu, kde ten balíček momentálně je a oni že neví, že v České republice ještě není a že za mě pouze vyřizují to celní řízení. Až balíček dorazí do ČR, tak ho dostanu. Ještě že mám ještě jedno dítě ve školce a ty náramky využiju i příští rok :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.8.23 15:23

Relio.cz - podvodný e-shop

Zdravím! A v žádném případě nedoporučuji využít „služeb“ tohoto E-shopu! Jako E-shop se pouze tváří. A používá klasickou fintu „klamání zákazníka“. Zdání, že zboží bude odesláno do 24 hodin, jak se v nabídce tímto pochybným e-shopem píše, je zavádějící a záměrně zneprůhledněné. Nejdříve musíte zaplatit a pak asi tak ve čtvrtém mailu teprve zjistíte, že zboží nedojde, protože se musí nejprve objednat v zahraničí! Bude vás kontaktovat Česká pošta s vyřizováním celního dotazníku a v neposlední řadě dokonce i jakýsi německý dopravce, či co to je, s tím, že musíte zaplatit celní poplatek, aby vaše zboží mohlo být postoupeno dalšímu řízení! Zboží - dva minivysavače na klávesnici - jsem objednal v polovině června 2023. A kolem 5.8. 2023 mi zboží přivezla Česká pošta! Zboží bylo již od pohledu celé pomuchlané, rozklížené a musel jsem na něm udělat určité úpravy, aby vůbec fungovalo! (Vteřinovým lepidlem vyplnit rozklížené spáry a jiné úpravy…) Tato firma Reelio, je již v seznamu podvodných e-shopů! Osobně jsem inicioval inspekční orgány (ČOI) k zaměření se na tuto podvodnou společnost. A zřejmě jsem nebyl sám, protože to asi zabralo. Od tohoto měsíce srpna 2023 je totiž vedena v seznamu podvodných e-shopů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.8.23 15:57

Chtela jsem sandaly na leto, tak jsem v cervnu objednala. Mozna budou na pristi rok, tedy pokud vubec dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.23 07:19

E-shop Reelio.cz

Dobrý den,
reaguji na příspěvky na e-shop Reelio.cz.
Objednal jsem si u nich sadu na pedikúru. Zboží skladem. Moc jsem neřešil cenu. (cca450 kč).Když je dodání jen pár dní a potřebuji to.Po 14 dnech nic. Občas něco málo nakoupím na Aliexpressu. Objevil jsem tam samostatné kleště za 85 kč. Objednáno, do třech týdnů doma. Urgoval jsem zaplacenou objednávku u Reelia. Bylo mi oznámeno, že se mám ptát na poště. Včera zpožděná zásilka přímo z Číny dorazila. Tři špárátka bez pouzdra navíc a několikanásobně předražené! Moje poznání, číst hodnocení e-shopů a Reelio už nikdy. Pouze přeprodávají to, co si můžete sami z Činy za zlomek ceny objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.8.23 09:56

Zdravím,

tak hlásím, že po dvou měsících mám zboží doma. Všechno v pořádku, ale tady tento eshop už nikdy více s ohledem na tu dobu dodání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.23 10:30

Špatná komunikace reelio.cz

Koupila jsem si u nich obuv na korekci vbočeného palce. Výrobek absolutně nepoužitelný pro tento účel. Velmi špatná komunikace s obchodem už při objednání. Odesílají do dvou dnů objednávku do Číny a ne vám. Čekáte 2 až 3 měsíce. Při jakémkoliv dotazu vám chodí stále stejné nesmyslné odpovědi. Pozor na ně. Nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.23 05:14

Zdravím

Objednal jsem si bundu na Relio.cz asi jsem se napálil 15.11.2023.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.24 19:21

Peníze už neuvidíme

Bohužel jsme se asi nechali napálit. Svých cca 620 Kč za objednávku ze dne 14.9. 2023 už asi nikdy neuvidím. Dnes je 25.1. 2924 a komunikace veškerá žádná. No já těch 600 i oželím jako daň za blbost, ale kdybychom takto uvažovali všichni, tak si někdo na nás pěkně „ namastí " účet. A projde jim to. Nevíte někdo co s tím? Stejně tak špatná zkušenost se společností Bohoo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.4.24 12:49

Ja jsem si objednala kobereček 14.2 a ještě nedorazil. Psala jsem několik e-mailu, pokaždé jen napsali, že mám být trpělivá. Takže po dvou měsících pořád nic. U této firmy už nikdy nic neobjednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák